daca recunoastem ca inselam

Viata de zi cu zi ne aduce avantaje si dezavantaje intr-o relatie. Oricat am incerca sa negam si el si ea calca pe bec. Mai concret inselam. Nu exista un principiu in a insela dar trebuie sa recunoastem ca defiecare parte se cauta ceva nou. Nu recunoastem ca inselam e partea a doua. Nu trebuie sa punem la zid nici pe el nici pe ea. Dece inselam?! Pentru ca putem. Nu este interzis a insela, nu este o lege care sa interzica acest lucru. Poate este cea nescrisa. Peste jumtate dintre persoanele implicate n relaii serioase i nal partenerul si/sau pertenera, chiar dac nu le nemulumete nimic. Infidelitatea apare doar n cuplurile nefericite, din cauz c partenerii nu-i vorbesc i nu fac sex". Sexul desi pentru unii este neimportant, are un cuvant de spus intr-o relatie, si poate unul extrem de mare. Psihologii spun c femeile infidele sunt mai discrete, spre deosebire de brbai, care tind s se laude cu acest lucru. Motivele pentru care oamenii nal difer de la o persoan la alta. Exist mai multe forme de a nela. Astfel poi nela ateptrile unei persoane, i poi nela ncrederea sau o poi nela n favoarea unei alte persoane. Nu se poate vorbi despre cine nal mai mult ntr-o relaie, deoarece ambii parteneri nal ntr-o msur aproximativ egal. Ironia sotii face ca infidelitatea sa se produca mai des la locul de munca dece? Pentru ca cea mai buna parte a timpului se petrece acolo. Ce se intampla cand insa el/ea casatoriti nu recunosc acest lucru si inventeaza orice care sa atraga posibila victima?!. Insa ce se intampla daca victima se indragosteste de el/ea?! Atunci tragedia este dubla. Atunci putem sa spunem ca este un /o asasin/a in relatii?!. Daca ne rezumam la statistici, vom vedea ca ele arat c 46 la sut din soiile infidele i 62 la sut din soii care se prezint la psiholog, ca urmare a problemelor de cuplu, au avut o relaie cu un coleg/a de la locul de munc. Insatisfacia se produce datorita lipsei de comunicare n cuplu. Problemele nerezolvate ale unuia dintre parteneri reprezint un alt motiv ce nemultumeste pe celalalt si il afecteaza pe cel in cauza, iar durerea iar este mult mai mare pentru ca vine din doua parti. Oamenii au nevoie s li se satisfac anumite dorine pentru a se simi apreciai ntr-o relaie. Oportunitatea unei aventuri este mai mare ca niciodat din pricina accesului la reelele de socializare i la internet.'' Oare vom recunoastea ca am inselat?
thomas_andersro
Postat pe 3 Iunie 2012 00:04
Iar vb despre nelat?
Se pare c e cea mai mare dilem... De ce? Dac o facem, recunoatem?
Hai s-i spun...da sunt multe forme/moduri de a nela. Dar mi se pare mult mai corect, s iei dintr-o relaie/cstorie dac nu mere, dect s neli.
Au nelat oamenii i nainte fie net.
Axl_R
Postat pe 3 Iunie 2012 00:19
De la: Axl_R, la data 2012-06-03 00:19:11 Iar vb despre nelat?
Se pare c e cea mai mare dilem... De ce? Dac o facem, recunoatem?
Hai s-i spun...da sunt multe forme/moduri de a nela. Dar mi se pare mult mai corect, s iei dintr-o relaie/cstorie dac nu mere, dect s neli.
Au nelat oamenii i nainte fie net.


Cum spunea o doamna bine de pe aici? Parca ACHIESEZ! nu?
As_ninge
Postat pe 3 Iunie 2012 01:06
da, deja e prea mult! mai au putin si schimba astia numele forumului, din "Garbo" in "Cheating - impression on-line" (doamnelor...si domnilor, nu facui engleza-n school, asa ca nu dati cu parul,bata,piatra sau alte obiecte contondente )
coris_2938
Postat pe 8 Iunie 2012 11:46

iar?!?!

nu inselam nea 1514...sau cum te cheama, NU INSELAM, NA!
Nici nescris, nici scris, nici in forma rotunda, nici in forma patrata - in mici un mod, fel, timp, na, nu inselam!!

Mai las'o dreak, ca se ajunge la saturatie si cu jelitu' cu inselatul asta....
quasaria
Postat pe 8 Iunie 2012 11:51
pai da Q, e si asta o tehnica! de vroiam sa-l insel, acum sunt atat de exasperata de subiect de o sa fug ca dracusoru' de tamaie de orice situatie cu iz. Cred ca o sa-l injur pe primul mascul care o sa-mi intre in birou!:))
coris_2938
Postat pe 8 Iunie 2012 12:13

mda, am avut si eu momente cind as fi pus pe usa de la intrare semnu' de la buda de femei...da' rare, ca oricum numa' masculi habitau pe acolo. Si toti fresh si bine dispusi.
Mai bombaneam dupa ei "ti'ar specia..." :-)) - eram colaborativa, totusi.
quasaria
Postat pe 8 Iunie 2012 12:24
:)) eu lucrez numai cu femei, asa ca sunt putine sanse sa ma desfasor,iar acasa pe "vecinu'" il ocolesc cu delicatete!:)) deci raman nesatisfacuta, nu voi behai la nimeni! vedeti de ce nu vreau eu sa simt mare lucru? pai daca imi vine criza, eu pe cine-o vars?:) mai bine ma abtin!:))
coris_2938
Postat pe 8 Iunie 2012 12:30
he he coris... razbunarile celel mai meseriase sint in trafic!
Cit m-a fugarit pe mine UN EL cu o dacie papuc din 1800 toamna sa imi DEMONSTREZE ca el trece inaintea mea, nah!!!

ce cp, aceleratie, putere, specs... frectii: puterea mintii rulz. Calare pe matura, si tb. sa fie PRIMUL!
quasaria
Postat pe 8 Iunie 2012 12:39
ah, Q, rani vechi si adanci!:) nu mai am za masina! asa ca si placerea asta s-a dus pe copca...ce raliuri faceam, o frumusete! singurele amenzi din viata mea fusera pt radare...
coris_2938
Postat pe 8 Iunie 2012 13:24
las' ca si a mea... a ramas prin garduri , fie-i tarina usoara, da' ma intorc si-mi iau alta.
quasaria
Postat pe 8 Iunie 2012 14:26
eu in gard nuuuuu, niciodata! daca o fac, o fac calumea, o infig in alta!:)) masina doamnelor, masina!:))
coris_2938
Postat pe 8 Iunie 2012 14:30
eu zic ca daca se tot vb atat despre inselat sa se spuna totusi si cum sa se faca,daca cineva are o idee si vrea sa incerce sa o faca cum trebuie,pentru ca a insela este la un moment dat inevitabil..........o facem in diverse moduri mai devreme sau mai tarziu.........
roxena1976
Postat pe 13 Iunie 2012 15:46
:)) vrei o reteta? eventul si compensata? ;)))))))))))))
G_X
Postat pe 13 Iunie 2012 15:57
se fura doo oo....
continuati.
quasaria
Postat pe 13 Iunie 2012 19:10
De la: coris_2938, la data 2012-06-08 14:30:26eu in gard nuuuuu, niciodata! daca o fac, o fac calumea, o infig in alta!:)) masina doamnelor, masina!:))


in ALTA era sa infig si eu masina, da' m-am abtinut (eroic...) :-))) am infipt-o doar in gard deocamdata... nu zaietz pagadi.!!...

Auzi roxano, pe mine inevitabilul asta ma calca.. pe acceleratie: Daca eu nu insel, pentru ca nu mint, pentru ca n-am de ce sa mint, pentru ca m-am nascut libera -deci pot sa ma duc fix cu cine vreau, si cine vreau e ala pe care il iubesc, nu altu' - care e "inevitabilul" ala?? Chiar crezi ca acceptam toti relatii de trei lei, ca "asa se face", sau ce? Vorbeste fata mea in numele tau - SI ATIT.
quasaria
Postat pe 13 Iunie 2012 19:15
Roxena, io de idei nu duc lips Dar de ncercat inevitabilul, tu trebe s faci.
Logic nu? Doar e inevitabil.
Axl_R
Postat pe 13 Iunie 2012 19:36
stati fratilor nu muscati din mine am vrut sa schimb cursul discutiei,era deja plictisitor
roxena1976
Postat pe 13 Iunie 2012 21:28
Eii i tu, care latr nu muc.
Axl_R
Postat pe 13 Iunie 2012 21:31
si l-ai schimbat?
quasaria
Postat pe 13 Iunie 2012 21:50
omul nșala și cind spune adevarul.....
http://www.youtube.com/watch?v=EkwC5Av_X80&feature=related
VOIAJOR
Postat pe 16 Iunie 2012 10:24
Ha?
Axl_R
Postat pe 16 Iunie 2012 10:31
subiectul asta este in N+1 variante! este interminabil ......
adeline
Postat pe 20 Iunie 2012 17:01
hei... nu va certati dragelor... !!! voi sunteti femei, adica alta specie decat barbatii... si cine a deschis topicul e barbat. si in plus e si tanar. si in plus, da date inexacte. asa ca distinsul nostru thomas andersro... care vroia poate sa scrie la nick name, "thomas anderson" (regizor american...) a aruncat doar o momeala de discutie. sau la o discutie... poate si ascunzand alte intentii. dar nu va luati dupa mintea mea aiurea, poate gresesc. el n-a intrebat nimic, nu si-a dat un exemplu personal... si voi, gata sa discutati despe inselaciune. pro sau contra... ! in fine, dreptul vostru. dar ce ati vrut sa spuneti... ca eu n-am inteles. x inseala, y si z nu concep asa ceva, m si p, au vrut sau s-au gandit la asa ceva ! si... ati schimbat lumea cu asta ? pai se inseala de mii de ani si o sa se mai insele... nu stiu, poate doar doua saptamani sau cinci ani sau doua secole... !!! eu zic ca tipul nostru greseste, in mai multe locuri, dar in cheta asta:

"Nu este interzis a insela, nu este o lege care sa interzica acest lucru. Poate este cea nescrisa. Peste jumtate dintre persoanele implicate n relaii serioase i nal partenerul si/sau pertenera, chiar dac nu le nemulumete nimic. Infidelitatea apare doar n cuplurile nefericite, din cauz c partenerii nu-i vorbesc i nu fac sex". Sexul desi pentru unii este neimportant, are un cuvant de spus intr-o relatie, si poate unul extrem de mare."

mi-a atras atentia ceva. exista legi contra inselatului ! una se afla in Biblie, una din cele 10 porunci... si un crestin adevarat, evreu adevarat sau chiar musulman adevarat, care stau cu carti de-astea sub cap... n-ar trebuie sa insele. aici pe pamant, se pare ca nu primesc nici o pedeapsa de la Dzeu. chiar daca inselata urla ca o sa fie pedepsit pentru asta dupa ce va muri... ! dar si parte din legile civile, poate nu in Mongolia sau Dubai, dar in Romania, Italia, etc. sunt ! altfel nu s-ar intenta divost cu cauza: "am fost inselat/a" ! dar baiatul e tanar. daca-l citeste si irinuca... il haleste cu par cu tot !!!! si in plus, in aceiasi fraza se mai si contrazice sau se incurca. "Peste jumtate dintre persoanele implicate n relaii serioase i nal partenerul si/sau pertenera, chiar dac nu le nemulumete nimic. Infidelitatea apare doar n cuplurile nefericite, din cauz c partenerii nu-i vorbesc i nu fac sex"
a insela sau a fi ifidel... nu-i acelasi lucru ?
asa ca nu dati cu pietre spre mine... ca tot nu ajung pana aici... !!!
barboneli
Postat pe 21 Iunie 2012 14:08
aaa, da, ihi, da, da, da, thomas_andersro recunosc ca te-am inselat cu nevasta-ta! te simti bine?

nu stiu de ce, am o senzatie de voma ca acelasi 966, si-a tras si chip!
chiar daca nu corespunde localitatea!
sa fie doar un deja'vu? who cares
sau a dat molima in ei si ii roade pe toti pizma daca recunoaste vreunul sau vreuna ca inseala sau nu!

nenea esti cumva sondor? sondor de opinie, zic!
heartbit
Postat pe 21 Iunie 2012 14:39
Depinde...de personalitatea celui care inseala....ai nevoie de curaj..si de obicei barbatii sunt lasi (scuze domnilor)...mai repede recunoaste o femeie ca a inselat...decat un barbat...parerea mea...apoi...cu ce sau la ce ar ajuta acest lucru....ce mai poti salva??...lucrul facut ..ramane facut...iar rana din sufletul celui inselat nu se va vindeca niciodata...ce rost ar mai avea ...asa ca ...tacerea e de aur.....
wildchery
Postat pe 21 Iunie 2012 18:14
ca te inseala iti dai seama oricum. Orice femeie isi da seama - si, probabil, orice barbat - atunci cind exista o conexiune afectiva cu cel/cea care inseala, nu numai formala. Vezi din gesturi, din priviri, din schimbarile de comportament, din "timpii morti" in care nu discuta cu tine ce a facut, din modul in care se poarta... iti dai seama. Iar daca vrei sa si afli, sa ai dovezi clare, afli.
Asa ca minciuna e inutila... Raul e produs atunci cind inseli, nu atunci cind recunosti. De fapt, s-ar putea sa fie produs cu mult inainte.... atunci cind devii atras de altcineva.
quasaria
Postat pe 21 Iunie 2012 18:25
Imi suna in urechi niste vorbe, nu stiu ale cui, "daca ajungi sa inseli pe cineva e semn ca mai inainte de asta te-ai inselat pe tine insuti."
Inselarile astea nu cred ca trebuie discutate in termeni de statistica, nici in cheie de morala ori de suferinta-imi pare rau ca spun suferinta-ci de adevar/minciuna. Suntem pe drumul nostru ori ba? Aceasta-i singura intrebare.
Luna_in_capricorn
Postat pe 21 Iunie 2012 19:43
De la: quasaria, la data 2012-06-21 18:25:33ca te inseala iti dai seama oricum. Orice femeie isi da seama - si, probabil, orice barbat - atunci cind exista o conexiune afectiva cu cel/cea care inseala, nu numai formala. Vezi din gesturi, din priviri, din schimbarile de comportament, din "timpii morti" in care nu discuta cu tine ce a facut, din modul in care se poarta... iti dai seama. Iar daca vrei sa si afli, sa ai dovezi clare, afli.
Asa ca minciuna e inutila... Raul e produs atunci cind inseli, nu atunci cind recunosti. De fapt, s-ar putea sa fie produs cu mult inainte.... atunci cind devii atras de altcineva.


Q, raul e produs atunci cand TE inseli!
In legatura cu a-ti da seama...e complicata si chestiunea asta...nu-i mereu simplu, cu conexiuni cu tot...
Luna_in_capricorn
Postat pe 21 Iunie 2012 19:46
De pe feis cules...
Cstorii sau nu vei citi aceasta:
n timp ce soia mea a servit cina, am luat mna i a spus:.'' Am nevoie s vorbesc'' Ea a dat din cap i am mnca "cu calma.La urmarit si am vazut durerea in ochii lui ... . durere c brusc am fost blocarea gura ... am luat curaj i a spus:'' Vreau un divor'' Ari ca nn. ", dezgustat de ntrebarea mea i a ntrebat ncet:'' De ce?''. n acea noapte, am vorbit mai mult NN ", i ea a strigat tot notte.Io tia ea a vrut s neleag ce se ntmpl cu tesaturi csnicia noastr, dar nu am putut rspunde a pierdut .... inima mea, pentru c de o alt femeie .. . Joan! eu acum nu mai iubit "sotia mea ... Am fost aa de trist ... m-am simtit vinovat, motiv pentru care am semnat actul de separare, care ar rmne o casa, masina si 30% noastra negozio.Lei din actul de cnd a vzut lacrima n buci! '' Cum?! Am petrecut zece ani de viata noastra impreuna si am fost redus la dou strini complete!''?. Am aa de ru pentru tot acest timp el a pierdut cu mine ... pentru toate energiile .... dar "nu am putut face ceva despre el ... am iubit Joan Dintr-o data sotia mea a inceput sa "urle i a plns continuu la cloac furia i dezamgirea .... ideea de divor a fost s devin realitate." zi! m-am dus la acas i am ntlnit-o stnd la biroul ei n dormitor ... nu a scris, am luat cina si sa dus la culcare ... am fost foarte obosit dupa o zi petrecuta cu Giovanna.Durante noapte m-am trezit i am vzut soia mea mereu acolo "edinei scris ... M-am ntors i a continuat s dormire.La dimineaa urmtoare prezente soia mea ", astfel nct condiiile de" accepta separation.The vrut casa, nu a dorit nici masina ... magazin. Not doar de o lun. .. c luna n care era pe cale s nceap a doua zi a vrut de asemenea, n acea lun ar trebui s triasc ca i cum nimic nu sa intamplat raionamentul su a fost simplu:'' Fiul nostru are examene in aceasta luna la scoala si nu te distrage-l doar cu! problemele noastre.'' am fost de acord, cu toate acestea, "ea a fcut o nou cerere'' Trebuie s ne amintim de ziua n care am fost cstorit, atunci cnd ma luat n brae i am accompagnasti n dormitorul nostru pentru prima dat. ... dar n aceast lun ", n fiecare diminea te-o ridica si ai Trebuie s-mi din usa'' Am crezut ca a pierdut mintea lui, dar am fost de acord s nu strice vacana de var cu fiul meu pentru a trece timpul pace.Raccontai. Joan a care se sparg ", cu rs, spunnd:.'' Indiferent de ceea ce trucuri pe care le sunt inventivi soia ta ... spune-i ca esti a mea ... acum fac un drept'' si sotia mea am avut o lung c am avut mai mult "confidenialitate", aa ", cnd am luat-o pe prima zi am fost att jenat .... dar fiul nostru a fost de mers pe jos n urma ne-aplauze i spunnd:'' Tata Mare", a luat mama n brae "! "Cuvintele lui erau ca un cuit n inima mea .... am mers zece metri, cu soia mea, n braele mele .... Ea a nchis ochii i a spus ncet:. Nu-i spune nimic despre divor ..'' v rugm s Am fost de acord ... cu un cap, un pic de "iritat, i am lsat ua Ea a ieit." i a plecat ", s ia autobuzul pentru a merge la lavoro.Il doua zi, am fost att mai mult", relaxat ... ea de sprijin ", a pieptul meu .. Potetti miros parfumul ei pe meu maglione.Mi CH a fost realizat un timp, deoarece m-am uitat .... am realizat ca nu mai e att de tnr ... O ridurilor cteva. fire de pr gri. ....! El a menionat prejudiciul am fcut!, dar ceea ce a putea face pentru a reduce, astfel ", a patra zi,? lund-o n brae, cum ar fi n fiecare diminea am simit c intimitatea" a fost ntors de la noi .. .. aceasta a fost o femeie care mi-au dat zece ani din viaa sa, tinereea sa, un fiu .... i n zile, pentru a urma ne-am apropiat mai mult i mai mult ". nu am spus nimic din respect pentru Joan!. Fiecare zi a fost mai mult "uor s o ridica si-a petrecut luna velocemente.Pensai am fost obisnuiti sa o ridice, i pentru c fiecare zi care a trecut m-am simtit cel mai" leggera.Una diminea ea a fost alegerea a ceea ce sa poarte ... au ncercat totul, dar nu hainele potrivite ei i reclamaii, i a zis:'' hainele mele sunt mari pentru mine,'' Li-am dat seama c ea a pierdut in greutate ... Deci, aici "cauza m-am uitat att de uoar", am realizat brusc c au fost introduse n!. Depresia ... prea mult durere i suferin prea mult pensai.Senza seama am atins prul meu ... fiul nostru, nainte de "brusc n camera noastr i a spus:'' Papa" i "timpul pentru a aduce pe mama lui n brae (pentru el a devenit un moment fundamental al vieii sale), soia mea, mbriarea "puternic i m-am ntors capul, dar n interiorul meu ... Am simtit un fior pe care am schimba". modul n care am vedea divorzio.Ormai o deine i ia-o pentru a ncepe s fie pentru mine ca prima data am luat-o acas atunci cnd ne-am casatorit ... fara sa se ​​miste bratele si am auzit n jurul valorii de ceea ce era lumin i delicat ... am vrut s plng ultima zi am fcut acelai lucru i am spus:! " "Nu am dat seama c a pierdut intimitate cu tine .... fiul meu a trebuit s mearg la coal i l-am nsoit cu restul masinii ... sotia mea", a casa.Mi sa dus la locul de munc. . dar la un moment dat din trecut casa de Joan .. m-am oprit i a fugit n jos pe scri ... ea a deschis "ua i am spus:'' Iarta-ma .. dar nu vreau mai mult" divoreze de soia mea .. ea arata ", i a zis: Eti nebun I-am rspuns:'' Nu-l ..". e doar c mi place soia mea ... a fost un moment de plictiseala si rutina pe care ne-am mutat departe .. dar acum am neles adevratele valori ale vieii, din ziua cnd am poortata n braele lui am dat seama c am o uitam si uitam sa-l fac pentru restul vietii mele! Joan plns trag "o palm i de" acas-trntind n fa porta.Io repede n jos pe scri, m-am dus i sa oprit la un magazin fiori.le cumparat un buchet de trandafiri si fata de magazin mi-a spus: Ceea ce scrie pe bilet i-am spus:?'' Avei de gnd s ia "n fiecare bra zi din viaa mea pn la "moartea ne va despri'' nn am ajuns acasa ... am alergat la scari si a intrat cursa am fugit n camera de fericit i cu un zmbet pe buze, dar soia mea ...... a fost pe teren. mort ..!. El a fost lupta mpotriva cancerului i c n loc ... am fost ocupat timp a cheltuielilor cu Joan fr mcar nu accorgermene.Lei m face s nu-l merit s mi-a spus, el tia c era pe moarte i el mi-a cerut timp de o luna ... o luna ... deci "cu fiul nostru nu ar trebui s rmn o memorie proasta de la nunta noastra .... c" fiul nostru s nu sufere traume CO "..... de a rmne imprimate pe fiul nostru de memorie de un tat minunat i un iubitor de madre.Questi sunt detaliile care conteaz ntr-o relaie ... nu casa .... nu masina .... nu bani ... acestea sunt lucruri efemere, care par a crea unitate i n loc de a menine dividono.Cerchiamo cstorie ntotdeauna fericit ... mereu aminte prima zi a acestui frumoasa poveste de dragoste. Uneori nu ne dau dreptul de valoare la ceea ce le avem pn cnd l-am pierdut ... (Web)

Luna_in_capricorn
Postat pe 21 Iunie 2012 20:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de liniste si de un sfat 14 De la: garbo_410646 20 Iunie 2015 09:29
Cine e vinovat in toata povestea asta? 20 De la: Maria_22 3 Iulie 2016 11:33
23 august sa ne aducem aminte de el 24 De la: iasomia 13 Septembrie 2010 17:18
Promiscuitatea - efect secundar al libertatii... 51 De la: snowflake 17 August 2009 12:32
minte si apoi ii pare rau 3 De la: melania33 22 Mai 2011 10:07
Setari Cookie-uri