ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Eu varsator ia taur

Voteaza
*****Scor: 4 din 2 voturi
 

  citeaza   raspunde"ia"... ??? ce ia ? bine ca are de unde sa ia... ! deci tu varsator, ia un taur. intreg ? si care e intrebarea... pana la urma ?
  citeaza   raspunde

Eu vad ca ia aplauze.....
  citeaza   raspunde

Doar atit? de ce nu ne spui mai multe?
  citeaza   raspunde

67 , restul merge prin deductie
  citeaza   raspunde

I-a-ul asta e interjectie sau il lasam verb "ia"?!
Tu poti lua orice taur doresti, grija sa nu te impunga. In cazul femeilor taur ai mai avea, poate, ceva sanse, dar doar daca inveti limba romana, pentru ca-s destul de atente la detalii si-ai imbulinat-o daca te vede cum scrii, asta, in cazul in care nu-i si "ia" o "ia" asemeni tie :D
  citeaza   raspunde

Daca te referi la o relatie dintre un Varsator si o "ea" taur,poti sa uiti ...nu va rezista nici 3 luni! Varsatorul nu poate oferi nimic din ce îsi doreste o femeie taur,din pacate!
  citeaza   raspunde

ia taurul de coarne, nu?:)))
  citeaza   raspunde

Ghicirea şi vrăjitoria.
După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora.;
Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,
de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi.
Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta.
Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău.
Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. (Deuteronom 18:9-14)


Aşa vorbeşte Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul! Căci este ca un nenorocit în pustiu şi nu vede venind fericirea; locuieşte în locurile arse ale pustiului, într-un pământ sărat şi fără locuitori. Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! Căci el este ca un pom sădit lângă ape care-şi întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei nu se teme şi nu încetează să aducă rod. (Ieremia 17:5-8)
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: