Ce parere aveti ? ...


Daaaa, depinde la cate "drumuri "s-o gandi si ea (numeric vb.)
Ca de stau bine sa ma gandesc ce cale vrea ea sa urmeze,fara sa tina cont de alte "suporturi" imi pare c-o ia pe langa drum si cine stie cu ce se alege in final, poate un "traseu" fara destinatie si..... tac, nu mai zac nica ;))
Da, il doare'n cot pi tatsu' di fiisu' ....are "tot" ...n-o zas?.....el nu sta la discutie cu "mathusa" binentzales ca o sa zaca de bine, doar ii fecioru' ....na, numa ca ea(matusa) o sa impartaseasca ceva sentimente ca sa inspire dragoste si mila si gata....o prinso la cotitura pe "biata Ela"...vaileu, tele(nu)ovele

Noapte bunicica, ma duc la jocurile....Olimpice....!
Fss_ssu
Postat pe 27 Iulie 2012 23:20
poate da, poate nu... ela stie mai bine, asa ca eu cel putin, astept raspunsul ei... !!!
barboneli
Postat pe 27 Iulie 2012 23:28
La inceput matusa mea nu a fost de acord..a spus ca nu e bine...ca nu e potrivit...ca tata o sa explodeze daca o sa auda de asa ceva...am vrut sa le spunem lor pentru ca se apropia vacanta mea si ne doream sa fim impreuna...de venit in italia puteam,dar nu puteam sa stam impreuna,in aceeasi casa si sa ne ascundem de ei.Asa ca,iubitul meu,a stat de vorba cu ei doi intr-o seara la cina si le-a explicat ce se intampla intre noi si ca am vrea sa stam impreuna in vacanta..dar ca mie imi e teama sa le spun alor mei...atunci tatal lui m-a sunat.mi-a spus ca el ne intelege si ca ne sprijina si matusa mea a stat de vorba cu iub si i-a spus pana la urma sa nu mai fie suparat,ca o sa vorbeasca ea cu tatal meu sa vin aici in vacanta,sub pretextul de a ma relaxa si ca nu o sa ii spuna nimic,dar eu sa vorbesc macar cu mama.
Eu nu am avut succes cu mama...care v-am spus ce parere are..iar tatalui meu nici macar nu am avut curaj sa iii spun..cu atat mai mult cu cat si mama mi-a dat de intelees ca nu ar fi bine sa ii spun...
Acum sunt tot in It,mai stam aici cateva saptmani,dupa care vom merge impreuna in ro,el urmand sa se intoarca in it si eu la bucuresti.Matusa mea si unchiul se comporta foarte frumos,eu stau cu el...ne vad ca pe un cuplu si e bine.
Ela91garbo
Postat pe 27 Iulie 2012 23:42
Iar nu" il doare'n cot pi tatsu' di fiisu" ...daca munceste sa isi obtina ceea ce are nu inseamna ca tatal lui nu ii este alaturi..nu consider ca doar material conteaza acest sprijin,desi daca ma gand si asa il ajuta pentru ca matusa mea si tatal lui sunt de multi ani aici,si-au cumparat o casa mare si ei stau jos iar la etaj sta iub al meu...nu plateste nimic...au grija de el :)
Ela91garbo
Postat pe 27 Iulie 2012 23:47
ok ela... mersi ! eu raman la parerea mea, tu urmeaza sa inveti si sa cunosti si mai bine baiatul. o situatie cat se poate de normala... cu exceptia parintilor tai. sa fie ei sanatosi... viat va merge inainte si fara aprobarea lor. auzi la ei... nu se cade ca e var prin alianta... !!!!! si daca o sa te mariti cu el pana la urma, tot prin alianta... ce-o sa fie, varul de sotz sau sotzul de var..... ???? mmmda... un Romeo si Julieta in zilele noastre... !!! cat de neevoluat poate sa fie omul asta........
barboneli
Postat pe 28 Iulie 2012 07:06
Vezi Ela, te contrazici Don'soara, in pagina anterioara ai scris constatarea :" intre voi ii doar iubire si nimic mai mult" si ....acum scrii ceva mai mult.....X_X
Da di ce nu ai curajul sa-ti asumi raspunderea in fatza ambilor tai parinti si sa spui tu cu guritza ta, tatalui cum"sta treaba"(X cum stai tu) Ha?...(O bagi pi mami la inaintare subapreciindu-ti propria putere di convingere?cum o sa faci fata in relatia in care vrei sa intri?....rusinicaaaa!.Pana cand o sa faci asta si de cate X / cate ai mai ascuns tatalui tau?? Te rog fr. revizuieste-ti comportamentul, asumati raspunderea pe faptele/dorintele tale (ca's ale tale, nu ale...) si ia-o pi "cocoasa" daca meriti, dar cel putin, nu minti, nu te eschivezi si mai tarziu, indiferent de cat de greu iti va fi, ei ca parinti, iti vor fi alaturi amandoi, ghini?....Nu exclude pi tactu din "situatie" ca mama ta nu te-o facut/ingrijit/crescut/ educat/ sponsorizat singura, ci amandoi sunt parintii tai.
Fss_ssu
Postat pe 28 Iulie 2012 12:59
aiurea de tot, raspunsul sau sfaturile tale... ! parerea mea si cu tot... respectul ! de ce sa-si asume ela raspunderea pentru faptul ca tatal si mama, cred ca baiatul e ruda de sange, cand de fapt e complet strain... var prin alianta !!!! cu ce-a gresit ea ? ca s-a indragostit de un baiat pe care l-a cunoscut in casa matusii... ???? asta-i culmea... !!!! teama asta fata de tata-l ei... se intampla uneori la fete si baieti... depinde cat sunt de violenti ! o mama intelege altfel lucrurile, dar nici ea nu are uneori curajul sa infrunte cine stie ce discutii dure cu taticul... !!! faptul ca au crescut-o, ingrijit-o... etc. au facut-o pentru ca de aia si-au dorit un copil... ela nu ia rugat s-o nasca ! si asta nu are deloc nici o legatura cu intelegerea limitata a unora dintre parinti !!!! mai ales cand sustin ceva absurd ! ela e o fata cuminte, bine crescuta si cu gandire buna ! doar vrea sa fie lasata sa iubeasca pe cine i-a aprins inima... nu dupa carte sau cerintele unor papitoi din "societate"... ci dupa libera ei simtire. si pe riscul ei... poate. dar e al ei. nu afecteaza pe nimeni. sau n-ar trebui sa afecteze. ea nu s-a incurcat cu un terchea berchea, nu cu un drogat, betivan sau politician... ci cu un om pe care ea il apreciaza ! si care o apreciaza. si ce... vroiai sa "descrie" aici toate scenele de dragoste ale lor... ? ea a dat de inteles la oamenii destepti, care este relatia si cam la ce "grad" a ajuns !!! nici nu trebuia mai mult... !!!
barboneli
Postat pe 28 Iulie 2012 14:11
am analizat si am inteles toate parerile,multumesc
Ela91garbo
Postat pe 28 Iulie 2012 19:13
Bine ca ti-ai facut timp pentru " a analiza si intelege parerile toate."
Cand o sa "tragi linie", poate ne spui si noua in 2 cuvinte concluzia ta finala, ok?
....nu de alta,dar poate apreciezi si efortul nostru de socializare cu tine, cat de cat si nu ne lasi cu ochi'n soare,caci stiu ca esti o fata inteligenta si bine educata,tu ELA.... eu :-w

Pt. tine
Fss_ssu
Postat pe 28 Iulie 2012 22:36
corect zis meritam... ! multa fericire si succese... !!!
barboneli
Postat pe 28 Iulie 2012 22:39
Bineinteles ca apreciez implicarea fiecaruia dintre voi si ma bucur ca am avut ocazia sa primesc niste raspunsuri...variate..la unele intrebari care ma macina..
Ar fi prematur sa expun acum o concluzie finala..ma gandesc si la spusele voastre iar in deciziile viitoare cu siguranta o sa tin cont si de acestea.Deocamdata ma bucur de vacanta,cat mai este din ea,alaturi de prietenul meu,dupa care o sa vedem cum vor evolua lucrurile..si o sa va anunt...sa vedem cine,cum si in ce sens a avut dreptate,evident,in timp :)
Va multumesc mult ! O seara placuta !!
Ela91garbo
Postat pe 28 Iulie 2012 23:21
Si multumesc de asemenea si pentru aprecierile la adresa mea,ma bucur ca am lasat o impresie placuta!
Ela91garbo
Postat pe 28 Iulie 2012 23:23
Ela, daca tot o sa experimentezi cu iubitul in Italia,te rog eu frumos,citestei putin din Biblie(nu conteaza care) si vezi cat de repede se rascoleste, schimba la fata X o ia la fuga ....mai in gluma , mai in serios/ pe bune, da rezultate ....te edifici foarte repede.
Succes Ela si :-w .. pt. studiu,mult %%-
Fss_ssu
Postat pe 28 Iulie 2012 23:55
Ela - ce ai de facut, habar nu am; insa stiu o poveste asemanatoare, ea prietena, e drept atunci avea varsta ta; mama ei, casatorita in Italia, baiatul sotului, "cel mai si cel mai"; erau frati prin alianta, lumea toata impotriva lor. Italia. Au luptat aproape 3 ani pentru a isi putea lua bula papala, ce le dadea dreptul sa se casatoreasca, fiind considerati frati, chiar si asa, prin alianta. Interviurile au semanat mai mult cu interogatoriile, diverse acte, dovezi de tot felul, drumuri Italia-Romania si invers; intr-un cuvant, extrem de greu. Familiile s-au calmat, au acceptat, au reluat relatiile, parintii fiind dispusi la un moment dat sa divorteze, in cazul in care nu obtineau acea derogare, desi divortul (parintilor) s-ar fi intins pe o perioada lunga. Din pacate, nu au rezistat...Si divortul lor a durat cativa ani, cauza, tot Italia.
Am repetat numele tarii, pentru ca acolo nu este atat de usor, daca esti legat de biserica catolica in vreun fel; si uneori doar in carti si in filme, luptele reusesc sa apropie si mai mult doua persoane. In viata reala...doar stii, caci lumea este plina de persoane singure, chiar si casatorite fiind. E drept, nu pot fi obiectiva, poate nu este cazul vostru (catolicismul) , sau pentru ca doar voi doi va cunoasteti. Poate s-au schimbat lucrurile, poate sistemul a devenit mai permisiv.
Sa va fie viata frumoasa, indiferent de drumul ales!
klaire
Postat pe 29 Iulie 2012 02:33
Klaire, ai dreptate, viata in Italia nu este usoara pentru o romanca si un italian.
Eu i-as spune Elei sa incerce sa stea mai mult cu el, sa il vada cum este si sa nu mai piarda timpul sa convinga parintii.
Din cate am inteles ei isi doresc aceasta vacanta impreuna, apoi va fi alta perioada in care vor fi despartiti. Ce atata discutie ... ca ma lasa mama, tata... vecinul? are 21 de ani. isi petrece vacanta cu el cu ocazia asta il si cunoaste mai bine.
cri_cat
Postat pe 29 Iulie 2012 02:51
De la: Ela91garbo, la data 2012-07-28 23:21:42Bineinteles ca apreciez implicarea fiecaruia dintre voi si ma bucur ca am avut ocazia sa primesc niste raspunsuri...variate..la unele intrebari care ma macina..
Ar fi prematur sa expun acum o concluzie finala..ma gandesc si la spusele voastre iar in deciziile viitoare cu siguranta o sa tin cont si de acestea.Deocamdata ma bucur de vacanta,cat mai este din ea,alaturi de prietenul meu,dupa care o sa vedem cum vor evolua lucrurile..si o sa va anunt...sa vedem cine,cum si in ce sens a avut dreptate,evident,in timp :)
Va multumesc mult ! O seara placuta !!


corect ! vacanta placuta... adica stiu ca e placuta... dar sa fie si mai placuta !!! cat priveste: "o sa va anunt...sa vedem cine,cum si in ce sens a avut dreptate,evident,in timp"... evident ca eu si cine te-a sustinut are dreptate... problema e ca nu intodeauna dreptatea e primita... !!! in fine, vezi tu cum e !!! si in privinta la ce spune Klaire... m-as mira sa se lege papa sau cine casatorete acolo, de treaba cu veri prin alianta... pentru ca de cand citesc eu si vad filme italiene... mereu am intalnit si casatorii intre veri primari... ! deci asta se accepta la catolici, cred. si daca fac problema aia, va puteti casatorii si in Romania... doar el, e si cetatean roman. si daca faceti nunta in Romania, poti sa-l inviti si pe suparatul, precis vine... !!!
barboneli
Postat pe 29 Iulie 2012 08:54
Cri_cat - da, inainte de orice, este nevoie de cunoastere; doar ca citisem despre dorinta lui ca ea sa studieze, sa poata avea in Italia o slujba buna, deci cumva, despre viitorul lor impreuna au discutat.
Barboneli - si eu m-am mirat, mai bine zis am facut ochii precum Pluto. Dar inversunarea mea impotriva a ceea ce mi se pare absurd nu a contat, si ce este mai important, nici a persoanelor implicate. Asa cum am spus, filmele sunt frumoase, dar cam atat. Iar cele ce prezinta realitatea bruta, asa cum este ea, dar nu completa, cam rare si in general la festivaluri europene. Am expus niste fapte intamplate si dupa cum am precizat, multe pot fi schimbate intre timp, caci de atunci au trecut cam 9 ani.
Zi faina sa aveti cu totii!
klaire
Postat pe 29 Iulie 2012 09:36

Poi, cu studiile in Ro. si cu merite in It. ....doar in medicina, sa "malpraxeze" pi altii nu pi ai ei,daaaa, dar el (iubitu') tot Ro. o sa racoleze pt. ai asig. posib de "profesare" si va fi un " peste" cu gust mai delicios
Pffff! vise cu cai verzi la Hipodromu lu' Po(a)nta mai gasesti, ca a marinarului, s-o cam dus pi "apa sambetii" X_X ^(#^
Fss_ssu
Postat pe 29 Iulie 2012 14:05
De la: Ela91garbo, la data 2012-07-27 08:27:30Insa,de asemene,o ruptura de parintii mei..nu pot sa exprim in cuvinte ce ar insemna pentru mine


Bine, ar fi un lucru destul de rau sa te rupi de parinti daca spui ca ii iubesti. Dar gandeste-te ca nici cu parintii nu vei sta toata viata, nu te casatoresti cu mama si nici cu tata. Iar daca parintii tai cer sa fie mintiti, foarte bine, minte-i. Inteleg ca nu vrei sa te ascunzi si nici sa minti, dar merita sa suporti atata presiune din partea lor doar de dragul a ceea ce "va zice lumea"?
Iar daca vei fi in continuare cu acest baiat , si dupa ce iti termini studiile, parintii tai si ai lui vor fi nevoiti sa accepte relatia voastra. Pentru ca, dupa ce tu nu vei mai depinde de ei, nu vor mai avea ce sa faca. Pana atunci, ar fi mai bine sa nu le mai spui cat de mult va iubiti si sa te intalnesti cu el in continuare fara ca parintii sa stie. Caci se pare ca nu-i vei putea convinge ca ceea ce faceti voi nu e gresit.
Amor_Aeternus
Postat pe 5 August 2012 12:37
De la: Ela91garbo, la data 2012-07-27 12:51:09Petru ei faptul ca imi este var prin alianta...ca nu locuieste in romania...ca nu are studii..reprezinta obstacole majore..nici nu pot sa le explic cum stau defapt lucrurile...


Nu exista "nu pot sa le explic" daca ai incercat deja sa le explici; exista doar "nu vreau" sau "nu pot" sa inteleaga ( de cele mai multe ori ii "NU VREAU" ). Cunosc genul acesta de oameni, asa sunt si parintii mei. Mult succes !
Amor_Aeternus
Postat pe 5 August 2012 13:23
nu aveti nici o legatura de sange..restul sunt povesti. lasa-i pe ei daca nu inteleg si tu mergi inainte cu iubirea ta. nu renunta
MARILENA_25
Postat pe 17 August 2012 08:24
De la: suparatu_, la data 2012-07-29 14:05:46
Poi, cu studiile in Ro. si cu merite in It. ....doar in medicina, sa "malpraxeze" pi altii nu pi ai ei,daaaa, dar el (iubitu') tot Ro. o sa racoleze pt. ai asig. posib de "profesare" si va fi un " peste" cu gust mai delicios
Pffff! vise cu cai verzi la Hipodromu lu' Po(a)nta mai gasesti, ca a marinarului, s-o cam dus pi "apa sambetii" X_X ^(#^


esti bine?
MARILENA_25
Postat pe 17 August 2012 08:25
nu sunteti rude trebuie sa iti asculti inima nu ce spune lumea daca va iubiti cum zici merge-ti mai departe cu iubirea voastra mult succes si numai bine P.S. pana la urma si parintii vor trebui sa va inteleaga si sa va lase sa fiti fericiti
garbo219246
Postat pe 17 August 2012 23:10
Buna tuturor...a trecut ceva timp de cand v-am relatat povestea mea...si,dupa cum am spus,am revenit cu detalii despre situatia actuala.
Suntem impreuna , ne-am petrecut sarbatorile de iarna impreuna...iar de 8 martie va veni in romania sa stam amandoi cateva zile.
Exista mici neintelegeri intre noi,insa toate pornesc de la acest subiect,faptul ca ai mei nu sunt de acord.Mama nici nu vrea sa auda iar tatal meu si-a dat seama si i-a spus mamei doar nici sa nu ma gandesc la asa ceva...sunt foarte trista...il iubesc...ii iubesc si pe ai mei..si imi este foarte greu...
Peste cateva luni imi voi da licenta...si as fi vrut sa merg la master la el...insa ii voi disctruge pe ai mei plecand...imi este foarte greu...
Ela91garbo
Postat pe 28 Februarie 2013 02:41
Buna tuturor...a trecut ceva timp de cand v-am relatat povestea mea...si,dupa cum am spus,am revenit cu detalii despre situatia actuala.
Suntem impreuna , ne-am petrecut sarbatorile de iarna impreuna...iar de 8 martie va veni in romania sa stam amandoi cateva zile.
Exista mici neintelegeri intre noi,insa toate pornesc de la acest subiect,faptul ca ai mei nu sunt de acord.Mama nici nu vrea sa auda iar tatal meu si-a dat seama si i-a spus mamei doar nici sa nu ma gandesc la asa ceva...sunt foarte trista...il iubesc...ii iubesc si pe ai mei..si imi este foarte greu...
Peste cateva luni imi voi da licenta...si as fi vrut sa merg la master la el...insa ii voi disctruge pe ai mei plecand...imi este foarte greu...
Ela91garbo
Postat pe 28 Februarie 2013 18:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cat timp sa astept sa ma prezinte amicilor 70 De la: garbo164652 28 Aprilie 2011 15:27
RELATII INTERZISE......PROFESOR - ELEV 34 De la: AMELYY 23 Mai 2010 10:57
UN SFAT VA ROG, DIN PARTEA CELOR CARE S-AU CONFRUNTAT CU O PROBLEMA ASEMANATOARE!!! NEED HELP!!! 103 De la: elisabeta_boia 9 Mai 2011 17:00
Iubire in exil de Donna V 10 De la: eu_geminy 19 Februarie 2012 22:29
Fara subiect 1 De la: johnny07 9 Aprilie 2012 00:00
Setari Cookie-uri