helicobacter pylori:(

buna seara...as vrea si eu sa stiu cum se manifesta HP .. ptr ca mi s-o activat si ma tot chinui de vreo cateva luni bune:( am greata ma doare stomacul sunt f agitata chiar si palpitati si fff obosita deabea stau in picioare.. ma poate ajuta careva cu vreun rasp va rog..
hermosa20
Postat pe 10 Octombrie 2013 19:19
pai este cauza apaitiei ulcerului din cate stiu eu !cauta mai multe informatii pe siteuri medicale !??? nu ??
garbo_19362
Postat pe 10 Octombrie 2013 19:22
am cautat.. am mers si la gastroenterologie...dar as vrea totusi sa stiu dc am starile astea.. dc sunt mai tot timpul agitata am palpitatii si ff obosita
hermosa20
Postat pe 10 Octombrie 2013 19:32
Aha, deci gastroenterologie şi doc. Aici sunt ''specialişti''.
Axl_R
Postat pe 10 Octombrie 2013 19:35
iti sugerez sa citesti despre mierea de manuka , stiu ca face bine ... informeza-te si daca vrei iti poti comanda si vine acasa pachetul !
garbo_19362
Postat pe 10 Octombrie 2013 19:41

Mai, esti deocheata!
....mai ghini spune-ti di deochi si-ti trece pi bune!


si io am mancat un tort intreg odata di s-o crucit o baba ci m-o deocheat si tot ea m-o discantat, na!

Lasa, nu ti du la doc. ca cheltui mult.....du-te la discantat mai ghini!

sara!
sa vi sa-mi spui daca o avut efect, :-w na!
Fss_ssu
Postat pe 10 Octombrie 2013 19:43
Ce-am zis io? Iote, numa' specialişti.
Axl_R
Postat pe 10 Octombrie 2013 19:50
hai ca vad ca faceti misto nam cu cine discuta
hermosa20
Postat pe 10 Octombrie 2013 19:53
Fato, nu suntem la fel. S-ar putea să fie de la Helicobacter Pylori, dar nu-i sigur.
Nu căuta răspuns pe forum! Dacă faci tratament, poate fi o reacţie adversă a medicamentelor...etc.

Există doctori.
Axl_R
Postat pe 10 Octombrie 2013 19:59
De la: hermosa20, la data 2013-10-10 19:19:28buna seara...as vrea si eu sa stiu cum se manifesta HP .. ptr ca mi s-o activat si ma tot chinui de vreo cateva luni bune:( am greata ma doare stomacul sunt f agitata chiar si palpitati si fff obosita deabea stau in picioare.. ma poate ajuta careva cu vreun rasp va rog..
Sanatate!...si cauta si te tine de tratament ca nu-i de glumit cu stomacul, sa tii si un pic de regim alimentar, pana te refaci!....sa ne auzim cu bine!
caleidoscop
Postat pe 11 Octombrie 2013 00:44
Hermosa , io nu fac misto...

http://www.romedic.ro/infectia-digestiva-cu-helicobacter-pylori
Rotty
Postat pe 11 Octombrie 2013 08:47
Infectia cu helicobacter pylori este foarte periculoasa, in timp apare gastrita si apoi ulcerul. Pana nu scapati de ac. bacterie nimic nu ajuta. Este buna si mierea de Manuka dar s-ar putea sa nu fie de ajuns. Aveti nevoie de o deparazitare serioasa, o linie puternica la care puteti adauga un antibiotic natural cum ar fi argint coloidal si/sau mierea de Manuka. Intrati pe site-ul nostru: www.cosmeticabio-zeolit.com si daca doriti contactati-ne
Va doresc Sanatate si Lumina!
PS
Misto nu este un cuvant romanesc; noi avem numreroase alte cuvinte frumoase in limba romana.
Repet ceea ce am mai spus si anume cand cineva cere un ajutor pe un forum, ar trebui sa primeasca raspunsuri la obiect. De ce apar tot feulul de glumeti? Nu aveti alta treaba de facut decat sa luati peste picior(sac!) oamenii? Democratia si libertatea de exprimare inseamna cu totul altceva.

Postat pe 12 Octombrie 2013 10:44
380 , livrati si in strainatate ? Astept raspuns. ...Fara gluma , fara "misto".
Rotty
Postat pe 12 Octombrie 2013 11:08
Decebal, vezi că prea multă seriozitate, strică la ten. Pe unde te-am citit, faci reclamă la produsele voastre. Mda, libertate şi democraţie.

Când aud saluturi din astea cu sănătate şi lumină, imediat mă gândesc la fanatici sau la vreo sectă. Scz! E democraţie, spun ce gândesc.
Axl_R
Postat pe 12 Octombrie 2013 11:38
"Când aud saluturi din astea cu sănătate şi lumină, imediat mă gândesc la fanatici sau la vreo sectă"

Io credeam ca se refera la lompa electrica
Rotty
Postat pe 12 Octombrie 2013 11:41
DECEBAL
si Traian mai baga pumnu'n gura dar uneori explica cum el exprimarea in "democratie"

tu, nu!

numai bine, sa se simta si la mine!

.....de"lumina" nu ma plang
Fss_ssu
Postat pe 12 Octombrie 2013 15:05


Rotty, "zeolit" ii un fel de intra sanatos si esi inbolnavit, dar luminat
....'ntalegi tu catel?

lasa, ii doar o reclama mai proaspata!

ziua buna!
Fss_ssu
Postat pe 12 Octombrie 2013 15:12
No atunci lasa ca aprind lumina in casa si am rezolvat-o si pe asta
Buna sa fie :*
Rotty
Postat pe 12 Octombrie 2013 15:22
Buna ,îți recomand sa iei seara la culcare câte un xanax,măcar 10 zile.insanatosire grabnica!
Vornicu_Cornelia_1
Postat pe 13 Octombrie 2013 09:54
Ca sa-i adoarma pe helio ?
Rotty
Postat pe 13 Octombrie 2013 10:10
am combatut cu acest h.p. mai bine de 2ani cu diverse scheme de antibiotice nu am reusit sa-l elimin pina cind nu am facut un tratament naturist 3luni cite 3 pastile pe zi ,de atunci fac testul in fiecare an si nu mi-a mai iesit pozitiv.Medicamentele sint colostrum,brocoli iar celalalt nu-mi mai aduc aminte cum se cheama dar poti intra pe tratamente naturiste pt. h.p. si gasesti si adresa de la cluj de unde il poti procura,mie mierea de manuka nu mi-a fost de nici un folos si costa f.mult sanatae
mareliz
Postat pe 13 Octombrie 2013 10:36
In tratamentele naturiste, ca in orice tratament, conteaza linia sinergica si dozele. Conceptul holistic cuprinde 3 paliere la fel de importante: tratamentul, regimul de viata si mentalul. Mentalul este extrem de important. Respectiv, un mental pozitiv, in lumina, ne ajuta sa ne situam in canalul energetic Divin. Astfel vom fii inconjurati de oameni luminosi si evenimente benefice; asa se explica ajutorul Divin. Daca suntem negativi, atrgem evenimente negative si oameni negativi. Gandul, cuvantul si fapta ne construiesc propria realitate. Este usor de inteles dar....greu de aplicat.
Sanatate si Lumina este o urare....benefica si nu un sfat. O urare benefice este menita sa atrga in cercul de lumina. Bunicii nostrii aveau un limbaj puternic pozitiv si crediincios. Astazi vedem cum limbajul negativ este dominant si este rau d.p.d.v. energetic, deoarece te paralizeaza.
Legea Rezonantei Universale functioneaza, asdar primim ceea ce oferim.
Atunci cand raspund pe un forum nu inseamna ca fac reclama, doar incerc sa ajut dupa puterile si posibilitatile mele modeste. Este de fapt datoria nostra a celor din domeniu sa intram cu raspunsuri acolo unde este nevoie. Fiecare alege ce doreste. O vorba veche spune ca alegem din viata ce dorim, dar....mai devreme sau mai tarziu platim.
Inca odata tuturor
Sanatate si Lumina!

Postat pe 13 Octombrie 2013 18:36
buna dimineata.hp e un microb destul de greu de distrus chiar si cu un regim alimentar si medicamentos poti sa ai surpriza sa reapara dar trebuie sa ai curaj ca lucrurile se vor rezolva:ai nevoie de antibiotic in primul rand si de alimente mai mult fierte si fara carne rosie.in legatura cu faptul ca ia palpitatii si abia te ti pe picioare poate sa fie o reactie la medicamente(daca deja le ei)sau poate asa se manifesta la tine boala.gandestete ca in stomacul tau e o fff mare aciditate care pote sa iti dea tremur in corp.atunci cand te simti mai rau mananca ceva ,eu iti vb din propie experienta-sunt de 2 ori operata nu mai am un rinichi de 8 ani si bila de 2 si ,mam pricopsit si cu o gastrita si o reactie la ultima operatie .ce pot sa iti doresc decat multa sanatate.daca vrei sa mai intrebi ceva iti stau la dispozitie.o zi buna iti doresc
garbo009571
Postat pe 15 Octombrie 2013 07:59
La recomandarea medicului am luat următorul tratament și a avut rezultat :AMOXICILINĂ 50 MG -28 capsule /2 capsule pe zi,timp de 14 zile ,1 DIMINEAȚA și 1 SEARA.Înainte cu 1/2 oră de masă și de a lua amoxicilina trebuie luat OMERAN 42 capsule/2 zi/timp de 21 zile (așa mi-a recomandat medicul cu toate ca amoxiciliă am luat 14 zile ,omeran am luat 21 zile).Când mi-a ieșit la analize Helicobacter Pylori eram într-o perioadă foarte stresată,nu măncam regulat (mai ales dimineața),mâncam tot timpul pe fugă și cu nervi, eram foarte obosită.Sănătate și nu ar fi rău să consulți un medic.Probabil că unii recomandă această schemă de tratament ,iar alții nu.
garbo203525
Postat pe 15 Octombrie 2013 16:59
Nu sunt boli, sunt bolnavi. Manifestarile pot diferi asa ca indicat este sa faci o endoscopie si vei afla exact despre ce-i vorba. Diagnostic sau tratament ''dupa ureche'' nu-ti recomand.
O zi buna .
marianadimitriu
Postat pe 18 Octombrie 2013 09:43
foarte adevarat ! te aprob , tot medicul iti va recomanda ce ti se potriveste ! multa sanatate!
garbo_19362
Postat pe 18 Octombrie 2013 13:45
DAR subliniez , schimba regimul de viata , adica mese regulate , mancare gatita, sanatoasa cat se poate ! respecta orele de somn si de masa , alterneaza cu plimbari sau joging (eventual sala )! fara cafea si bauturi acide , eu stiam numai lucruri bune despre mierea de manuka , este scumpa e adevarat dar stiu persoane cu ulcer ,carora le -a facut bine . dar depinde si de om , Fiecare om este unuic ! Multa sanatate !
garbo_19362
Postat pe 21 Octombrie 2013 10:26
Buna, si eu am avut. mergi la spitalul Fundeni la Gastroenterologie la dl. dr. Pitigoi . Trb. sa faci o colonoscopie. Nu trb sa te sperii de aceasta investigatie, se poate face si cu anestezie dc vrei(te adoarme si nu stii nimic). Aceasta iti vor spune dc ai intr-adevar H.P. si medicul iti va prescrie o reteta cu medicamentele indicate in acest diagnostic. Eu am luat tratamentul 2 saptamani si gata. Pe urma la o anumita perioada mai faci niste controale indicate de medic. Iti doresc insanatosire grabnica.


Rectific cu scuzele de rigoare trb facuta ENDOSCOPIE desi nici COLONOSCOPIA nu este rau sa facem Cancerul de colon nu alege persoana.

VIO

garbo021153
Postat pe 22 Octombrie 2013 09:03
elico bacter pilorii se vindeca (moare de foame ),cu un regim alimentar vegetarian in totalitate si crud in acelasi timp,Nimic preparat termic.Acesta este un regim alcalin.EB ii place aciditatea ,de aceea moare de foame.Sper sa va fie, de folos,sotului meu ia fost acu 18 ani.SUCCESSSSSSSSSS
Mihai_Rotariu_1
Postat pe 28 Octombrie 2013 20:04
H*

Ai soţ, Mihai?
Axl_R
Postat pe 28 Octombrie 2013 20:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vampirii energetici 99 De la: garbo028998 7 Martie 2011 08:26
MAI POATE EXISTA O RLATIE DE PRIETENIE INTRE DOI FOSTI SOTI CHIAR DUPA MULTI ANI DE DIVORT? 727 De la: garbo003632 24 Iulie 2009 14:30
Unul "da" si altul "ba" 140 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:10
DURERE SI RENASTERE! 61 De la: garbo230410 7 Ianuarie 2013 06:01
Comportamentul copiilor dupa divort 282 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:07
Setari Cookie-uri