Relatii intime... rare

Este normal ca dupa 2 ani de relatie sa ai 3 contacte intime intr-o luna (amandoi avem 27 de ani)? Si acelea sa fie de scurta durata... fara final fericit pentru mine...
As fi interesata de parerea dumneavoastra, intrucat partenerul meu spune ca sunt obsedata...nu stiu ce sa mai cred, poate chiar am o problema.
Multumesc pentru raspunsuri, fie ele sarcastice, ironice, copilaresti sau de orice fel.
cristina_to_sinergia
Postat pe 2 Februarie 2013 02:51
depinde. Normalul si anormalul sint variabile - dar, la modul general, nu, nu e normal SA NU TE VREA decit de trei ori pe luna. E o pb, si aia nu e nr. contractelor sexuale...
quasaria
Postat pe 2 Februarie 2013 03:06
Singura problema care ar putea exista, ar fi la el. Dar nici macar asta nu cred, atat ca, poate, omul s-a reorientat, intre timp...spre altcineva...sau s-a plictisit cu totul.

Cu siguranta nu-i normal sa ai atat de rar contact sexual, doar daca ati avea o relatie la distanta, sa spunem. Dar atunci "finalul" n-ar fi nefericit.

So, nu ai nicio problema tu. Departe de a fi obsedata, come on!
magdabeauty
Postat pe 2 Februarie 2013 08:36
De la: quasaria, la data 2013-02-02 03:06:24depinde. Normalul si anormalul sint variabile - dar, la modul general, nu, nu e normal SA NU TE VREA decit de trei ori pe luna. E o pb, si aia nu e nr. contractelor sexuale...da de unde stii ca n-o vrea... ? poate o vrea, dar... nu poate... ! si ea vorbea de "contacte"... nu de "contracte"... !!!!
barboneli
Postat pe 2 Februarie 2013 10:06
depinde. normalitatea este proprie fiecarui cuplu, se defineste in cuplu. tu, ca parte din acel cuplu, cum consideri ca este, normal sau nu? nu vreau sa consider topicul ca raspuns implicit
burst4x
Postat pe 2 Februarie 2013 10:20

pardon, barbo, mi-au luat-o degetele pe drumul cunoscut, cu "contractele"...
Ma scuzati.

Ca sa revenim on topic, aia spuneam si eu - ca nu e normal sa NU O VREA, in rest pot exista probleme obiective, normalitatea e laxa: poate are cu ce dar n-are unde, poate are unde dar n-are cu ce, poate are unde si are cu ce dar n-are de ce?! .... si tot asa.
quasaria
Postat pe 2 Februarie 2013 11:43
Ionsi Maria, familie de prin ardeal, dupa un an de casnicie ajung la tribunal...
femeia vrea divortul... si explica judecatorului:
- dom' judecator, suntem casatoriti de un an de zile si pana acum n-am avut relatii intime!!!
nu inteleg ce se intampla cu el?! dar eu asa nu mai pot sa stau si vreau sa divortez, daca nu se schimba nimic!

- auzi mai Ioane, ia spune tu ce se intampla? nu stii? nu vrei? nu poti???

- dom' judecator, si stiu, si pot si vreu, dar ce atata graba?
heartbit
Postat pe 2 Februarie 2013 12:22


Ion si Maria in noaptea nuntii. Maria in pat si Ion se uita pe fereastra.
Dupa o jumatate de ora:
- Hai, ma Ioane, ce faci acolo?
- Vin acu!
Inca o jumate de ora :
- Hai, Ioane, ca te astept! Sint numai a ta! Ia-ma!
- Vin acu', ce te grabesti asa??
Peste inca o jumate de ora, Maria se duce la Ion, suparata:
- Hai, Ioane, odata! La ce dreak te tot uiti acolo???
Ion, ingindurat, uitindu-se in continuare pe fereastra, spune:
- Fa, Mario, avea dreptate tata ca frumoasa ii noaptea nuntii!!
quasaria
Postat pe 2 Februarie 2013 12:30


Nu faptul c brbaii se gndesc tot timpul la sex le supr pe femei, ci faptul c gnditul nu e dovedit tot timpul de fapte...
barboneli
Postat pe 2 Februarie 2013 12:36
eu cred ca e taman invers, da' ma rog. Unii confunda sexul cu siguranta in relatie, pentru ca daca n-ar avea oarece suspiciuni in background eufrosina ar croseta linistita. Da' o roade ca nu vine la ea pt ca probabil se duce la alta.
Altfel nu imi explic de ce sta si marcheaza datele in calendar si nu vb. dreak cu omul ei sa vada care e problema.
quasaria
Postat pe 2 Februarie 2013 12:51
Multumesc de raspunsuri! Ca sa mai completez un pic povestea mea...
Avem unde si are si cu ce, petrecem foarte mult timp impreuna... si nu cred ca ar avea pe alta, pentru ca nu are cand...
Relatia noastra, dupa spusele lui, e sigura, vrea copii cu mine, etc., eu nu sunt asa sigura pe relatia noastra din moment ce exista aceasta disensiune privind frecventa contactelor intime. (Si sa fim seriosi... oare cum ar vrea sa facem acesti copii )
El prefera sa ne uitam la film, eu nu...
Intocmai ca mereu avem discutii pe aceasta tema, de aici imi spune ca eu sunt obsedata... nu doar stau si 'marchez' in calendar.
La ultima dicutie mi-a spus ca el este o persoana 'evoluata' si a depasit nevoia omului primitiv de a se reproduce ( )
Stiu ca solutia ar fi 'nepotrivire de caracter' dar imi e greu ....
cristina_to_sinergia
Postat pe 2 Februarie 2013 13:47
Nevoia omului primitiv
Axl_R
Postat pe 2 Februarie 2013 13:51

ce a facut...?! A depasit-o?

L-ai intrebat daca a avut-o vreodata - si aici vorbesc serios, suna a ceva din spectrul autismului.


quasaria
Postat pe 2 Februarie 2013 13:52
http://www.youtube.com/watch?v=GyMgeG_jdmM
heartbit
Postat pe 2 Februarie 2013 13:53
Ha! Ce-mi plac de astia, care, poate, au umblat in dreapta si stanga pana au obosit, apoi pun mana pe-o femeie si considera c-a venit timpul sa se "aseze" la casa lui...iar tu trebuie sa-l iei de expirat.

Explica-i ca tu nu ai "evoluat" in sensul respectiv si sa treaca pe la sala de sport pentru a-si reevalua si el rezistenta si dorinta :D

Ce texte are pe el! :))
magdabeauty
Postat pe 2 Februarie 2013 13:54
din ce stiu eu, treaba ai de se face, in pat, pe scun, pe masa, pe masina de spalat, in capitza de fan, in padure, in lift, pe acoperis, pe terasa, in piscina... si care unii o denumesc simbolic a face sex sau a face dragoste sau a se dragosti sau a se iubi... nu este doar pentru procreere... ci si pentru placere! probabil ca el a depasit nevoia de-a simti placerea... ca despre procreere... nu cred ca am citit pe undeva ca ar avea urmasi omul... deci texte si pretexte!
heartbit
Postat pe 2 Februarie 2013 14:12
cristina, eu am o prietena care e asperger - si n-am stiut ca e asperger citiva ani, pina cind au inceput diverse discutii despre barbatu-sau care umbla cu una si tipa mi-a zis foarte linistita, la un suc la o terasa, ca f. bine. Sa umble. Ca vrea sex si ea nu face asa ceva.
Iar din modul in care explica detasat si academic problema iti dadeai seama ca hopaaaa... ceva nu e bine. Nu e bine deloc. Nu intelege sensul, nu intelege semnificatia si impulsul de a face sex sau dragoste cu cineva - sint aspecte pe care pur si simplu nu le stie. Deloc. Blank. Si nu le stie pentru ca nu le simte. Iar daca nu le simte poti sa i le explici pina in pinzele albe. N-are capacitatea asta. Nu s-a nascut cu ea.
Iar tipa, altfel, perfect "normala"... in aparenta.

Oamenii astia nu sint impotenti sau frigide - sint pur si simplu asexuati. Asa cum unii se nasc incapabili sa perceapa sunete de exemplu, sint si oameni care se nasc incapabili sa perceapa gama apropierii umane. Si, sincer vorbind, daca faci un exercitiu de imaginatie, si consideri sexul ca GEST si atit - e primitiv, brutal si inutil. Si nepoliticos, pina la urma.... Ca si cum te-ai kk cu martori. Cam asta zicea si ea, cam asta zice si al tau.
quasaria
Postat pe 2 Februarie 2013 14:33
D-ne -ti multumesc ca mi-ai dat un sot iubitor,dragastos,afectuos,sexos,bland,dotat,ff. bun...,cu ..schimbari de manevre..,cu fantezii,cu..da si cu frisca.. As fii murit de aveam un sot axesual?asa i-ati zis,nu?!!
Dar il lasam..il paraseam si tot gaseam unul sa ma multumeasca!
elisabeta_boia
Postat pe 2 Februarie 2013 20:33
Mdaaaa.... ....Unii vorbesc din "tabara" opusa....
Rotty
Postat pe 3 Februarie 2013 06:17
De la: elisabeta_boia, la data 2013-02-02 20:33:27D-ne -ti multumesc ca mi-ai dat un sot iubitor,dragastos,afectuos,sexos,bland,dotat,ff. bun...,cu ..schimbari de manevre..,cu fantezii,cu..da si cu frisca.. As fii murit de aveam un sot axesual?asa i-ati zis,nu?!!
Dar il lasam..il paraseam si tot gaseam unul sa ma multumeasca!

Casatoria este si un contract asumat, "la bine si la rau".
Probabil ca ii multumiti lui D-zeu ca la gradinita la care spuneti ca aveti activitate nu sunt copii cu autism...
garbo_10793
Postat pe 3 Februarie 2013 17:19
aici vorbim de diferente... nu exista bine, nu exista rau. Exista doua persoane intre care diferentele sint uneori atit de adinci incit nu mai pot ajunge unul pina la altul: si atunci ce ramine casatoria, in afara dovezii formale a unei neputinte, neputinta de a te apropia de celalalt?
Iar daca vorbim de autism... n-ai sa poti sa ii intelegi, ca nt.
Asa cum nici ei nu pot sa inteleaga cu adevarat lumea ta: pot doar sa invete regulile si sa mimeze, uneori perfect, ca ar fi ca tine.
quasaria
Postat pe 9 Februarie 2013 11:37
De la: cristina_to_sinergia, la data 2013-02-02 02:51:35Este normal ca dupa 2 ani de relatie sa ai 3 contacte intime intr-o luna (amandoi avem 27 de ani)? Si acelea sa fie de scurta durata... fara final fericit pentru mine...
As fi interesata de parerea dumneavoastra, intrucat partenerul meu spune ca sunt obsedata...nu stiu ce sa mai cred, poate chiar am o problema.
Multumesc pentru raspunsuri, fie ele sarcastice, ironice, copilaresti sau de orice fel.
....poate se masturbeaza sau se "consuma" la alta, cu alta....fii atenta pe viitor, poate fi si o problema medicala la el!....succes, in rezolvarea problemelor de natura sexuala!
caleidoscop
Postat pe 10 Februarie 2013 14:17
De la: garbo_10793, la data 2013-02-03 17:19:05
De la: elisabeta_boia, la data 2013-02-02 20:33:27D-ne -ti multumesc ca mi-ai dat un sot iubitor,dragastos,afectuos,sexos,bland,dotat,ff. bun...,cu ..schimbari de manevre..,cu fantezii,cu..da si cu frisca.. As fii murit de aveam un sot axesual?asa i-ati zis,nu?!!
Dar il lasam..il paraseam si tot gaseam unul sa ma multumeasca!

Casatoria este si un contract asumat, "la bine si la rau".
Probabil ca ii multumiti lui D-zeu ca la gradinita la care spuneti ca aveti activitate nu sunt copii cu autism...

Am avut si autisti in grupa dar nu am "dezarmat" am lucrat cu ei pana am reusit sa la scad punctele de autism!
Avem si la gradinitele asa zis normale si cazuri de copii cu diferite pb. psihice sau fizice,si-i primim ,lucram cu ei si cautam pe cat posibil sa-i integram intre copii perfect sanatosi fara a face vreo diferenta intre ei.Ca sa nu-ti spun cate cazuri cu copii cu pb. sociale avem!! Si-i multumesc tot lui D-zeu ca-mi da astfel de copii cu pb.-ma perfectionez !!!Si nu spun ce multumita sunt cand vad ca reusesc sa transform acesti copii in copii sanatosi!! Ca si casatoria "la bine si la rau" si in profesia mea.."cu copii sanatosi mintali,dar si cu cei cu probleme".Noi am fost pregatite sa lucram cu orice fel de copii!!
elisabeta_boia
Postat pe 10 Februarie 2013 23:20
este evident ca intre voi exista o problema de comunicare. parerea mea este sa incerci inca o data sa vorbesti cu el si daca nu gasiti solutii impreuna, sa ii lasi lui responsabilitatea rezolvarii acestei probleme. Poate el asa este, te-ai gandit la asta?
www.relatiidecuplu.com
garbo_8857
Postat pe 11 Februarie 2013 18:18
Buna draga,
nu stiu ce m-a apucat sa iti raspund, nu mai conteaza.Ideea este ca din punctul meu de vedere esti perfect normala.Cand doi oameni se iubesc dragostea este fireasca.Ea apare natural, constant si este avantajoasa pentru ambele parti.Undeva se intampla ceva..Roaga-te sa afli raspunsul.Tu esti singura care isi poate da seama ce se intampla cu adevarat in relatia voastra.Dumnezeu sa te ajute.
garbo_11524
Postat pe 18 Februarie 2013 14:21
Poate are probleme cu glicemia !!!!!!
garbo_6052
Postat pe 22 Februarie 2013 19:06
Neeeeeeee...aia se numeste aciditate!
LLisa
Postat pe 22 Februarie 2013 19:10

Cristina, cauzele pot fi multiple daca stai bine sa te gandesti dar eu zic sa recurgeti la niste analize medicale de specialitate si sa va spuna medicul care este adevaratul motiv.
Nu numai dorinta ta vb. in situatia in care (poate) tu nici nu stii sa te faci dorita.La fel si in cazul lui ii valabil.Daca v-ati cuplat dinr-o simpla atractie si nu o dragoste sincera,acum confirma exact contrariul.Poate ati confundat unul din voi iubirea atractiva cu nevoia de iubire si acum realitatea stopeaza dorinta.Poate ati comunicat mult si inca o mai faceti,dar rezultatul nu atinge punctul discutiei care sa va remonteze pe amandoi....deci, parerile sunt impartite dar daca tu esti dispusa si tii la relatia ta, nu cauti un vinovat ci o rezolvare si nu poti s-o gasesti decat la medicii de specialitate. Voua tinerilor:) vi se pare bizar ce vi se intampla dar eu cred ca fiecare dintre noi la inceput de relatie am "pasit cu stangul" :)
Eu cred ca nu de "relatii intime" ii vb. ci de contactul in intimitate...acolo ii problema.
Succes Cristina .... si lui la fel.:)
Fss_ssu
Postat pe 22 Februarie 2013 21:46
heartbit...esti nebun! (am ras cu lacrimi...dar m-am regasit)
aidacrac
Postat pe 23 Februarie 2013 10:46
Cristina nu e normal.Nu esti obsedata esti o femee normala si norma e de cel putin 2 ori pe saptamina.ASA CA CAUTA UNUL CARE POATE NU SE FACE CA POATE SI MAI DA VINA PE FEMEE EL FIND CAM IMPOTENT SI NU VAD DE CE STA CU TINE DACA NU E INSTARE SA ITI SATISFACA NEVOILE CA ORICE BARBAT NU EUNUC.
Georgescu_Jorj_Ioan_1
Postat pe 24 Februarie 2013 05:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E ciudat .. 18 De la: Naif 15 Aprilie 2012 16:35
o parere pt mine, sau mai bn un sfat 20 De la: Rha 1 Octombrie 2010 22:48
relatie extraconjugala 51 De la: hannes 9 Septembrie 2013 03:25
minciuni,infidelitate 107 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:37
ce ati face voi?!! 9 De la: hot_coffee 24 Mai 2010 15:18
Setari Cookie-uri