credeam c fac bine. dar mi-am fcut ru mie

De la: garbo192031, la data 2011-07-24 12:01:17
De la: gaby_alexe_68, la data 2011-07-24 11:46:34am intalnit o femeie care spunea:am nevoie de cuvinte....de acele cuvinte frumoase pe care nu le-am mai auzit de mult,simt nevoia sa ma indragostesc---------------m-as indragosti si de o broasca raioasa------


...si asa a ajuns omenirea din lac in put...



barboneli
Postat pe 25 Iulie 2011 13:24
De la: borodimonica, la data 2011-07-24 12:33:08
De la: viorica817, la data 2011-07-16 10:44:16ne-am cunoscut prin sora lui. s-a apropiat și mi-a propus un alt post. am acceptat. am susținut cu brio concursul și m-am ncadrat n serviciu cu tot avntul. era serviciul perfect pentru mine lucram cu entuziasm. credeam c fac bine... dar mi-am fcut ru mie

Pe langa faptul ca esti proasta mai esti si analfabeta, foarte bine ca ai pierdut ambii iepuri !





referitor la "proasta"...se pare ca suferi de inferioritate......referitor la "analfabeta"...profesorii ar trebui sa isi dea demisia!!OK????
ratuscaceaurata
Postat pe 25 Iulie 2011 13:32
Ma bag si eu in seama, ca si altii care n-au ce face si freaca tastatura...
Eu de fapt nu am inteles: dupa cine iti pare rau? Dupa amant sau dupa sot?
Zicea cineva pe forum ca romanii sunt foarte "buni" judecatori si ma gandeam ca asa este...De unde pana unde atatea raspunsuri de critica? Cu ce scop? Faceti un lucru bun? Se simte cineva bine? Este asa, pentru show? In fine, mie mi se pare destul de amuzant, ca nu sunt eu cea cu sufletul greu si dornica de a imi descarca constiinta...
Oricum, eu nu cred ca intamplarea cu "relatia extraconjugala" nu este o mare scofala! problema este sa stie de fapt ceea ce vrea! Si daca se hotaraste, sa lupte. Nu e sigur ca si reuseste sa obtina, dar macar incearca.
Si nu vad nici de ce se condamna atat de mult adulterul fizic!
Si de ce se da dreptate sotiei sefului?
suzuran
Postat pe 25 Iulie 2011 16:35
De la: viorica817, la data 2011-07-16 10:44:16ne-am cunoscut prin sora lui. s-a apropiat și mi-a propus un alt post. am acceptat. am susținut cu brio concursul și m-am ncadrat n serviciu cu tot avntul. era serviciul perfect pentru mine lucram cu entuziasm. dar totul era nou și necunoscut el a fost mereu alturi cu sfaturi și cu susținere. apoi a nceput s-mi fac semne de atenție. ncercam s le ignor deoarece și eu sunt cstorit și el. n-am vrut s fac ru n familii. ntr-o zi de smbt ne-am nțeles s ne vedem pentru a pregti un nou proiect. l-am sunat. nu mi-a rspuns. ns m-a sunat soția lui fcndu-mi insultri c le creez probleme. n aceeași zi, seara trziu m-a sunat el cu declarații de dragoste și respect și intenția de a veni imediat la mine. n-am acceptat. mult timp ne mai jucam de-a șoarecele și pisica. el ncerca s transforme relația noastr din prietenie n ceva mai mult ei fugind de asta. totuși odat n-am rezistat... am avut o relație intim și am nțeles c sunt pierdut. m-am ndrgostit. dar rațiunea a biruit.și am revenit de la ce am nceput. el cuta ntlnire eu cutam s evit. vreau s spun c pe parcurs devenisem chiar prieteni, discutam nu doar problemele de serviciuu. acum ns eu orice discuție pe alte teme le opream: doar probleme de serviciu nimic mai mult. trebuie s menționez c relațiile cu soțul și pn la el nu erau bune, acum ns am decis s divorțez. nu pot juca teatru și s creez n continuare imaginea familiei fericite. el de asta nici pn acum nu știe nimic. de la un timp a lsat toate ncercrile de a fi cu mine, ba mai mult nici problemele de serviciu nu-l mai interesau. m evita.
acum a obținut alt post. a plecat cu serviciul n alt localitate. am rmas fr el și nțeleg c era totul ce-mi doream. cu el m simțeam protejat, eram sigur de ceea ce fac, aveam curaj. acum sunt pierdut. vreau s-l vd.
m ntreb oare corect am procedat? știind c nici la el n familie relațiile nu sunt deloc bune, fapt ce-mi confirma și sora lui. și totuși nu doream s fiu eu ce-a care va distruge familia lui. m gndeam la copiii lui, credeam c fac bine... dar mi-am fcut ru mie
aurelia88
Postat pe 26 Iulie 2011 16:59
De la: alfheim, la data 2011-07-16 13:15:55o zicala spune: semeni vant, culegi furtuna!
ce tzie si cu Pandora asta, daca nu pierdea ea cutia, erai si acum fericita cu sotul tau...
cine te-a invatat pe tine sa faci astfel de comparatii relationale...?
fiecare relatie are ceva rau si ceva bun in ea... acum care e poderea de rau si de bun, ramane de vazut, de considerat si de reconsiderat...
a dreaq saptamana de lucru nu va mai ajungea trebuia sa va intalnitzi sambata pt discutat "proiecte"
(te-a sunat nevasta-sa si te-a insultat! pai meritai femeie!!!, te-ai intrebat a cata erai care suna in ziua aia de sambata, ca sa il invite la discutii de proiecte???? ti-ai pus problema daca nu era cumva la discutia unui alt proiect cu alta, uitandu-si tel acasa, spre exasperarea nevestei din dotare?)
si iete din femeia fidela, cum ai cedat tu ispitei ... pfff... si totul era feeric ... dar, nu ... ratiunea a invis....!
a invins pe , ratiunea trebuia sa invinga pana sa ajungi cu el in pat!

esti pierduta doar in capul din gandul tau! cumva ala a ramas singurul barbat de pe pamant ... sau e poate doar singurul care ti-a acordat putina atentzie, pana si-a obtzinut ce-a dorit, iar tu ai ramas cu mintea in visare?

oricum e buna poveste, n-ai vrea s-o publici?
cred ca merge pe-o carte de colorat! s-ar incadra perfect la 2-4 ani!






Eu sunt femeie si sunt intru totul de acord cu Alfheim,consider tot odata ca se intampla lucruri de genul pentru ca noi oamenii nu prea stim ce inseamna respectul de sine si respectul vizavi de aproapele nostru! Ai fost usor dur in ce ai scris dar iti dau dreptate !
garbo202226_0
Postat pe 28 Iulie 2011 12:16
@viorica

Dar sotul si copiii tai cum vad continuarea? Empatizeaza cu tine?

Independent de reactia lor, firesc e sa te preocupe mai mult copiii tai decat la ai colegului, asa cum inteleg ca se intampla.
nathalie
Postat pe 30 Iulie 2011 22:41
de ce unele "femei" cand inseala zic:"relatiile cu sotul meu nu sant la limita asteptarilor mele"....mai femeilor de genu asta..;dak chiar nu merg relatiile intre tine si sot ,divorteaza si apoi poti sa-ti faci harem toti cautati motive si singurul este ca nu va e bn in familie,atunci ce draq mai stai cu sotul sa-l inseli si dupaia divortezi?...pfffff si vezi ca ti-ai primit si pedeapsa bine meritata
alexya198305
Postat pe 2 August 2011 09:14
cate relatii poti sa ai cu sotul?
io-s dusa rau....
limba romana incepe sa devina o enigma tot mai adanca...
"nu sunt la limita asteptarilor mele"
un traducator...urgent....
dor72
Postat pe 2 August 2011 09:17
De la: barboneli, la data 2011-07-25 13:24:02
De la: garbo192031, la data 2011-07-24 12:01:17
De la: gaby_alexe_68, la data 2011-07-24 11:46:34am intalnit o femeie care spunea:am nevoie de cuvinte....de acele cuvinte frumoase pe care nu le-am mai auzit de mult,simt nevoia sa ma indragostesc---------------m-as indragosti si de o broasca raioasa------


...si asa a ajuns omenirea din lac in put...





probelma cu femeile care doresc sa se indragostesca cu orice pret si asteapta dela barbat numai vorbe frumoase e ca basmul ala cu broscoiul transformat in print e o maare mistificare.
In real life toti barbatii frumosi, sarmanti, gata sa abureasca cu vorbe frumoase se transforma aproape intotdeauna in broscoi raiosi, iar ''printesele'' in adevarate cenusarese sau worse in 'piele de magar'.
Pe bune ca unele basme ar trebui fie interzise, fie insotite de warning dangerous content si de comentarii explicative pentru naive/i.
charmelen
Postat pe 4 August 2011 15:00
De la: barboneli, la data 2011-07-25 13:24:02
De la: garbo192031, la data 2011-07-24 12:01:17
De la: gaby_alexe_68, la data 2011-07-24 11:46:34am intalnit o femeie care spunea:am nevoie de cuvinte....de acele cuvinte frumoase pe care nu le-am mai auzit de mult,simt nevoia sa ma indragostesc---------------m-as indragosti si de o broasca raioasa------


...si asa a ajuns omenirea din lac in put...





problema cu femeile care doresc sa se indragostesca cu orice pret si asteapta de la barbat numai vorbe frumoase e ca basmul ala cu broscoiul transformat in print e o maare mistificare.
In real life toti barbatii frumosi, sarmanti, gata sa te abureasca cu vorbe frumoase se transforma aproape intotdeauna in broscoi raiosi, iar ''printesele'' in adevarate cenusarese sau worse in 'piele de magar'.
Pe bune ca unele basme ar trebui fie interzise, fie insotite de warning dangerous content si de comentarii explicative pentru naive/i.
charmelen
Postat pe 4 August 2011 15:08
De la: viorica817, la data 2011-07-16 10:44:16ne-am cunoscut prin sora lui. s-a apropiat și mi-a propus un alt post. am acceptat. am susținut cu brio concursul și m-am ncadrat n serviciu cu tot avntul. era serviciul perfect pentru mine lucram cu entuziasm. dar totul era nou și necunoscut el a fost mereu alturi cu sfaturi și cu susținere. apoi a nceput s-mi fac semne de atenție. ncercam s le ignor deoarece și eu sunt cstorit și el. n-am vrut s fac ru n familii. ntr-o zi de smbt ne-am nțeles s ne vedem pentru a pregti un nou proiect. l-am sunat. nu mi-a rspuns. ns m-a sunat soția lui fcndu-mi insultri c le creez probleme. n aceeași zi, seara trziu m-a sunat el cu declarații de dragoste și respect și intenția de a veni imediat la mine. n-am acceptat. mult timp ne mai jucam de-a șoarecele și pisica. el ncerca s transforme relația noastr din prietenie n ceva mai mult ei fugind de asta. totuși odat n-am rezistat... am avut o relație intim și am nțeles c sunt pierdut. m-am ndrgostit. dar rațiunea a biruit.și am revenit de la ce am nceput. el cuta ntlnire eu cutam s evit. vreau s spun c pe parcurs devenisem chiar prieteni, discutam nu doar problemele de serviciuu. acum ns eu orice discuție pe alte teme le opream: doar probleme de serviciu nimic mai mult. trebuie s menționez c relațiile cu soțul și pn la el nu erau bune, acum ns am decis s divorțez. nu pot juca teatru și s creez n continuare imaginea familiei fericite. el de asta nici pn acum nu știe nimic. de la un timp a lsat toate ncercrile de a fi cu mine, ba mai mult nici problemele de serviciu nu-l mai interesau. m evita.
acum a obținut alt post. a plecat cu serviciul n alt localitate. am rmas fr el și nțeleg c era totul ce-mi doream. cu el m simțeam protejat, eram sigur de ceea ce fac, aveam curaj. acum sunt pierdut. vreau s-l vd.
m ntreb oare corect am procedat? știind c nici la el n familie relațiile nu sunt deloc bune, fapt ce-mi confirma și sora lui. și totuși nu doream s fiu eu ce-a care va distruge familia lui. m gndeam la copiii lui, credeam c fac bine... dar mi-am fcut ru mie

Regret sa spun ca genul acesta de"poveste"o cunosac din pacate pe propria-mi piele,si ceea ce ma revolta cel mai mult nu este atat faptul ca ai cedat,ci ca te MINTI singura ca te-ai indragostit!!Nu poti,nu VREI sa accepti (si nu esti singura femeie ,toate fac asa!)ca si pe voi va ATRAGE un barbat din punct de vedere carnal...mereu voi spuneti ca sunteti mai presus si la voi asta nu se intampla,la voi totul este cu "implicatie,cu suflet"nu animalic! Fals!!Fals si mincinos!!Suntetila fel ca si noi barbatii,si pe voi va atrag carnal parteneri sexuali si va agita "fluturii in burta"sav-o puneti cu "x"sau cu "z",dar ceea ce condamneu mai mult rezida din ce spui mai tarziu ca vrei sa divortezi...adica dupa ce ai comis-o vrei sa distrugi si ce a mai ramas,si sa mai distrugi si familia acelui tantalau ce si-a pierdut mintile si sa nenorociti cate suflete cu "dragostea" voastra?De ce nu dai dovada de ratiune si constiinta,nu ai dreptuil sa-ti cladesti fericirea(desi in mod normal ar fi eclipsata serios de nefericirea lasata in urma,poate chiar disperarea,si derapajul unui copil sau mai multi ce raman fara unul din parinti)pe disperarea si nefericirea altora!Nimeni nu are acest drept,si este cel mai mare pacat omenesc posibil sa distrugi familia altuia si pe a ta pentru o relatie extraconjugala ce este imorala,dar macar daca ar ramane sub semnul ratiunii tot ar fi ceva! Vezi-ti femeie de familia ta si da-l dracu de imbecil,ce OM este el daca isi abandoneaza copii pentru (scuza-ma dar asa este!)primul fund de femeie ce i-a picat ?!?Crezi ca tie iti va fi un bun si fidel sot?
Gabriel1960
Postat pe 8 August 2011 00:39
Pentru viorica817-initiatoarea topicului : da' tu de ce vorbeste si mai ales scrieste asa de proasta romaneste ?N-ai fost sa te scoleste cand mica ai fost ? Sau tu lipsit pe caz de boleste?
Inteleg o greseala de ortografie, si eu mai gresesc din pricina vitezei si uneori chiar a neatentiei, dar este o lipsa crasa de respect pentru cititorii tai sa scrii in halul acesta!
Viorico...mai treci pe la scoala, lasa sexul cu sefu' si pune mana pe gramatica!
garbo001386
Postat pe 10 August 2011 10:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
voi ce credeti..? 25 De la: garbo111638 9 Aprilie 2010 12:36
Despre indragosteala si...inapoi la punctul zero 61 De la: garbo174243 11 Aprilie 2011 04:45
Sa raman sau sa ies din relatie...? 35 De la: Anilus 28 Noiembrie 2010 09:56
o idila fara nici un viitor 11 De la: 03fluturas 24 Mai 2010 19:20
AS DORI CATEVA PARERI 42 De la: paloma 24 August 2009 15:55
Setari Cookie-uri