ma simt singura

Sunt împreună cu prietenul meu de aproape 6 ani si niciodată nu a fost foarte sufocant cu iubirea, insa in ultimul timp nu mai petrecem timpul mai deloc împreună si singura forma de afectiune este atunci când facem sex si cam atât . Mai are momente in care ma pupa iar saruturile lipsesc complet. De câte ori incerc sa fac conversatie cu el imi da impresia ca mai mult il plictisesc, iar daca ma deschid in fata lui cu orice problema sentimentală mai mult il enervez si prefer sa nu mai vorbesc. Cu toate acestea, intotdeauna ma asigura ca ma iubeste si nici nu vrea sa se desparta de mine si nici nu cred ca are pe altcineva. Mentionez ca locuim împreună. Am nevoie de el, ce sa fac?
dya230
Postat pe 2 August 2013 08:30
"ce sa fac?"

....sa te consolezi cu ideea ca dupa un anumit timp in orice relatie intervine rutina , ca nu mai sunt atat de dese saruturile alea pasionale de la inceput. Asta nu inseamna ca dispare iubirea . Dimpotriva , se consolideaza , mai ales daca se adaoga increderea si prietenia.
Ori tu te-ai saturat de el si incepi sa visezi la cai verzi pe pereti ?
Rotty
Postat pe 2 August 2013 08:57
daca nu mai exista afectiune - sau manifestari de afectiune - si comunicare/timp impreuna... cred ca e o problema in paradis (daca nu mai multe).
quasaria
Postat pe 2 August 2013 10:45
De la: dya230, la data 2013-08-02 08:30:17Sunt împreună cu prietenul meu de aproape 6 ani si niciodată nu a fost foarte sufocant cu iubirea, insa in ultimul timp nu mai petrecem timpul mai deloc împreună si singura forma de afectiune este atunci când facem sex si cam atât . Mai are momente in care ma pupa iar saruturile lipsesc complet. De câte ori incerc sa fac conversatie cu el imi da impresia ca mai mult il plictisesc, iar daca ma deschid in fata lui cu orice problema sentimentală mai mult il enervez si prefer sa nu mai vorbesc. Cu toate acestea, intotdeauna ma asigura ca ma iubeste si nici nu vrea sa se desparta de mine si nici nu cred ca are pe altcineva. Mentionez ca locuim împreună. Am nevoie de el, ce sa fac?pai mai da-ne niste lamuriri:
de cit timp locuiti impreuna?
acum cit timp a inceput sa fie mai rece?
ai nevoie de el in ce sens?
doar pentru ca vrei sa ai pe cineva alaturi , sau...
ia vorbeste cu tine insuti , deruleaza filmul si vezi unde ati gresit.
si important e ca trebuie sa reparati amindoi.
o cauza este, ceva s-a intimplat acolo.da, in timp o relatie se mai schimba, intervine monotonia, obisnuinta, etc...
dar trebuie sa-l mai provoci sa-i mai aprinzi o scinteie daca vrei sa fie tot timpul ca la inceput.
vivacedonna
Postat pe 2 August 2013 16:10

Ci sa repare, usa di la intrare?
S-o schimbe mai bine, altfel, ii pierdere de timp.


dya scumpo, ii inceputul unui lung "antrenament" spre a cunoaste beneficiile singuratatii.
Nu te speria, toti avem impresia ca "am nevoie de...."(ca sa te citez) dar in definitiv, astfel de momente ne dau prilejul sa ne cunoastem noi pe noi si sa aflam ceea ce nu stim sau stim dar nu vrem sa recunoastem.In definitiv, cine poate deslusi misterul singuratatii personale, este o fiinta echilibrata, independenta si f. fericita!

Salut si va -cesc(numa' pi fete)

numa' bine!
Fss_ssu
Postat pe 2 August 2013 21:26
spui ca singurele momente de tandrete sunt atunci cand faceti sex?!
Sexul se poate face si fara tandrete, asa ca ar trebui sa analizezi foarte bine situatia si daca nu mai comunicati, nu mai petreceti timpul impeuna , sau va plictisiti in doi atunci lucrurile sunt mai complicate; din cate spui esti singura in doi!!!

poate ar trebui sa luati o pauza de gandire
adeline
Postat pe 3 August 2013 00:58
AI O SINGURA VIATA, NU O IROSI; BOALA LUNGA,MOARTE-SIGURA; SINGURATATEA IN DOI E MAI GREU DE DUS.....ELIBEREAZA-TE..........FUGI!!!! TRAIESTE-TI VIATA ALTA OCAZIE NU MAI AI
Marieta_Tonose_1
Postat pe 3 August 2013 06:57
se pare ca e o relatie ori ajunsa la sfarsit, ori s-a instalat rutina si atunci clar trebui sa faceti ceva..caci altfel incet incet se duce totul de rapa. incepe tu, fa ceva si adu putina lumina in relatia voastra, angreneaza-l si pe el in tot ce iti propui..asta daca vrei sa mergi inainte cu el. bafta
MARILENA_25
Postat pe 3 August 2013 07:31
Cu siguranta,pentru toti abonatii la aceasta tema,voi fi un tip de moda veche,dat fiind varsta pe care o am,(76 de ani).Eu am o parere total diferita si in contradictie cu vremurile actuale.Vremuri in care toti tinerii,aproape fara exceptie,inca de la varste mici (12-17 ani),deja practica sexul in masa.Exista o libertate totala pe care parintii o acorda copiilor si acestia profita din plin! Dar acest miraj al sexului s-a extins pe scara mare si in randul adultilor,asa ca in prezent,avem parte de mult mai multe divorturi,decat de casatorii! Copii nascuti la varste fragede ale parintilor,avorturi si tot ce este legat de aceasta sete de sex!Va imaginati poate,ca fiind in varsta,nu mai stiu ce inseamna sexul!! Nimic mai fals,inca stiu si nu sunt probleme,insa,in acelasi timp,cu fiecare an din viata care a trecut,am asistat la degradarea societatii,in toate planurile.In concluzie,exista foarte mult sex si foarte putina dragoste adevarata!!!Prin urmare,sfatul meu pentru cele (cei),care sunt in situatia abordata in situatia prezentata,este acela de a se obisnui cu practicile existente pe scara larga si.......sa treaca mai departe.Singuratatea ucide!! Dar va veni si plata scadentei,cand pe masura ce un om se apropie de varsta critica a celor 50 de ani,va fi din ce in ce mai putin solicitata (solicitat) si acceptati,dupa care apare adevarata si chinuitoarea singuratate!! Si nu exista compensatie!! Ideal ar fi ca adolescentele si doamnele,sa nu mai accepte cu atata usurinta relatiile bazate pe sex.Nu putine sunt cazurile in care apar abuzurile sexuale.As avea multe de spus,dar acum,in mod sigur,voi fi bombardat din toate directiile!!! Si cu siguranta,mi se va spune: Ce stie oare acest babalac?? Astept "pumnii si picioarele"!!
garbo_14031
Postat pe 3 August 2013 08:50
Mesajul de mai sus,este scris de un barbat!!
garbo_14031
Postat pe 3 August 2013 08:51
Nene "babalacule" , daca te ataca cineva , io-l musc
Zi frumoasa si fara singuratate
Rotty
Postat pe 3 August 2013 09:00
Tinand seama de varsta declarata, sunt sigura ca stii cu adevarat ca singuratatea poate ucide,daro persoana stapana pe gandurile sale poate redresa acest periculos balans intre o stare de disperare si una de calm. Important este sa nu te lasi coplesita intru-totul si intodeauna sa cauti partea buna (chiar daqca in acel moment nu e prea evident)si mai ales ce ai de invatat din intamplarea respectiva.
Ileana_Curtifan_1
Postat pe 3 August 2013 10:16
031, - iar copilului probabil i-ar trebui inoculate niste valori, si suficient respect de sine, nu cred ca limitarea libertatii e solutia.
In rest, doar asta nu imi prea iese, dpdv matematic vorbind: "asa ca in prezent,avem parte de mult mai multe divorturi,decat de casatorii!"
quasaria
Postat pe 3 August 2013 13:20
Q , io cred ca s-a referit la ce se petrece in ultimii ani... O facut bilantzul...
Rotty
Postat pe 3 August 2013 13:27
in ultimii citi? Ca, daca vorbim de "generatii", atunci vreo trei ani asa n-ar fi prea relevanti dpdv generatie... Iar daca ne referim la generatii - tot nu vad cum in cadrul aceleiasi generatii pot fi mai multe divorturi decit casatorii.
quasaria
Postat pe 3 August 2013 14:28
Q , din intamplare , am avut ocazia sa vad (aud) niste statistici cand am fost in concediu in Ro.....ei fac asa un bilantz anual , cate casatorii s-au incheiat si cate divorturi in respectivul an. Nu conteaza generatia.Prea multa atentie nu am dat nici eu , dar cam asta e ideea..... Cred ca la asta se referea domnul "babalacul "....
Rotty
Postat pe 3 August 2013 16:14
De la: dya230, la data 2013-08-02 08:30:17Sunt împreună cu prietenul meu de aproape 6 ani si niciodată nu a fost foarte sufocant cu iubirea, insa in ultimul timp nu mai petrecem timpul mai deloc împreună si singura forma de afectiune este atunci când facem sex si cam atât . Mai are momente in care ma pupa iar saruturile lipsesc complet. De câte ori incerc sa fac conversatie cu el imi da impresia ca mai mult il plictisesc, iar daca ma deschid in fata lui cu orice problema sentimentală mai mult il enervez si prefer sa nu mai vorbesc. Cu toate acestea, intotdeauna ma asigura ca ma iubeste si nici nu vrea sa se desparta de mine si nici nu cred ca are pe altcineva. Mentionez ca locuim împreună. Am nevoie de el, ce sa fac?
barbatii sunt afectuosi la inceput cat sunt inferbantati dar eu nu cred ca ei simt iubire pt ca sunt prea insensibili..

iubirea trebuie intretinuta daca nu dispare..eu zic sa il faci gelos dar fara sa il inseli..

sa filtrezi cu alti barbate ca sa ii arati ca si tu vrei sa te simti admirata..dar el nu stie sa ofere asta cauti in alta parte..

cred ca o femeie cucerita pt un barbat devine plictisitoare..fa si tu pe invincibila.

ingerasulluptator
Postat pe 3 August 2013 22:26
De la: garbo_14031, la data 2013-08-03 08:50:17Cu siguranta,pentru toti abonatii la aceasta tema,voi fi un tip de moda veche,dat fiind varsta pe care o am,(76 de ani).Eu am o parere total diferita si in contradictie cu vremurile actuale.Vremuri in care toti tinerii,aproape fara exceptie,inca de la varste mici (12-17 ani),deja practica sexul in masa.Exista o libertate totala pe care parintii o acorda copiilor si acestia profita din plin! Dar acest miraj al sexului s-a extins pe scara mare si in randul adultilor,asa ca in prezent,avem parte de mult mai multe divorturi,decat de casatorii! Copii nascuti la varste fragede ale parintilor,avorturi si tot ce este legat de aceasta sete de sex!Va imaginati poate,ca fiind in varsta,nu mai stiu ce inseamna sexul!! Nimic mai fals,inca stiu si nu sunt probleme,insa,in acelasi timp,cu fiecare an din viata care a trecut,am asistat la degradarea societatii,in toate planurile.In concluzie,exista foarte mult sex si foarte putina dragoste adevarata!!!Prin urmare,sfatul meu pentru cele (cei),care sunt in situatia abordata in situatia prezentata,este acela de a se obisnui cu practicile existente pe scara larga si.......sa treaca mai departe.Singuratatea ucide!! Dar va veni si plata scadentei,cand pe masura ce un om se apropie de varsta critica a celor 50 de ani,va fi din ce in ce mai putin solicitata (solicitat) si acceptati,dupa care apare adevarata si chinuitoarea singuratate!! Si nu exista compensatie!! Ideal ar fi ca adolescentele si doamnele,sa nu mai accepte cu atata usurinta relatiile bazate pe sex.Nu putine sunt cazurile in care apar abuzurile sexuale.As avea multe de spus,dar acum,in mod sigur,voi fi bombardat din toate directiile!!! Si cu siguranta,mi se va spune: Ce stie oare acest babalac?? Astept "pumnii si picioarele"!!


eu una cred ca tinerii au luato pe cai rele pt ca nu au exemple positive..poate parintii nu ii invata sa faca sex,,dar sunt rai si copii nu ii asculta..
tatii care doar la sex le sta capul ,barbatii in varsta si cum exista libertate o practica,si pe timpuri existau,,mi-a povestit un barbat de 80 ani ca el de la clasele mici el a facut sex..
dar cum batranii au uitat ce au facut ei ii judeca pe tineri..asa sunt oamenii ei ii judeca doar pe ceilalti dar pe ei nu se judeca ca sa devina mai buni.

sa fie exigenti si cu ei insasi si cu altii..
eu cred ca asa a fost si acum 70 ani numai ca atunci se facea cu perdea,,sa vezi cum vorbesc femeile batrane de sex,,de iti vine sa si sa vomiti cand te uiti la parul lor alb..

dupa parerea mea nici batranii nu au fost mai buni,si-au trait viata facand sex..cand au fost tineri numai ca au uitat..asa sunt oamenii sunt exigenti cu altii dar nu si cu ei insasi.

barbatii batrani vorbesc doar de sex cred ca de la ei au invatat tinerii dorinta asta spre sex
ingerasulluptator
Postat pe 3 August 2013 22:37
De la: garbo_14031, la data 2013-08-03 08:50:17Cu siguranta,pentru toti abonatii la aceasta tema,voi fi un tip de moda veche,dat fiind varsta pe care o am,(76 de ani).Eu am o parere total diferita si in contradictie cu vremurile actuale.Vremuri in care toti tinerii,aproape fara exceptie,inca de la varste mici (12-17 ani),deja practica sexul in masa.Exista o libertate totala pe care parintii o acorda copiilor si acestia profita din plin! Dar acest miraj al sexului s-a extins pe scara mare si in randul adultilor,asa ca in prezent,avem parte de mult mai multe divorturi,decat de casatorii! Copii nascuti la varste fragede ale parintilor,avorturi si tot ce este legat de aceasta sete de sex!Va imaginati poate,ca fiind in varsta,nu mai stiu ce inseamna sexul!! Nimic mai fals,inca stiu si nu sunt probleme,insa,in acelasi timp,cu fiecare an din viata care a trecut,am asistat la degradarea societatii,in toate planurile.In concluzie,exista foarte mult sex si foarte putina dragoste adevarata!!!Prin urmare,sfatul meu pentru cele (cei),care sunt in situatia abordata in situatia prezentata,este acela de a se obisnui cu practicile existente pe scara larga si.......sa treaca mai departe.Singuratatea ucide!! Dar va veni si plata scadentei,cand pe masura ce un om se apropie de varsta critica a celor 50 de ani,va fi din ce in ce mai putin solicitata (solicitat) si acceptati,dupa care apare adevarata si chinuitoarea singuratate!! Si nu exista compensatie!! Ideal ar fi ca adolescentele si doamnele,sa nu mai accepte cu atata usurinta relatiile bazate pe sex.Nu putine sunt cazurile in care apar abuzurile sexuale.As avea multe de spus,dar acum,in mod sigur,voi fi bombardat din toate directiile!!! Si cu siguranta,mi se va spune: Ce stie oare acest babalac?? Astept "pumnii si picioarele"!!


eu una cred ca tinerii au luato pe cai rele pt ca nu au exemple positive..poate parintii nu ii invata sa faca sex,,dar sunt rai si copii nu ii asculta..
tatii care doar la sex le sta capul ,barbatii in varsta si cum exista libertate o practica,si pe timpuri existau,,mi-a povestit un barbat de 80 ani ca el de la clasele mici el a facut sex..
dar cum batranii au uitat ce au facut ei ii judeca pe tineri..asa sunt oamenii ei ii judeca doar pe ceilalti dar pe ei nu se judeca ca sa devina mai buni.

sa fie exigenti si cu ei insasi si cu altii..
eu cred ca asa a fost si acum 70 ani numai ca atunci se facea cu perdea,,sa vezi cum vorbesc femeile batrane de sex,,de iti vine sa si sa vomiti cand te uiti la parul lor alb..

dupa parerea mea nici batranii nu au fost mai buni,si-au trait viata facand sex..cand au fost tineri numai ca au uitat..asa sunt oamenii sunt exigenti cu altii dar nu si cu ei insasi.

barbatii batrani vorbesc doar de sex cred ca de la ei au invatat tinerii dorinta asta spre sex
ingerasulluptator
Postat pe 3 August 2013 22:39
eu una cred ca tinerii au luato pe cai rele pt ca nu au exemple positive..poate parintii nu ii invata sa faca sex,,dar sunt rai si copii nu ii asculta..
tatii care doar la sex le sta capul ,barbatii in varsta si cum exista libertate o practica,si pe timpuri existau,,mi-a povestit un barbat de 80 ani ca el de la clasele mici el a facut sex..
dar cum batranii au uitat ce au facut ei ii judeca pe tineri..asa sunt oamenii ei ii judeca doar pe ceilalti dar pe ei nu se judeca ca sa devina mai buni.

sa fie exigenti si cu ei insasi si cu altii..
eu cred ca asa a fost si acum 70 ani numai ca atunci se facea cu perdea,,sa vezi cum vorbesc femeile batrane de sex,,de iti vine sa si sa vomiti cand te uiti la parul lor alb..

dupa parerea mea nici batranii nu au fost mai buni,si-au trait viata facand sex..cand au fost tineri numai ca au uitat..asa sunt oamenii sunt exigenti cu altii dar nu si cu ei insasi.

barbatii batrani vorbesc doar de sex cred ca de la ei au invatat tinerii dorinta asta spre sex
ingerasulluptator
Postat pe 3 August 2013 23:03
inclinatia asta spre sex cred ca copii de la baieti o copie...

femeile fac avorturi dar si barbatii seduc femeile negandidu-se ca pot ramane gravide si poate avorta..barbatii sunt la fel de vinovati ca si femeile.

si femeile batrane cand aud ca la zici este pacat sa faci sex,,,sa vezi ce ras scarbos au de iti vine vine sa vomiti card te uiti la parul lor alb si cand ii auzi ca vorbesc rau de tineri..

si ca nu este bine sa fii cinstit,,dupa parerea eu cred ca sund dusi cu capul
ingerasulluptator
Postat pe 3 August 2013 23:12

da di unde "cai bune" Irinok? nu vezi ca toate au hartoape?

cine sa inventeze o noua forma de convetuire cu partenerul/a,cine sa scrie o noua biblie caci "aialalta" nu-i pe plac si pe masura, cum sa scape omenirea de singuratate cand si la gramada tot singuri suntem? care ii "babalacul"care nu stie ca viata este evolutie nu involutie si cine sa bata cu pumnii si picioarele in cine pe cand exista vb. buna, mangaiere, iubire, dragoste si sex si noi inca nu suntem capabili sa facem diferenta? Asa-i ca o luam fiecare pe o cale dar nu reusim nicicum sa o netezim?....ghini zaci matali !:( scuipa in palma si netezeste-ti freza!
NB! :(
maine o iau pi scurtatura!
Pretena, daca ma intrebi pe mine de " valori morale" si de alte feluri, fi sigura ca is pe termen scurt si nimic garantat.PUNCT!
Fss_ssu
Postat pe 3 August 2013 23:24

da tu, nu te simti singura?
Lasa, imi zici tu...

NB!
Fss_ssu
Postat pe 4 August 2013 00:01
De la: dya230, la data 2013-08-02 08:30:17Sunt împreună cu prietenul meu de aproape 6 ani si niciodată nu a fost foarte sufocant cu iubirea, insa in ultimul timp nu mai petrecem timpul mai deloc împreună si singura forma de afectiune este atunci când facem sex si cam atât . Mai are momente in care ma pupa iar saruturile lipsesc complet. De câte ori incerc sa fac conversatie cu el imi da impresia ca mai mult il plictisesc, iar daca ma deschid in fata lui cu orice problema sentimentală mai mult il enervez si prefer sa nu mai vorbesc. Cu toate acestea, intotdeauna ma asigura ca ma iubeste si nici nu vrea sa se desparta de mine si nici nu cred ca are pe altcineva. Mentionez ca locuim împreună. Am nevoie de el, ce sa fac?


cum naiba "te pupa" si saruturile "lipsec complet" ??? eu nu inteleg asta. in rest, am inteles. asigurarile lui... sunt doar ptr. ca vrea sa mai faca sex cu tine. cu pupat sau fara... ! ai nevoi de el... in ce sens ! numai ptr. sex ? ok... atunci sa nu te miri ca-l plictisesti la conversatii... !
barboneli
Postat pe 4 August 2013 00:11
statisticile anuale sint absolut irelevante: de obicei caruta nu se opinteste fix in anul ala, iar termenul e prea scurt ca sa poti deduce un "trend" al generatiei (care generatie? Ca pot divorta vreo trei generatii in fix acelasi an...)
In plus, mie nu "divortul" ca decizie oficiala mi se pare ingrijorator. Cine stie citi se separa fara sa divorteze in fapt, sau cine stie citi stau sub acelasi acoperis fara sa constituie un cuplu. De ce ar fi mai bune situatiile asta, in care "demografic" par un cuplu desi nu sint?!
Valabil si in ce priveste hartia aia zewa deluxe (sau nu deluxe): cite casatorii au la baza un cuplu real, cite unul formal, cite casatorii cu portofelul, cu casa "pe pamint" sau cu oportunitatea de la taticul fetei?
quasaria
Postat pe 4 August 2013 05:40
Ai doua variante: 1. cea mai simpla, schimbal. Si 2. poi o femeie care se plange ca nu mai prezinta acelasi interes in relatie nu este femeie, cauza esti tu, nu stii sum sa fii femeie, adu ceva nou in relatia voastra, improvizeaza, sschimba-ti... eu stiu, parfumul, aspectul, frizura, etc... fi distrata cand vine acasa, creeaza un joc in care sa fie atras, doar vorba goala... vorba cuiva de-aici, rutina bat-o vina... O femeie trebuie sa fie femeie tot timpul, sa fie feminina nu numai ce i-a oferit natura sii.... cred ca iti lipseste experienta de viata, tu ai vrea, ar nu te pricepi, dea-ia curvele batrane ajung sa fie fericite, ca au experienta, stiu cum sa atraga totul de partea lor...
garbo088037
Postat pe 4 August 2013 07:34
ingerasule, postezi numai ineptii, fara nici un rost, mesaje de rahat unul dupa altul. nu ai pic de rusine, umpli paginile cu frustrarile tale. ti-am mai zis ca tu nu ai cu cine vb in casa.
MARILENA_25
Postat pe 4 August 2013 07:41
037, din ce secol vorbesti tu, de fapt? Cit de inapoiat(a) poti sa fii ca sa pretinzi ca femeia trebuie SA JOACE TEATRU ca sa fie feminina in fata barbatului iubit, ba mai mult, sa o faca cu un scop clar de a-l prosti pe ala????
quasaria
Postat pe 4 August 2013 08:52
Aoleu 037 , d`apai grea viata tre sa avem noi fomelele.... tre sa fim "actorese" tot timpul , ca sa se simta masculul bine ? Ca (cica) numa asa merge relatia ?...... Gluma zilei.!
Rotty
Postat pe 4 August 2013 09:50
De la: quasaria, la data 2013-08-04 08:52:04037, din ce secol vorbesti tu, de fapt? Cit de inapoiat(a) poti sa fii ca sa pretinzi ca femeia trebuie SA JOACE TEATRU ca sa fie feminina in fata barbatului iubit, ba mai mult, sa o faca cu un scop clar de a-l prosti pe ala????daca il iubeste nu trebuie sa joace teatru. trebuie sa-l redescopere zilnic si sa vrea sa fie redescoperita de el.
tu sti despre ce vorbesc, sa reinnozi o relatie nu e usor, dar depinde de femeie si de ceea ce-si doreste cu adevarat.
daca e ''femeie'', o poate reinnoda si sa-l faca sa o iubeasca ca la inceput.
vivacedonna
Postat pe 4 August 2013 10:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre barbati? 399 De la: garbo174243 14 Mai 2011 16:11
Cum sa iti invingi teama de a nu fii atacat verbal atunci cand iti spui parerea? 28 De la: ingerasulluptator 19 August 2012 08:56
relatii cuplu 5 De la: viata_mea_faina 25 August 2016 16:09
saloanebune 2 De la: ioanarazvan 28 Iunie 2009 20:47
sall 7 De la: hermosa20 30 Iulie 2012 09:02
Setari Cookie-uri