ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Clubul scorpiilor

Voteaza
*****Scor: 3 din 1 vot
 

Buna Dimineata Doamnelor,
Daca crezi ca esti o Scorpie, vino pe Facebook, cauta-ne si da like. Prregatim si un site dedicat Scoprpiilor. Pregatim si programe pentru cele care doresc sa devina Scorpii. Dar cum stii daca esti deja o Scorpie? Daca citind cele de mai jos, te recunosti, scrie-ne pe facebook sau la clubulscorpiilor@yahoo.ro
- Esti o Scorpie daca iti doresti tot ceea ce-i mai bun de la viata, si stii cum sa actionezi astfel incat sa si primesti tot ce-i mai bun.
- Esti o femeie puternica care este constienta ca femeile dicteaza intotdeauna regulile jocului. Stii insa ca dictarea se face la momentul oportun, cu gratie si stil.
- Nimeni nu calca in picioare o Scorpie. Nici iubitul, nici sotul, nici parintii sau fratii, nici amicele sau prietenele, etc. O Scorpie stie sa impuna respect prin postura, eleganta, prin mersul sau stilat, prin modul in care-i priveste sau le vorbeste celorlalti.
- O Scorpie se imbraca cu hainele potrivite corpului sau si nu dupa ultima moda, daca aceasta nu i se potriveste. O Scorpie cunoaste toate secretele etichetei si stie functie de imprejurare ce tinuta sa arboreze. (poarte?)
- O Scorpie stie sa piarda. Intelege ca nu toata lumea iubeste pe toata lumea. Intelege ca uneori iubirea are termen de garantie si uneori acesta expira. Nu se taraste la picioarele iubitului, nu cerseste afectiune. O Scorpie stie cand si cum sa puna punct unei relatii disfunctionale.
- O Scorpie este o femeie independenta financiar si emotional. O Scorpie a invatat sa se iubeasca pe ea insasi si a inteles ca va fi impreuna cu ea insasi pentru tot restul vietii. O Scorpie intelege ca daca ea nu se iubeste pe sine, nici ceilalti n-o vor iubi.
-O Scorpie stie sa-si aleaga barbatul cu care isi va petrece restul vietii. O Scorpie nu se indragostete de un barbat casatorit sau aflat intr-o alta relatie sau in relatii simultane cu mai multe femei. Niciodata. Fara exceptii. Pentru ca o Scorpie se respecta si nu accepta sa fie numarul 2, 3 sau 4.

  citeaza   raspunde

No 1 - Always !

  citeaza   raspunde

Buna dimineata Nr. 1 See you on facebook!
  citeaza   raspunde

Sorry, prefer face 2 face. Book(s) just 4 reading!

Neaa!
  citeaza   raspunde

La cat de .."incercata" sunt acum...poate ca-n acest Club sa ma refac ,sa pot lupta din nou!! DA!! Vreau in acest Club!!
Si nr 5...da,trebuie sa invat sa pierd!
  citeaza   raspunde

naturally born...
  citeaza   raspunde

Nu mai vreau in Clubul Scorpiilor!! Un pic mi-a mers rau..si gata era sa trec la ..scorpii.. Raman in Clubul Garbo!!
  citeaza   raspunde

De la: elisabeta_boia, la data 2012-11-10 21:37:51Nu mai vreau in Clubul Scorpiilor!! Un pic mi-a mers rau..si gata era sa trec la ..scorpii.. Raman in Clubul Garbo!!


vai,
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: