Doamne ce imi place bataia asta...Tarta cu lamaie e super dragutz ![]() http://www.facebook.com/CremossoRomania ne strangem toate si il votam? va rooog :D ![]() ![]() |
||
Mada85 Postat pe 7 Octombrie 2011 14:28 |
||
---|---|---|
am un leu si vreau sa-l beu mi-am cumparat ozeneu e concert la ateneu da' io cu cine votez, necusorule, puicusorule si clopotzeii clinca clica... pe care l-am beut, fiindca l-am mancat si mi-a placut... mada, la voi nu s-a administrat sedcativul la timp? sau nu-si mai face efectul? ![]() |
||
alfheim Postat pe 7 Octombrie 2011 14:46 |
||
![]() ![]() alf, aici e topicul racitilor, cu febra si halucinatii?? ![]() |
||
|
||
ufishor Postat pe 7 Octombrie 2011 14:53 |
||
chiar nu stiu pufoshenie ![]() dar uite si tu ... 2 baieti delicios ![]() ii place bataia (sa vina ca-i mai dau si eu cu simtz de raspundere!) si si-a mai si cumparat .... ca sa-i dea de gust!!! ![]() si cica vrea neaparat sa iasa si castigatorul... ![]() adicatelea daca vrea care este inseamna prin urmare ca are si vointza, care este! si peste una si alta mai e si cremos... brobabil de sus pana jos!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deci e ceva de necridibilitatea de fantastic alu care este! ![]() |
||
alfheim Postat pe 7 Octombrie 2011 15:13 |
||
eu am inteles ca ii place bataia dintre 2 baieti, 'tarta cu lamaie' -asa il cheama pe unul dintre ei, ieri si-a cumparat niste curiozitate si are gust bun, totusi il sustine pe ala cremos si cica tre` sa mergem sa votam! neaparat! ![]() ![]() |
||
ufishor Postat pe 7 Octombrie 2011 15:21 |
||
deci io am inteles ca se bat 2 baietzi ... tarta se bate cu lamaie... si ce rezulta, merge ea sa cumpere cremos delicios cu sos de pe jos ... hai ca fac versuri bengos ![]() si le fac cu rima si cu multa stima ![]() |
||
alfheim Postat pe 7 Octombrie 2011 15:38 |
||
asta e din seria "almanahe cu retete de bucatzi" ? ![]() |
||
carmen396 Postat pe 7 Octombrie 2011 15:42 |
||
![]() |
||
panty_C Postat pe 7 Octombrie 2011 22:15 |
||
cred ca a facut tarta cu lamaie din ei saracii ![]() ![]() |
||
Persia Postat pe 7 Octombrie 2011 22:39 |
||
Unde-s baietii aia deliciosi ? ![]() |
||
cricat Postat pe 7 Octombrie 2011 23:11 |
||
cred ca i-a pus la fiert in cazan ![]() oare erau grasi? ![]() ![]() ![]() |
||
Persia Postat pe 7 Octombrie 2011 23:16 |
||
daca sunt deliciosi .. nu-s asa grasi ![]() |
||
cricat Postat pe 7 Octombrie 2011 23:19 |
||
Eu am inteles asa - Exclama *2 baieti. Deliciooos!*, iar asta in timp ce-o incaseaza la popou si ne spune ca-i place bataitza. Numitul Tarta se poarta super dragut cu paratul Lamaie, ceea ce e destul de kinky. Iar partea cu *sa iasa, imi place ce posteaza, gustul, etc* mi se pare mai curand potrivita intr-un dialog cu *Ja, Bitte, Gut, Schnell* . Parerea mea. Indemnul de a ne strange toate nu-l comentez, fiindca deja mi se pare ca subiectul nu avea ce cauta la culinar. |
||
nathalie Postat pe 7 Octombrie 2011 23:52 |
||
hai ca m-am prins: e ultima reclama aparuta la Danone, cred - am vazut-o la tv. ![]() probabil ca exista un concurs sau duduia are ceva interese privind reclama ![]() ori confunda reclama cu baietii cu realitatea si, in naivitatea ei, il vede real pe "baiatul" care reprezinta acel sortiment si...i-o fi picat cu tronc... ![]() |
||
panty_C Postat pe 8 Octombrie 2011 14:08 |
||
Si s-o fi lovit in picaj? ![]() |
||
nathalie Postat pe 8 Octombrie 2011 17:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Livrare rapida pizza Bucuresti | 1 | De la: garbo_9055 31 Octombrie 2012 15:48 |
emisiuni TV | 15 | De la: caleidoscop 28 Iulie 2011 21:33 |
Concursuri culinare site | 13 | De la: CARMEN_13 9 Mai 2013 00:20 |
|
||
Am incercat pudra de epilat si e superr v-o recomand cu placere fetelor! | 2 | De la: touray 18 Aprilie 2015 17:03 |
Comercializam masline, ulei masline extravirgin, presat la rece. Preturi foarte mici, calitate superioara!!! | 2 | De la: Noli 25 Noiembrie 2011 10:42 |
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional
2 - 6 octombrie – Săptămâna conștientizării importanței donării de plasmă