dieta disociata

buna! a incercat cineva sa slabeasca urmand dieta disociata? ce parere aveti de aceasta dieta? multumesc!
felideni
Postat pe 3 Octombrie 2008 14:32
de ce nu incerci cu supliment alimentar...este unul care este ok si da rezultate...PINOSLIM se numeste....reduce pofta de mancare,este natural....iti da o stare de satietate,diminueaza dorinta de a manca si reduce senzatia aceea de foame........si sa stii ca nu este foarte scump 50 ron il gasesti in farmacii este sub forma de capsule produs de firma WALMARK
deliarebecca
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:15
Buna,
Eu folosesc Pinoslim de o saptamana...intradevar nu am pofta de mancare, mananc o masa pe zi la pranz si fructe seara....dar nu reusesc sa slabesc deloc. Tu ai reusit?dupa cat timp si cate kg? Merci
andra_ns
Postat pe 9 Noiembrie 2008 14:50
Eu am tinut aceasta cura inainte de a ramane insarcinata. Aveam vreo 8 kg de slabit. Am slabit 10 kg in 4-5 luni, nu m-am simtit rau insa trebuie sa iti iei inima in dinti inainte si sa fi hotarata. Se renunta la multe placeri....insa nu se face foamea. Nu trebuie sa te abati de la dieta, fiindca o data inceputa nu trebuie sa mananci decat disociat, altfel se schimba reactiile si efectul nu este cel scontat, dimpotriva. NU m-am ingrasat decat in perioada sarcinii dar foarte usor am scazut, fara sa tin dieta dar cu mare atentie la combinatiile de alimente pe care le stiam ca sunt gresite (genul carbohidrati si proteine, adica dulciuri si carne s.a.m.d.)

Iti doresc mult succes!
vince
Postat pe 22 Noiembrie 2008 17:56
si eu am tinut dieta disociata si am slabit 10 kg in 4 luni dar nu am putu sa o tin mai mult de 4 luni1 am inteles ca nici nu e indicat mai mult de 6 luni! dar din aceasta dieta disociata am redus si chiar evitat bananele si cartofii! acu am de dat vro 8 kg. jos si nu stiu ce sa mai fac1 cred ca din ianuarie ma apuc iar de inot1 daca aveti idei de diete ar fi chiar bine sa le postam aici si sa ne incurajam una pe alta cu slabitul! eu una am zis ca pana nu ajung iar la 50 de kile nu ma apuc sa fac al diolea bebe si vvreao ca la sf anului 2009 sa am iar bebe in burtica
shoareku
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:48
salut!

Imi spune cineva si mie care este dieta disociata deocamdata nu pot sa o tin ca alaptez dar dupa ce nu voi mai alapta si felicitari shoareku pentru decizia de a mai avea un copil. Sper ca peste vreo 2 ani sa am si eu iar un bb in burtica.
Multi pupici si astept reteta.
SEBY1YEAR
Postat pe 24 Ianuarie 2009 14:28
Buna! Eu am incercat-o, dupa prima nastere, dupa ce am terminat alaptatul (10 luni) si a facut minuni! Am pierdut 35 de kilograme. Cred ca problema nu este slabitul in sine, ci mentinerea ulterioara. Ideea este ca trebuie, dupa ce termini orice dieta, sa ai un regim alimentar sanatos. Din pacate, eu ... Mai ales ca am ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil. Oricum, merita incercata, este o dieta buna, care nu infometeaza. Bafta!
diionesc
Postat pe 28 Ianuarie 2009 12:27
Eu am auzit de ceva "pilula de slabit" si cica ar fi foarte buna
Si o cunostinta de-a mea a slabit foarte mult cu ajutorul unor picaturi, nu stiu cum se cheama, la care trebuia sa mananci f. bine, adica aprox 4 mese pe zi, deci nu trebuia sa schimbi cu nimic meniul...
usr_20870
Postat pe 28 Ianuarie 2009 12:30
Buna, Vasilicasavoiu! In principiu, dieta disociata nu permite amestecarea principiilor alimentare diferite: cele care contin cu precadere carbohidrati (fructe, paste fainoase, cartofi, mazare) cu cele care nu le contin aproape deloc (branza, carne, legume "nefainoase"). Fructe se consuma din plin, dar numai inainte de masa cu o jumatate de ora sau dupa masa la trei ore.
Sa-ti spun concret ce mancam eu:
- fructe (vezi mai sus cum)
- salate de rosii, castraveti, varza, conopida, broccoli (la un loc sau separat, nu conteaza), cu telemea sau carne slaba la gratar sau fiarta. Salatelor le adaugam si putin ulei.
- dimineata cateodata cate o felie de paine neagra cu un iaurt dietetic
Cam asta mancam eu. Poate ca nu este descrierea stiintifica a dietei disociate, dar eu asa am aplicat-o. Exista si o carte "Ma hranesc, deci slabesc" al lui Montignac, nu stiu daca se mai gaseste prin librarii, care descrie cu lux de amanunte dieta asta si da si o gramada de idei despre meniuri.
Succes!
diionesc
Postat pe 28 Ianuarie 2009 12:38
salut

diionesc merci frumos pentru lamuriri oricum Sebi o sa faca 1 an in mai si ma gandeam sa-l intarc dupa aceea asa ca numai bine pica o sa pot manca din belsug legume si fructe si poate asa reusesc sa pierd din kg nu ca as avea prea multe dar vreo 5-6 kg nu cred ca sunt asa greu de dat jos si nici nu asa vrea sa ma infometez sau mai stiu eu...
daca mai ai completari mai astept nu de alta dar vreau sa fiu pregatita pt cand o sa incep cura de slabire
pupici
SEBY1YEAR
Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:59
Buna, Vasilicasavoiu! Ce dragalas este Sebi al tau si pare mai mare, credeam ca are aproape de un an! Sa-ti traiasca! Mi-am amintit ca in timpul curei beam ceaiuri pentru slabit, luate din Plafar si, evident, nu puneam in cafea sau ceai nici un fel de zahar sau miere. Cu ceaiurile mai cochetez si acum, dara fara cura, cam degeaba.... Pa pa!
diionesc
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:01
buna!interesanta tema...of greu tare cu kg astea,dar asi dori sa va intreb regimul disociat 1zi carne,1 zi lactate,1 zi fructe da ceva rezultate si daca l-a tinut cineva care este ordinea lor...si eu am tinut cura inainte de a ramane cu a 2a fetita insarcinata, o cafea dimi cu zaharina, la 12 un iaurt dietetic cu un covrig,iar la 16 o salata cu rosii,castrav,oua,cas,sunca,lamaie si de cate ori imi era foame beam apa cam 3-4 litrii pe zi...aaa si cel mai imp de 3 ori pe sapt aerobic,am dat cam 10 kg dupa care am ramas gravida si am continuat cu gimi la bazin si nu am mai pus asa m ult,oricum mai am de dat 6 kg .....mai alaptez si nu stiu dak pot tine un regim...mersic si pupici la bebici!!!!!
oanaoaky
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:42
diionesc sa stii ca nu beau cafea sau ceai cu zahar iar acum de cand alaptez beau un ceai de cafea dimineata iar cu dulciurile nu ma prea omor Si copii tai sunt foarte frumosi Sebi asa este el mai urias s-a nascut si mare de 4 kg si 54 cm iar in poza avea 7 luni ca i-am facut-o de Craciun acum are vreo 11 kg si ceva ca a mai slabit putin ca a fost cam bolnavior si 74 cm.
SEBY1YEAR
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:15
ai folosit tu?
ce rezultate ai avut?cu pinoslim
aleculelia
Postat pe 26 Februarie 2009 18:41
fetelor eu am reusit sa slabesc
am 54 de kg!acum sa ma mentin! as mai vrea sa mai dau 4 kg jos si cred ca le voi da in astea trei sapt.
shoareku
Postat pe 27 Februarie 2009 15:06
felicitari da cum?????cum???? vrei sa stim tot ...hai zine secretul tau si la multe kg jossssss ........la 50 nu ajung never dar macar la cate trebuie sa fiu ca inainte sa stiu si eu.....mersic si pupicioi la bebici!!!!
oanaoaky
Postat pe 27 Februarie 2009 16:14
buna fetelor. eu am reusit sa slabesc 8 kg intr-o luna. urmez o dietain care mananc din doua in doua ore. daca vreti v-o pot scrie aici pe forum. pupici si spor la slabit
DEEITA
Postat pe 27 Februarie 2009 18:49
Buna
Deeita,vreau si eu reteta ta,am luat in considerare si cele scrise mai sus dar sincer,la mine e nevoie sa incerc de toate.am inca 7 kg in plus si din august anul trecut nu reusesc sa mai slabesc nici macar un kg.am alaptat si nici acum nu o pot tine pt ca ii mai dau lapte de san dar in sticluta ca ma musca dar macar sa iau in calcul unele lucruri .mie imi plac dulciurile .nici acum nu mananc mult si dulciurile sunt putine ce le mananc dar parca s-ar fi blocat cantarul meu la 65kg.
Shoareku,da-ne si noua reteta ta sau modul in care ai reusit tu sa slabesti asa frumos.bravo tie
ninutza_kidz
Postat pe 27 Februarie 2009 22:57
deeita daca esti draguta poti sa ne scrii dieta ca nu ne suparam pupici
SEBY1YEAR
Postat pe 28 Februarie 2009 10:40
fetelor nu pot spune ca am urmat o dieta sau o anumita dieta1 nici nu am facut sport1 deloc1 dupa ce voi ajunge la greutatea dorita ma voi apuca serios de sport, pentru ca la inceputul unei diete nu se face sport mai ales cand ai multe kg. de dat jos pt ca pui pe tine masa musculara si cand te sui pe cantar te dezamagesti! o spun din proprie experienta ca am fost sportiva de performanta si atunci cand ne ingrasam nu faceam antrenamente in sala de forta!
pot sa va zic ca am citit tot felul de lucruri despre o gramada de diete si am luat din fiecare ce am crezut ca mi se potriveste mie! baza dietei mele o constituie legumele verzi si albe in special salata varza fasolea verde la greu mazare castraveti etc.am invatat ca trebuie sa privesc fructele ca pe dulciuri deoarece contin foarte multe zaharuri , iar cele care nu ingrasa sunt foarte acide ( portocale sau mere ) si produc foarte repede senzatia de foame. mentioanez ca eu fiind fosta sportiva sunt obisnuita sa consum mere si portocale dimineata pe stomacul gol. nu manac deloc cartofi nu orez nu paine,nici macar integrala! am sa va zic cam ce manac eu intr-o zi! TIN SA MENTUIONEZ CA EU NU MAI ALAPTEZ!
dimineata pe stomacul gol beau un pahar de apa calduta in care am stors sucul de la o jumatate de lamaie. dupa aceea manac o salata dintr-un mar si o portocala si mai beau o cafea fara zhar( nu consum zahar si nimic din ceea ce ar putea contine zahar sau inlocuitori ai acestuia decat la ocazii speciale). de doua ori pe sptamana mai manac cate doua oua fierte tari fara sare sau un pahar de ioaurt cu trei ligurite de cereale
La pranz mananc fie o supa de pui sau de legume fara cartofi sau legume fierte( fasole verde, dovlecei, broccoli si rosii). de 2 sau trei ori pe saptamana la aceasta masa mai adaug 100 de grame de piu ( eu mananc numai piept 0 fiert sau pe gratar sau cate o omleta din albus de ou fara a fi pprajita in ulei9 doar pe teflon).
seara mai manac fie o slata de varza sau o slata de cruditati!
nu manac nimic prajit si nu adaug ulei in mancare in timp ce o gatesc. manac cum se spune doar ulei cud adica cate o lingurita la salata si asta doar de cateva ori pe sptamana. sare consum simbolic extrem de putin si deloc delikat sau alte prostii de genu asta. apa beau 2 l si 2 cani de ceai natural pentru slabit de la fares!
fetelor renuntati sa gatiti cu ulei renuntati pe cat posibil la sare si o sa vedeti repede dispar kg. si beti multa mlta apa1 e greu dar merita si dieta trebuie sa devina un mod de viata1 de ex o aluna contine atatea calorii cat un camion de castraveti
atentie la controlul portiilo chiar daca e mancare usoara calorci si eu nu manac dupa ora 17!
daca imi mai amintecs ceva vaspun
ar fi bine sa scriem fiecare ce mancam intr-o zi sa ne inspiram una de la lata!
nu uitati ca dietele nu se potrives la fel la toata lumea. unii slabesc mancand ddoar carne altii doar legume
shoareku
Postat pe 28 Februarie 2009 16:12
buna fetelor. sa stiti ca eu nu mai alaptez si am putut s-o tin. e greu la inceput. primele doua zile. apoi te obisnuiesti.
08.00 o cafea fara zahar
10.00 un ou fiert tare
12.00 un mar
14.00 o felie paine prajita cu 100 gr. gratar
16.00 doua mere
18.00 doua rosii
20.00 100gr branza de vaci
nu trebuie sa respectati orele ci sa mancati din doua in doua ore. se duc cam 500 gr pe zi. in unele mai mult in unele mai putin. eu tin cura asta cinci zile pe saptamana iar in weekend manac si alt fel de mancare.
DEEITA
Postat pe 28 Februarie 2009 16:51
intr-o luna am slabit exact 8 kg.
DEEITA
Postat pe 28 Februarie 2009 16:52
Fetelor,am o intrebare:stiti daca regimul de slabire influenteaza fertilitatea?Eu tin un regim,am dat jos 8 kilograme in 3 saptamani si vreau sa raman insarcinata.Vreau sa nu pornesc o noua sarcina cu prea multe kilograme in plus.Mai am de dat inca vreo 5-6.Incerc sa raman insarcinata de 2 luni si nu reusesc?Credeti ca regimul are vreo legatura?
lara_kidz
Postat pe 1 Martie 2009 15:46
Deeita,pare totusi in regula regimul tau.Cred ca-l voi incerca si eu.Asta daca nu imi reduce sansele de a ramane insarcinata.In week-end ce alte mancaruri consumi?Si tot asa din 2 in 2 ore?
lara_kidz
Postat pe 1 Martie 2009 15:49
la multi ani pt toata lumea e vre mamica din ialia?

Postat pe 1 Martie 2009 16:00
Jasmine,intra aici.http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_forum/331/Mamici-din-strainatate.html
ninutza_kidz
Postat pe 1 Martie 2009 17:11
multumiri de retete sunteti foarte dragute si va doresc cat mai putine kg
SEBY1YEAR
Postat pe 2 Martie 2009 12:05
in weekend mananc ce gatesc pentru sotul meu. ori pui la cuptor sau ficatei, oricum nu in cantitati industriale. mananc cu masura.
DEEITA
Postat pe 3 Martie 2009 09:05
Deeita,multumim pt reteta,sa vad daca voi fi in stare sa il tin cand bebe al meu nu mai papa laptic de la mine.
ar fi super sa reusesc macar 4 kg sa dau jos,ma multumesc si cu atata ,e mai bine decat acum cu 7 in plus.
ninutza_kidz
Postat pe 3 Martie 2009 23:27
mie nu mi se par foarte greu de tinut retetele trebuie intradevar sa ai timp si sa vrei sa slabesti
SEBY1YEAR
Postat pe 5 Martie 2009 12:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
daca iau antibiotic mai pot sa alaptez copilul????????? 1 De la: garbo209713 19 Iunie 2011 08:21
lohiile 16 De la: dariagyna 6 Mai 2009 16:21
Concediu de maternitate prenatal - Obligatoriu? 9 De la: andrajuganarucalin 14 Aprilie 2009 10:46
Ajutor pentru copiii nimanui 1 De la: ade_ 26 Septembrie 2009 22:19
Laura 1 De la: garbo002982 3 Martie 2013 16:21
Setari Cookie-uri