ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Vreau sa scap de dioptrii!

Voteaza
*****Scor: 4.5 din 2 voturi
 

Buna,

Imi poate recomanda cineva un spital bun unde ma pot opera cu laser?
  citeaza   raspundespital bun... nu stiu, dar spital cu medici buni, specialisti in asa lucrare, poate da, daca as stii unde traiesti... !
  citeaza   raspunde

traieste pe Terra!
precis n-a venit din cosmos...!
deci, un spital, de unde-o fi, nu conteaza... sa fie bun, sa aiba si ceva medici pe acolo... o serie de asistenti bunutzi... si nunicei... o sa-i vada dupa operatie!
si de restul caramele cu paine!
servus Barbo!
  citeaza   raspundein principiu, ai dreptate... ! stiam ca e pe Terra... ! dar nu stiu daca in Romania sau in ce oras... ! multi spun: sunt din .... si caut.... ! un indice simplu si usor de precizat....
  citeaza   raspunde

da, asa e, un indice simplu si usor de precizat..... dar ... nu pentru toata lumea
intelegi tu,,,!
  citeaza   raspunde

Poti sa scapi de dioptrii prin laser,aprox 20 dioptrii,sau lentile de contact daca nu vrei ochelari.Exista mai nou ortocheratologia care presupune purtarea unor lentile de contact corectoare ,care se hidrateaza singure si se poarta doar in timpul noptii, urmand ca ziua sa vezi normal;purtate pe o perioada lunga iti rezolva dioptriile.Sigur la rec medicului.Exista o clinica in Buc. cu aparatura unica in Rom.Europ Eyes s asa ceva, sorry,am citit m demult despre asta si nu mai stiu cum se scrie.
  citeaza   raspunde

Salut ! :)
e necesara operatia ?

O carte pe care ar trebui sa o citesti : < Cea mai usoara cale >
de Mabel Katz
  citeaza   raspunde

Salut! In Bucuresti este o clinica particulara, foarte buna pe strada Floreasca, se numeste OCULUS, Medic sef Dr. Moraru, un numar de tf, 0213178070, 0212301491.Eu acolo m-am operat, sunt multumita.Sanatate!
  citeaza   raspunde

la cluj este o doamna doctor pe nume chres monica iar clinica se numeste optisan ,acum doi ani am operat si eu baiatul acolo avea 18 ani totul a fost ok ,un medic cu experienta il recomand cu toata increderea nr de telefon pt programari este 0264597845...
  citeaza   raspunde

Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Bucuresti. Este situat in Piata Alexandru Lahovari nr.1 sector1. Iti trebuie un bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat. In urma controlului, ti se va spune, ce fel de interventie, vei avea de facut. Au preturi rezonabile, medici buni. Daca ajungi acolo, intreaba de dr. Bengus, este un medic de valoare, mie mi-a operat sotul la ambii ochi, iar acum vede fara ochelari. Bafta multa!
  citeaza   raspunde

In Ploiesti,Dr Cojocaru daca mai este.Sau la spitalul din Campina.
  citeaza   raspunde

Ar fi bine sa te duci la MedLife pentru un consult(eu am fost foarte multumita am avut o alta problema de sanatate dar au si oftalmologie desigur),fa un consult acolo si apoi se va ocupa doctorul de tine si iti va da o trimitere.Succes.
  citeaza   raspunde

Buna, am un prieten care s-a operat la Istanbul, e cam 1000 euro operatia si a fost foarte multumit, nu mai poarta ochelari deloc si inainte avea dioptrii f mari, in schimb am inteles ca este o conditie, anume sa stagneze dioptriile un numar de ani, daca vrei amanunte scrie-mi si il intreb mai multe despre cum a procedat el de a ajuns acolo . Sanatate multa !
  citeaza   raspunde

prietena mea mergi la clinica onioptic craiova la d-na doctor Dana Preoteasa si te rezolva,iti spun din propie experienta,este foarte buna si stie ce face.
  citeaza   raspunde

BUNA...M-AM OPERAT!

...si m-am gandit sa scriu cate ceva despre locul si experienta traita pentru persoanele care vor sa faca acest pas si care nu stiu exact unde sa mearga!
Eu m-am operat la WESTEYE HOSPITAL unde va recomand sa mergeti din tot sufletul...au o echipa medicala foarte buna. Inainte de operatie mi-au fost facute toate analizele posibile si existente pentru a vedea daca pot face aceasta operatie...doamna doctor Mihaela Simion mi-a explicat pe intelesul meu in ce consta procedura, cat dureaza si mi-a raspuns ferm la toate intrebarile pe care eu i le-am pus fara sa para ca am deranjat-o in vreun fel.

Ideea este ca sunt singurul spital din tara care detin cea mai nou tehnologie iLASIK in materie de indepartare a ochelarilor...metoda cea mai sigura pana in momentul de fata si cu care nu ai cum sa dai gres.

Operatia a decurs exact cum mi-a spus doamna doctor, nu am avut niciun fel de complicatii, simplu rapid.
In primele zile, intr-adevar esti putin in ceata, si se poate sa ai si dureri de cap...insa pentru o operatie de asemenea fel cred ca simptomele sunt minore!
Acum ma simt f bn, vad lucrurile altfel, ( normal ) si ma bucur ca am ales sa fac un pas important pt mine si pt sanatatea ochilor mei alaturi de cei de la WEST EYE HOSPITAL.

VA RECOMAND!!! chiar si pt o simpla consultatie!
  citeaza   raspunde

Buna, am vazut postarea ta despre Westeye Hospital si intr-adevar sunt foarte buni in probleme oftalmologice ( din punctul meu de vedere cei mai buni). Si eu recomand...
Dupa experiente nu f bune, am ajuns la ei pentru ca imi doream sa fac aceasta operatie de indepartare a ochelarilor, insa doamna doctor Ardelean mi-a spus ca nu ma pot opera pentru ca nu am dioptriile stabile...Acum urmez tratament...si sper ca dupa o vreme sa pot face aceasta operatie!
:)
Numai bine va doresc!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: