ciudatenii sexuale

sotul meu a avut in sfarsit curajul sa imi spuna ca m-a inselat o data. sunt foarte furioasa pe el dar ce m-a intrigat cel mai tare e ca mi-a spus ca a facut-o pentru ca, cu mine nu poate sa isi puna in aplicare fanteziile si ca are un comportament ciudat sexual. nici macar nu a vrut sa imi spuna. oricum, ma asteptam sa ma fi inselat, dar m-a devastat cand mi-a recunoscut. in plus, nici nu stiu daca ma minte... adica nu stiu daca situatia continua sau a fost o chestie de-o noapte...nu stiu ce simte... si in plus, e misterioasa treaba cu ciudateniile lui sexuale.
garbo_1474
Postat pe 4 Mai 2012 16:58
nu e misterioasa deloc, e un pretext obisnuit: daca ii spui ca foarte bine, si tu esti ciudata, ia sa zica exact la ce ciudatenii se refera sa vada daca accepti, nu o sa prea stie ce sa inventeze. Sau, ma rog, o sa inventeze ceva ce presupune el ca te-ar oripila.
quasaria
Postat pe 4 Mai 2012 17:09
Eu cred ca ti-a spus tocmai.... sa iti simta reactia ca femeie,faptul ca ar fi facut-o cu altcineva,poate fi la fel de bine o atentionare/ viitor....X o intentie de a te pune in postura de a te resuscita (ca femeie) un inpuls de-a cunoaste si alte " necunoscute" (in materie de sex) ....depinde cat de consumata este relatia voastra. (ii doar parerea mea)
Fss_ssu
Postat pe 5 Mai 2012 01:09
Ia afla tu misterele ciudateniei oferindu-i putin mister.
jeje2011
Postat pe 6 Mai 2012 01:27
De la: garbo_1474, la data 2012-05-04 16:58:59sotul meu a avut in sfarsit curajul sa imi spuna ca m-a inselat o data. sunt foarte furioasa pe el dar ce m-a intrigat cel mai tare e ca mi-a spus ca a facut-o pentru ca, cu mine nu poate sa isi puna in aplicare fanteziile si ca are un comportament ciudat sexual. nici macar nu a vrut sa imi spuna. oricum, ma asteptam sa ma fi inselat, dar m-a devastat cand mi-a recunoscut. in plus, nici nu stiu daca ma minte... adica nu stiu daca situatia continua sau a fost o chestie de-o noapte...nu stiu ce simte... si in plus, e misterioasa treaba cu ciudateniile lui sexuale.
garbo103208
Postat pe 6 Mai 2012 07:10
cred ca sunteti doi ciudati: el ca e un bou ca a recunoscut si tu ca esti o toanta ca te vaiti. totdeauna cand unul din soti este inselat cam de vina este tot el, indiferent de sex.
garbo103208
Postat pe 6 Mai 2012 07:12
...recunoscand ca te-a inselat te-a facut sa suferi si mai mult!...nu merita iubirea ta!
caleidoscop
Postat pe 6 Mai 2012 14:07
era un banc... nu il mai stiu foarte bine dar cva de genul fiecare barbat isi doreste sa fie frumos cum il crede ma-sa, destept cum il crede fiu-sau, si sa aiba cite amante crede nevasta-sa ca are...

Asa ca, daca tontalaul e mare maho undercover, nu mi-as face prea multe probleme in locul tau... Mai bine spune-i "da, daca tot sintem la momentul adevarului, habar n-ai eu cite ciudatenii am incercat.... "
Sa vedem dupa aia care se vaita mai tare.quasaria
Postat pe 6 Mai 2012 15:24
..se vede treaba ca pe tine te-a calit viata!...poate asa va suferi si el!...tare ma tem sa nu citeasca si el randurile noastre!...si chiar de-ar fi asa, ce barbati sau femei nu mai sunt pe lumea asta?...c'est la vie!
caleidoscop
Postat pe 6 Mai 2012 15:53
Du-te si tu cu altul!!!!
garbo044878
Postat pe 6 Mai 2012 18:39
Pana la urma, ce este mai ciudat pentru tine:faptul ca ti-a spus ca a facut-o cu alta si nu cu tine X faptul ca nu poti tu sa-i oferi placerea de-a se manifesta si in prezenta ta la fel?
Sa nu zici ca ai sistat sa mai ai relatii cu el.
Pentru mine ii de inteles ca el ti-a spus "povesta" doar sa te necajeasca X sa-ti starneasca interes in vreun fel .
Te iubeste si nu poate sa o spuna altfel...no?
Fss_ssu
Postat pe 6 Mai 2012 22:39
e cu doua taisuri. Daca "te iubeste si nu poate sa iti spuna altfel" decit ca a preferat altceva cu alta femeie, teapa mare ar fi sa ii raspunzi ok, iti respect alegerile, drum bun.
Si nu s-a intimplat o data "confuzia" asta: am auzit multe cazuri. Am si trait situatii similare.

Cu atit mai mult cu cit e vorba de sot/sotie, cind ai ceva de comunicat, comunici. Cit mai clar, si cu riscul cit mai mic de a-l rani pe celalalt. Pentru ca altfel s-ar puea sa constati ca dai intr-o parte, si crapa in cu totul alta.

Altfel, ramin la parerea mea ca individul a calcat strimb si, neavind cum sa justifice, a spus ca un nene pe aici pe forum, ca el doar nu si -o baga in ce iubeste, nu? E o poezie care prinde la femei. Ma rog, la unele femei....:-)) Daca nu avea pe unde altundeva sa scoata camasa, a incercat....
quasaria
Postat pe 6 Mai 2012 23:20
Pai sigur....comunica si daca comunica si riscuri tot sunt/mai intervine si rutina ...nu apar reprosurile? daaa, alta nemultumire/ urma ..
Si daca ei fac parte dintre perechile care nu stiu sa comunice?...se poate destrama casnicia doar / simpla "nebunie" ca i-o spus de "ciudatenie" se poate...
Am intalnit si eu cazuri in care el o tacut ani de zile si o data i-o spus in gluma : cum ca ar vrea....
a doua zi...ea,o bagat divort,na....si o ramas cu buza unflata....ce trebuia sa faca?
O vorbit,da o comunicat saracu si cu ce s-o ales....?!
N-ai voie in ziua de azi sa mai zaci nica...:)
Fss_ssu
Postat pe 6 Mai 2012 23:47
Pe mine ma amuza foarte mult faptul ca, nu numai sotia, dar si voi, va tot intrebati care o fi ciudatenia sexuala a sotului?! :)
Ca si cum ar conta ca a inselat-o pe varful dealului sau la 20 m sub apa. Sau ca si cum ar conta motivul pentru care se culca cu alte femei.

Desi, daca stau bine sa ma gandesc, sunt destule femei inselate care justifica comportamentului partenerelui printr-o simpla fraza: "A fost doar sex cu ea, pe mine ma iubeste."Anubis
Postat pe 7 Mai 2012 00:09
Daca zici tu ca nu conteaza motivul pentru care se culca cu femeia, gresesti (parerea mea)

Cauta sex de "calitate" si obtine odata cu aplicarea dorintelor (numite ciudatenii)
Ca o face in padure ii mai romantic/vf. dealului ,ii la inaltime/ subacvatic,nu stiu....n-am facut niciodata....dar cred ca-i fain ...da sub dush ii tot una?
Fss_ssu
Postat pe 7 Mai 2012 00:21
aici e o greseala de alegere. A gresit cind si-a luat o nevasta care nu ii indeplineste asteptarile - inclusiv sexual. Se presupune ca ramai cu fiinta aia toata viata ta, si trebuie sa fii foarte sigur ca, daca tu vrei sa o subacvatic sau in vf. dealului, vrea si ea acelasi lucru. Iar daca vrei sa iti faci casa cu turnulete, si ea vrea casa cu turnulete. Si tot asa.

Sigur, preferintele nu pot fi identice: exista intotdeauna disensiuni referitoare la detalii, insa comportamentul sexual general nu reprezinta "un detaliu". Daca nu iei in considerare sa va potriviti in pat, CE altceva iei in considerare cind te insori?!
Zestre? Caracter? Ce "caracter" o sa aiba peste 10-15 ani o femeie nemultumita, linga un barbat frustrat? Cit de buna mama si buna sotie poate sa fie o femei care e inselata, ranita , neiubita, de fapt?
quasaria
Postat pe 7 Mai 2012 00:32
De la: suparatu_, la data 2012-05-07 00:21:39Daca zici tu ca nu conteaza motivul pentru care se culca cu femeia, gresesti (parerea mea)

Cauta sex de "calitate" si obtine odata cu aplicarea dorintelor (numite ciudatenii)
Ca o face in padure ii mai romantic/vf. dealului ,ii la inaltime/ subacvatic,nu stiu....n-am facut niciodata....dar cred ca-i fain ...da sub dush ii tot una?

Pai nu-i totuna daca-i cu mine, dar daca e cu alta, nici nu mai conteaza cum sau unde ci doar ca-i alta.

Citeam pe undeva despre un sondaj de opinie cu tema: Ce inseamna o "femeie buna la pat"? in viziunea barbatilor. Asta si cu "sex de calitate: se pot aplica ambelor sexe, nu doar barbatilor. Dar tot nu ajungem la un consens pentru ca ce-mi place mie, nu-ti place tie. S.a.m.d.

Presupun doar ca majoritatea nu-i de acord ^ multumita ^ fericita etc sa-si imparta partenerul.


Sau o fi, naiba mai stie!
Anubis
Postat pe 7 Mai 2012 00:51
Da, ca parca la douajdeani cand s-o insurat o prevazut ce disensiuni o sa apara in cuplu lor ete na!
.. nu cred ca el nu isi respecta sotia si ca n-o luat in calcul detalii cu privire la viata sexuala in cuplu care este baza unei" casnicii trainice."Tocmai faptul ca el nu vrea sa devina un frustrat pe linga ea in situatia de fata dovedeste ca ea are probleme de natura conjugala, face crize nervoase doar / motivul ca i-a spus numai(desi poate ca nu-i adevarat) ,nu stie sa abordeze subiectul intr-o maniera calma, comunicativa,sa gaseasca solutii si sa treca la actiune....Ce, daca el statea ca "ptolomacu" si nu se ducea la alta nu erau amandoi frustrati?....asa ii numa' unu....na
Depinde din ce latura priveste fiecare problema.Nu barbatu-i vinovatu!...el doreste sa-si largeasca orizontul,sa capete experienta,sa consume "ciudateniile" si sa mearga mai departe....ca sotia nu-l intelege,ii grav.
Fss_ssu
Postat pe 7 Mai 2012 01:05
Care e ideea cind te casatoresti, de fapt? Nu ca iti imparti viata si patul si "ciudateniile" cu ala sau aia, din momentul ala?
Daca in continuare le imparti cu toata lumea, care mai e diferenta dintre a fi sau nu casatorit cu cineva?
Daca tot zbori asa liber de colo-colo sa-ti "largesti orizonturile"?

In rest, da, corect, asa e un singur frustrat din doi. Numai ca ala e MULT mai frustrat. Daca numaram pe capete de victime, e o solutie - sacrificam unul singur..:-) Parte nasoala e sa fii exact in pielea aluia sacrificat.
quasaria
Postat pe 7 Mai 2012 02:05
Modern.
S-i lrgeasc orizontul. Cnd vrei s gseti scz pt a nela gseti motive.
Na, i larg orizontu'...dac asta vrea! Crare btut!
Axl_R
Postat pe 7 Mai 2012 09:18
...unde e postarea mea?...la ultima ma refer!, observ ca Axl_R a scris ceva legat de raspunsul meu!...ciudati sunteti voi, administratorii acestui site, cum draq il administrati???
caleidoscop
Postat pe 7 Mai 2012 11:37
De la: caleidoscop, la data 2012-05-07 11:37:33...unde e postarea mea?...la ultima ma refer!, observ ca Axl_R a scris ceva legat de raspunsul meu!...ciudati sunteti voi, administratorii acestui site, cum draq il administrati???
caleidoscop
Postat pe 7 Mai 2012 11:39
De la: caleidoscop, la data 2012-05-07 11:39:57
De la: caleidoscop, la data 2012-05-07 11:37:33...unde e postarea mea?...la ultima ma refer!, observ ca Axl_R a scris ceva legat de raspunsul meu!...ciudati sunteti voi, administratorii acestui site, cum draq il administrati???
caleidoscop
Postat pe 7 Mai 2012 11:40
De la: caleidoscop, la data 2012-05-07 11:40:20
De la: caleidoscop, la data 2012-05-07 11:39:57
De la: caleidoscop, la data 2012-05-07 11:37:33...unde e postarea mea?...la ultima ma refer!, observ ca Axl_R a scris ceva legat de raspunsul meu!...ciudati sunteti voi, administratorii acestui site, cum draq il administrati???
caleidoscop
Postat pe 7 Mai 2012 11:40
Pe bjbite.
Axl_R
Postat pe 7 Mai 2012 11:42
corect!
caleidoscop
Postat pe 7 Mai 2012 11:43
De la: Axl_R, la data 2012-05-07 11:42:22Pe bjbite.
...tie nu ti se pare ciudat faptul ca am scris, tu ai raspuns si noi nu mai vedem proba scrisa cu "moderna"?
caleidoscop
Postat pe 7 Mai 2012 11:46
De la: caleidoscop, la data 2012-05-07 11:46:10
De la: Axl_R, la data 2012-05-07 11:42:22Pe bjbite.
...tie nu ti se pare ciudat faptul ca am scris, tu ai raspuns si noi nu mai vedem proba scrisa cu "moderna"?
care e cu vrajile p-aci???
caleidoscop
Postat pe 7 Mai 2012 11:51
Mi, io m-am obinuit s vb singur. Adic s-mi dispar postrile.
Axl_R
Postat pe 7 Mai 2012 13:57
pai daca nu scrii ce trebe... na, ia exemplu de la irina.
Ala e etalonul: ca sa iti apara postarile, fie si de cite 7 ori una dupa alta, la acel nivel de ...cum sa ii spun? :-)) - de EVOLUTIE trebuie sa te afli. Altfel jignesti ,in pana mea...
quasaria
Postat pe 7 Mai 2012 14:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Celebrul m-a inselat sau nu...? 1 De la: garbo_501791 19 Februarie 2020 16:32
Infidelitate cu scopul de a-ti proteja partenera- e acceptabil? 96 De la: Mirela37 8 Septembrie 2011 16:50
eu casatorita..el singur 108 De la: eu_NADINE29 2 Aprilie 2015 19:17
Ce nu pot suferi eu citatele...sunt de fapt lozinci si lozincile sunt demagogice 20 De la: nathalie 29 Septembrie 2011 08:48
Cum sa slabesc 15 kg in doua luni? 3 De la: wife 10 Februarie 2010 11:43
Setari Cookie-uri