.... ...
|
||
|
barboneli Postat pe 22 Iunie 2012 10:47 |
||
|---|---|---|
| Herflit am ajuns sa te bantui,asta si doream ,ma vezi peste tot si crezi ca toti sunt oligofreni pentru ca nu-ti dai seama ca singurul esti tu.Normalitatea la tine si la cativa prieteni de-ai tai adevenit anormala si daca nu bahai ineptii pe gura ,nu pui semnne grafice sa nu se mai inteleaga nimic ,gata nu stii pe ca lume traiesti ,nu-i asa dargul meu ona...? Cu cuvintele articulate in limba romana e greu,mai englezisme ,mai prescurtari ,mai emoticoane ,sa parem destepti in cap foc,ca nu isi dea lumea seama cat de limitati suntem. Ia-l si pe barboneli puta mica -ca nu o vede nici cu lupa,asat macare sincer a spus-o pe fata nu ca tine,si cremeti-va si voi de un text impreuna cu cele doua roze analfabete bineinteles ,care sa nu contina nici un semn grafic si nici o interjectie, ce ziceti va prindeti ca in concediul asta de vara toti la un loc nu reusiti INTELIGENTILOR MAXIM. | ||
|
garbo265966 Postat pe 22 Iunie 2012 12:42 |
||
|
uite analfabetule sfertodoct. asta e un mesaj fara alte semne grafice. (in masura in care literele nu sunt semne grafice!!! iar esti imbecil!) dar ia cu pofta! http://www.youtube.com/watch?v=QS6yMEetT_8&feature=related |
||
|
|
||
|
heartbit Postat pe 22 Iunie 2012 13:28 |
||
| 966....dupa parerea mea... OFF TOPIC !!!!! | ||
|
barboneli Postat pe 22 Iunie 2012 13:53 |
||
dupa a mea OFF FORUM, da' ma rog....
|
||
|
quasaria Postat pe 22 Iunie 2012 14:30 |
||
| vai muica.....ce facusi...copy si paste fainoase? | ||
|
julianacocor Postat pe 26 Iunie 2012 14:20 |
||
| http://personalitatea.com/gelozia-monstrul-din-relatie | ||
|
Alexandra_David_1 Postat pe 6 Februarie 2013 10:31 |
||
Nu recunosc nimic !! Nici la spovedit nu recunosc! Stie numai Domnul daca insel... Si apoi.."A gresi e omeneste-a-nsela e si ..mai omeneste..!"sau nu?
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 6 Februarie 2013 10:56 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2013-02-06 10:56:28Nu recunosc nimic !! mintile oamenilor trebuie manipulate, socate, speriate, traumatizate ,apoi "vindecate "prin justificari. tu arunci saminta desfriului, apoi culegi si roade- le banii si nervii.demonul raului fie barbat sau femeie va fi salvat de un binefacathor, care iti baga mintile-n cap cu forta sau aratindu-ti cum sa-ti rascumperi pacatele, dar pe un drum gresit. |
||
|
garbo_10470 Postat pe 6 Februarie 2013 11:17 |
||
Daca ..nu intervenea 470 in gluma mea...ramanea o gluma buna!asa uite pe ..Ingeras..biblia..si cum s-a dus dra....ului tot farmecul glumei... Unii iau prea in serios temele topicurilor...si strica farmecul jocului!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 7 Martie 2013 10:01 |
||
|
Inselam..toti o facem. Daca femeia gaseste un amant mai bun ca sotul, adica care o satisface sexual mai bine, va ramane cu acesta multa vreme. Daca barbatul gaseste o femeie care sa-i gadile ego-ul mai mult decat sotia, va ramane cu amanta. multa vreme. Sa-mi spuna mie o femeie de pe aici ca nu prefera un amant mai tare la pat decat un sot mai prost la pat. |
||
|
raider Postat pe 12 Februarie 2014 23:31 |
||
ce poate sa iti spuna vreo femeie de pe aici este ca "bun la pat" sau "prost la pat" au definitii variabile - si daca il iubeste pe ala cu care e, atunci o doare in cot de performantele vreunui oarecare la gimnastica in asternut.
|
||
|
quasaria Postat pe 13 Februarie 2014 05:27 |
||
Reider , cred ca tu ai o problema legata de tema "inselat , amant /amanta " ...Q , "Sa-mi spuna mie o femeie de pe aici ca nu prefera un amant mai tare la pat decat un sot mai prost la pat." Daca crezi ca o casnicie depinde doar de performantele in asternut , imi pare rau pentru tine. Vremea p... trece si cu ce ramai ? |
||
|
Rotty Postat pe 13 Februarie 2014 05:52 |
||
De la: barboneli, la data 2012-06-22 13:53:56 966....dupa parerea mea... OFF TOPIC !!!!! tu Off-tezi si cand esti sub masa!
|
||
|
pitiTa_ Postat pe 13 Februarie 2014 11:29 |
||
si daca nu vom recunostea :sml-happy0028 ca am inselat, ce se intampla
|
||
|
pinkrainbow Postat pe 13 Februarie 2014 16:06 |
||
si daca nu vom recunostea ca am inselat, ce se intampla
|
||
|
pinkrainbow Postat pe 13 Februarie 2014 16:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna ziua | 38 | De la: Anilus 8 Mai 2010 08:53 |
| femei...amante...iubite | 61 | De la: garbo_5596 21 Noiembrie 2012 20:27 |
| mai meritam sau nu ....... | 6 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:20 |
|
|
||
| Cum iti dai seama ca te insala?? | 69 | De la: garbo_1474 31 August 2015 21:16 |
| De ce inseala barbatii femeile? | 1120 | De la: fleurdelis 25 Februarie 2010 21:14 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună