Oare ma mai iubeste ?

Cred ca el de fapt este intr-o relatie rebound :-? Stii tu, genu' iau pe alta sa te uit pe tine. Il uiti cu timpul, o sa ajungi sa nu-l mai vrei tu pe el. Sterge cam tot ce ai legat de el: poze, sms-uri, nr de tel, chiar si ID'ul daca poti. Si nu te mai gandi la el. Daca te iubeste ;) vine el inapoi la tine. Dar lasa, nu plange tu dupa el!
garbo065539
Postat pe 17 Iulie 2011 20:08
da, a dreak viziune! ies din lac, da` intru in put, ca-i mai racoare! mi s-au incins niscaiva elemente anatomice! insa de multe ori asa se intampla, 539!
esme
Postat pe 17 Iulie 2011 20:13
Catalina,dragostea este bucuria de a face altora bucurie, iar iubitul tau vroia sa-si faca doar lui bucurie , nu si tie. Avea nevoie de o persoana care sa "faca ce spune el", s-o domine, fara sa-i pese ca-i schimba destinul, deci, NU TE-A IUBIT chiar daca asta spunea. Jane Austen are un citat: "Prietenia este cu siguranta cel mai bun pansament pentru durerile provocate de dragoste". Prin urmare, inconjoara-te de prieteni /e cu care sa-ti petreci timpul ramas nefolosit ca sa nu dai frau gandurilor neplacute si regretelor. Traieste cu bucurie fiecare zi si nu uita: DACA NU PRIMIM CEEA CE DORIM, DE MULTE ORI ESTE O BINECUVANTARE. Acum suferi, dar ce-ai fi facut sa pleci cu el, sa dai nastere unui copil si apoi sa te paraseasca pentru alta ?? Nimic nu-i intamplator, deci... viata este cel mai frumos dar. Pretuieste-l !
oktaviatdy
Postat pe 17 Iulie 2011 20:31
e cel mai bn sa incerci sal uiti pt ca nu e bn sa suferi dp cnv care nu te iubeste oricum povestea ta e la fel ca a mea
garbo007662
Postat pe 17 Iulie 2011 21:02
nu stiu dc dar sunt convinsa k nu ma uitat, incearca el sa depaseasca situatia, stand cu altcineva, sau poate chiar sa ma faca geloasa dar nu...din fire e un incapatanat,orgolios, si ii pare rau dupa..sau poate traieste cu impresia ca ma poate avea inapoi oricand, asa ca se mai distreaza putin.chiar zilele astea am vb cu mama lui, p mess, ea e in italia. nu o vazusem online, nu eram la pc, a intrat ea p mine si ma intrebat daca am ceva cu ea, si mi-a zis k indiferent de situatie eu am fost ca o fiica pt ea, la fel i-am zis si eu, k mi-a fost ca o mama. Mi=a zis o vb care mi-a plc tare mult " niciodata nu stim ce ne rezerva viitorul ".A fost o femeie de nota 20, o iubesc ca pe o mama si ea spera ca poate o revina lucrurile la normal, pt ca alaturi de mine fiul el a fost bine, curat, mancat, cuminte, acum fiind singur acasa, bani ii trimite mama ...o tine numai in distractii,la facultate a renuntat, normal k nu ii place unei mame un fiu de asta.
catalina90
Postat pe 17 Iulie 2011 23:58
De la: alfheim, la data 2011-07-13 23:04:42el nu te mai iubeste ...
dar tu esti praf de stele .. topita dupa el!!!

lasa fata povestile cu zane si traieste-ti viatza ca anii astia au doar bilet dus ...
de intors doar in amintiri te intorci ...
traieste in prezent ... ca trecutul e dus ...
si cum zicea un clasic in viatza ...
nici viitorul nu mai e ce-a fost ...
lasa bocetele, baga-ti mintile in cap ... si porneste la drum in viatza!


dap vorbesti ca un adevarat barbat.......tu in felul tau ai dreptate dar o femeie nu gandeste asa.....o femeie gandeste mai profund si cu sufletul , voi barbatii nu ganditi cu sufletul aproape niciodata......

asa e trebuie s isi impuna sa treaca peste asta ....dar trebuie fata sa-si acorde timp sa-l uite...pleaca in excursii cu colegii de fac. plimba-te, distreraza-te ca sa poti sa-l uiti umple-ti mintea cu altele cu invatatul decat sa stai asa ...nu te merita..asta sa-ti ramana in cap si repeta-ti de cate ori iti revine in minte urm. cuvinte : "s-a terminat" ...ai sa vezi ca functioneaza...dar dureaza in functie de cat ai tinut la monseur.....hai spor la viatza! ptr toti
sannda
Postat pe 18 Iulie 2011 08:36
nu mai visa asa ca te doare......fii atenta la ce-ti spun.....daca alasat si facultatea....asta e om ingust la minte...daca iubeste distractia si altele ...tot altele va cauta in viata...bucura-te ca ai vazut acum astea si nu dupa ce te-a luat de nevasta....itit spune cineva care a trecut prin faze ciudate si le-a vazut la timp si s-a bucurat de asta...deci trezirea...crede-ma cauta pe cineva la acelasi nivel d egandire si scoala cu tine..nu te uita in jos ca de te uiti jos , jos o sa ramai si nu-ti va fi ok ....
sannda
Postat pe 18 Iulie 2011 08:40
usor de zis greu de facut: parerea mea " uita-l" sint pe lumea asta atitea lucruri bune si frumoase care urmeaza sa ti se intimple, fa-le loc in viata ta si nu fugi dupa caruta care nu te asteapta.
timpul va vindeca ranile, dar nu merita sa traiesti din amintire, traieste clipa.
maria
marialeia
Postat pe 18 Iulie 2011 09:20
iarta-ma Catalina, da zic mai degraba ca e o mama smechera( sa nu zic parsiva)
si la ce iti folosesc laudele ei, atata timp cat ea e esuat lamentabil ca si parinte.....
apoi, mai si vrea sa se puna la adapost cu odrasla....
trebuie sa ai demnitate si sa nu te lasi furata de tertipuri ieftine....
cine te iubeste, e cu ochii, mintea si trupul doar la tine....cine nu, nu te merita...
dor72
Postat pe 18 Iulie 2011 09:28
De la: barboneli, la data 2011-07-16 22:31:22esme, Axl... stati bre linistite cu definitia asta... lumea pe aici e concentrata sa dea explicatii serioase... nu se gadila ei la putin humor !!! :



she sa fac bre...daca nu poc sta linistita...
fiecare cu naravu lui...
la mine trebe...adrenalina...non stop...si "humoru " are definitie???
imi raspunzi?
Axl_22
Postat pe 18 Iulie 2011 18:28
nu are rost sa iti irosesti viata plangand dupa un om care nu te merita.ar fi trebuit sa vorbiti mai deschis despre asta si sa nu trebuiasca sa alegeti..doar sa ajungeti la un consens...la ce e bine pentru voi..iar el s-a gandit doar la ce e bn pt el.
El deja a uitat si-a refacut viata..tu ce ai de gand?!....sa plangi in timp ce el rade,e fericit?esti tanara si nu se merita,crede-ma.Spun asta pt k si eu am suferit din dragoste si pot spune k a fost mult mai aiurea...si credeam k nu imi voi mai reveni si nu voi putea iubi din nou....dar dupa un timp cand tu te vei hotari sa mergi mai departe si iti vei mai acorda o sansa ai sa ii multumesti k s-a intamplat asa..........
adriana1208
Postat pe 18 Iulie 2011 23:47
De la: marialeia, la data 2011-07-18 09:20:14usor de zis greu de facut: parerea mea " uita-l" sint pe lumea asta atitea lucruri bune si frumoase care urmeaza sa ti se intimple, fa-le loc in viata ta si nu fugi dupa caruta care nu te asteapta.
timpul va vindeca ranile, dar nu merita sa traiesti din amintire, traieste clipa.
maria


Usor de zis, greu de facut, dar nu imposibil! ;)

Catalina, iti spun din experienta, la fel am fost si eu. Dupa mine, imediat si-a luat alta. A avut numai relatii rebound, dupa 2 ani cand a realizat ca nu poate sa ma uite, a venit inapoi la mine. Chiar daca toata lumea zicea: UITA-L. NU TE IUBESTE! etc etc :-j Eu simteam cu totul altceva ;) Si uite ca asa e, cum presimteam eu: Ma iubea. Poate asa e si la tine ... Nu stiu :D Nimeni nu stie, vei vedea. Dar oricum, chiar daca te iubeste sau nu, chiar daca va veni inapoi la tine sau nu, distreaza-te! Nu plange dupa el, ca daca nu va veni inapoi la tine, il vei uita mai usor. ;)
garbo065539
Postat pe 19 Iulie 2011 00:26
Catalina, e adevarat ca dupa ani petrecuti impreuna e greu sa te rupi ca si cand n-ar fi existat. Din pacate, nu se pot sterge anii si sentimentele cu buretele. Ce bine ar fi!

Dar faptul ca nu te mai cauta, este pana la urma un lucru bun. Asa vei putea trece mult mai usor peste. Daca te-ar cauta la telefon sau ar veni sa te vada non stop... ar fi mult mai greu. In timp o sa vezi asta.
cineva1
Postat pe 19 Iulie 2011 09:37
Catalina, sa iei in considerare ce spunea mama lui, s-ar putea ca viitorul sa-ti ofere adevarata iubire si nu o tentativa de iubire cum a fost fiul ei, superficial chiar cu viata lui. Ai mai multa incredere in tine si lasa trecutul, traieste prezentul cu bucurie.
oktaviatdy
Postat pe 19 Iulie 2011 11:25
@sannda
nu i-am zis sa-si faca alta relatzie...
desi n-ar fi rau...
in primul rand i-am sugerat sa nu mai jeleasca dupa el si sa ia ce e frumos in viatza, sa priveasca in jurul ei si sa se bucure de viatza!
barbati sunt destui pe lumea asta, are de unde alege ... s-o potrivi vreunul si pentru ea... si reciproca e valabila!
acum daca o sa-i placa sa se ancoreze in jurul ex-lui, e alegerea ei ... dar n-as crede ca merita ...
nimeni nu cred ca gandeste cu sufletul!
cu sufletul, inima... actionezi, dar de gandit, gandesti cu mintea!
alfheim
Postat pe 19 Iulie 2011 12:25
Alfheim, incearca sa vezi filmul documentar "Matricea vie" (il gasesti pe google). Ai sa afli printre altele ca mintea ne este dirijata de impulsurile inimii, asa ca.... Iti vei explica multe lucruri din viata .
oktaviatdy
Postat pe 19 Iulie 2011 12:57
De la: catalina90, la data 2011-07-17 23:58:47nu stiu dc dar sunt convinsa k nu ma uitat, incearca el sa depaseasca situatia, stand cu altcineva, sau poate chiar sa ma faca geloasa dar nu...din fire e un incapatanat,orgolios, si ii pare rau dupa..sau poate traieste cu impresia ca ma poate avea inapoi oricand, asa ca se mai distreaza putin.chiar zilele astea am vb cu mama lui, p mess, ea e in italia. nu o vazusem online, nu eram la pc, a intrat ea p mine si ma intrebat daca am ceva cu ea, si mi-a zis k indiferent de situatie eu am fost ca o fiica pt ea, la fel i-am zis si eu, k mi-a fost ca o mama. Mi=a zis o vb care mi-a plc tare mult " niciodata nu stim ce ne rezerva viitorul ".A fost o femeie de nota 20, o iubesc ca pe o mama si ea spera ca poate o revina lucrurile la normal, pt ca alaturi de mine fiul el a fost bine, curat, mancat, cuminte, acum fiind singur acasa, bani ii trimite mama ...o tine numai in distractii,la facultate a renuntat, normal k nu ii place unei mame un fiu de asta.


Te amagesti singura ! Iti faci fel si fel de ganduri ca poate el se distreaza , poate se gandeste ca te vei intoarce la el oricand , etc .... Ti-ai pus vreodata problema ca el poate a si uitat de existenta ta ? O persoana cand decide sa rupa o relatie e clar ca intai a meditat , s-a obisnuit cu ideea si apoi ti-a spus ce a decis ... mai greu e pt. acea persoana parasita pt. ca ramane neimpacata , nu accepta ideea .... Iti pierzi timpul gandindu-te la el , la familia lui .... Atitudinea lui imi spune ca nu te-a meritat , meriti mai mult de la viata !!! Bafta multa !
Fata_Morgana
Postat pe 19 Iulie 2011 17:02
ce e de facut,e tema.
cum poti afla,daca si el simte la fel.
daca da,inseamna ca sunteti sortiti unul altuia,si ca veti fi nefericiti cu alti parteneri,iar daca ramaneti impreuna,veti fi cei mai fericiti,potrivindu-va.
gaseste o cale sa ii spui cum te-ai simtit,cand l-ai revazut,cum ai suferit,si ca regreti ca nu ai afcut pasul/
el a crezut ca nu l-ai iubit destul,ca l-ai iubit cu juma de masura.
si a incercat sa te inlocuiasca,sa te uite.
dar a reusit??????
scrie-i,gaseste o cale.
oricare ar fi rezultatul,trebuie sa afli,sa stii.
apoi vei sti ce ai de facut in viitor.
succes,d
daniilia
Postat pe 20 Iulie 2011 01:09
De la: catalina90, la data 2011-07-13 22:19:34 Am avut o relatie de 3 ani. In ultimul an ne-am hotarat sa ne mutam impreuna cu chirie. Eram amandoi studenti in anul 2, la aceesi facultate si in aceeasi grupa. Cand am terminat anul 1 de fac, in vacanta m-am hotarat sa lucrez. Zis si facut, m-am angajat la un super-market.El nefiind din oras, mai mergea acasa la el ..unde isi facuse un obicei, gratare, discoteci.Stand intr-o zi de vorba, mi-a propus sa mergem la parinti lui in italia, ei fiind de 4-5 ani acolo. I-am zis k ma voi gandi, asta insemna sa vin ff rar acasa in romania, sa ma dau la facultate la FR, sa imi schimb modul de viata locuind cu parinti lui. Pe parcurs tot ma mai intreba, dar nu i-am dat niciodata un rasp. Intr-o zi, imi da msg " cred ca e mai bine sa o terminam aici, si pentru mine si pt tine ".Cand l-am intrebat care a fost motivul mi-a sp ca s-a saturat sa se roage de mine, daca il iubeam cu adevarat lasam totul si plecam. I-am promis k o sa il astept, dar degeaba! Dupa 5luni de cand ne-am despartit am aflat ca va pleca peste 2 zile in spania. Mi-am facut curaj si l-am sunat, i-am zis k as vrea sa ne vedem inainte sa plece, si mi-a zis " de ce vrei sa ne facem rau amandoi?".A plecat ziua urmatoare si nu l-am vazut.Cand era in Spania, mergea ff rar la internet, si tot timpul gasea un motiv sa se bage in seama cu mine, ori se lega de status, ba de poza de la avatar.In timpul asta am incercat sa stau cu cineva, cu dorinta de al uita, dar degeaba, gandul meu tot la el era.,asa ca am ales sa nu fac pe nimeni sa sufere pt mine, pt ca eu nu pot avea o relatie.Dupa 3 luni s-a intors in Romania.Si chiar zilele astea am aflat de la niste prieteni comuni ca el are pe cineva..:( ghinionul meu a fost sa ma intanlesc pe strada intamplator, cu el si cu prietena lui. Dupa ce am trecut de ei, am inceput sa plang de durere, parca ma durea inima. Mergeam p strada plangand si parca tot imi aparea in minte imaginea lor.Desi avem aproape 1 an de cand nu mai suntem impreuna nu pot sa il uit sub nici o forma, chiar daca nu l-am vzt si a fost departe de mine, chiar daca eu am incercat sa stau cu alt baiat. Nu stiu care ar fii urmatoarea solutie. Daca mai vreti sa aflati ceva ma puteti intreba orice ! Va multumesc



pacat de voi. ce sa spun? daca s-a cuplat cu alta inseamna ca te-a uitat ft rpd. nu merita lacrimiile tale. mergi mai departe.
oricum..daca nu va mai intalnii fete ca tine..iti spun eu ca dupa un an doi te va cauta, iar tu..ii vei mai da o sansa ori il vei ignora. sa ai bafta in viata.
ingerashcolorat
Postat pe 20 Iulie 2011 17:05
Cu timpul o sa`l uiti,sentimenntele n`o sa mai aiba aceasi intensitate,dar asta depinde ff mult de tine.Trebuie sa ai vointa,chiar ff multa ....Si eu am avut o poveste asemanatoare cu a ta...dar daca n`ar fi uitarea am innebuni...Deci capu sus,incearca sa`ti refaci viata,nu neaparat sa te pui cu cineva,ci pur si simplu sa iesi cu prietenii sa cunosti persoane noi,sa te implici putin in problemele lor pt a mai uita putin de ale tale...Eu cred ca o sa reusesti sa`l uiti,daca el a avut puterea sa treaca pe langa tine pe strada cu prietena lui,si tu ai puterea sa`l uiti.Nu e singurul baiat..:*
adelinnaa
Postat pe 21 Iulie 2011 12:27
explicam....si iar explicam.... pt ce?....pt cine?
Axl_22
Postat pe 22 Iulie 2011 08:48
adica? pt mine, tu crezi k oameni astia vb degeaba..fiecare sfat conteaza pt mine
catalina90
Postat pe 23 Iulie 2011 00:48
Lua
Postat pe 23 Iulie 2011 19:34

Salve,


Am citit povestea ta si pot sa-ti spun doar cateva chestii.
In primul rand, daca te iubea atat de mult, nu era egoist. In momentul in care te-a rugat sa mergi cu el la parintii lui in Italia, s-a gandit numai la el, nu si la faptul ca asta inseamna o schimbare majora in viata ta, ca poate iti va fi greu sa te adaptezi noii situatii.
Intr-o relatie se alege calea de mijloc intotdeauna, asta numai daca doua persoane reusesc sa-si dea seama ca trebuie sa tina cont unul de altul si sa-si respecte dorintele si nevoiel reciproc. Nu exista nu se poate ci numai nu vreau..ma refer la faptul ca doi oameni trebuie sa comunice permanent, sa caute solutii ca sa fie cat de cat bine pentru amandoi.
In al doilea rand, daca iubirea lui pentru tine era asa de mare, nu avea cum sa renunte asa de usor la tine, sa-ti spuna printr-un mesaj ca pur si simplu de maine avem drumuri diferite. Daca iubesti cu adevarat, nu ai puterea sa faci lucrurile astea, nu poti sa arunci la cosul de gunoi asa de repede ceea ce te leaga de persoana iubita.
Tot ce ti-am spus mai sus e pur si simplu parerea mea. Cred ca ar trebui sa te gandesti ca exista acolo cineva care ar vrea mult sa gaseasca iubirea, sa-si ofere afectiunea si sa-si faca planuri de viitor alaturi de cineva...de ce sa pierzi timpul plangand si cazand in nostalgii ale trecutului? Ce a fost nu se mai poate schimba oricat de mult doare si oricat de mult ti-ai dori asta. In schimb..cauta pe acel CINEVA , acea persoana care cauta si acum sa aiba ceea dupa ce suferi tu. Poate dorintele voastre se vor "intalni" la un moment dat. Nu vrei sa vezi alte persoane pentru ca n-ai vrut sa te detasezi de fostul prieten dar nici din amintiri dureroase nu poti sa-ti cladesti viata.


Numai bine!
highway49
Postat pe 29 Iulie 2011 11:11
De la: oktaviatdy, la data 2011-07-19 12:57:43Alfheim, incearca sa vezi filmul documentar "Matricea vie" (il gasesti pe google). Ai sa afli printre altele ca mintea ne este dirijata de impulsurile inimii, asa ca.... Iti vei explica multe lucruri din viata .


merci de recomandare olady, dar ce te face sa crezi ca nu l-am vaut inaintea recomandarii tale?
eh ... nu zic ca le stiu eu pe toate ... dar macar de-o parere imi pot permite... si zau ca nu tzin sa am mereu drepte si ncii nu sunt detinatorul adevarului suprem ...
apropos... cica dupa unii adevarul este !!! o persoana.....! oups ... ce ne facem?
"Eu sunt Adevarul, Calea si Viata!" - eh ... atunci si Calea devine o persoana ... si Viata devine o persoana ...
e grele ..
alfheim
Postat pe 29 Iulie 2011 11:42
De la: Freya__, la data 2011-07-13 23:41:48bre, revino-ti !
daca te iubea asa tare, cum pretindea la randul lui sa trebuie sa-l iubesti nu te punea in situatia asta !
putea sa inteleaga ca ti-e frica, era o schimbare majora de viata. Adica lasa tu tot si vino cu mine ca asa mi s-a nazarit mie. ce draq iti ofera acolo ? totul se discuta ca nu esti la cheremul lui.
s-a dus si ce-a facut ? un mare rahat, dupa 3 luni. de vanitos te tot impungea pe mess, nu din alt motiv.

nu pierdeai tot efortul tau pentru un pierde-vara ? asculta la mandelu, instinctul ala al tau a fost bun, trust me.
d-astia care vor tot, sa le fie lumea la comanda, garla, fata. n-ai pierdut nimic.
din contra, ai castigat oportunitatea de a-ti gasi barbatul care sa te inteleaga.
lusel
Postat pe 30 Iulie 2011 15:17
Unii oameni(nu multi!)mai au inca aceasta calitate si IUBESC sincer!!Din pacate vin tot felul de dobitoci care-i iau la misto pentru ca sunt oameni de caliate ce ar merita dupa mine un mausoleu,pentru ca sunt din ce in ce mai putini,pe cale de disparitie !! Trebuie sa ai sufletul CAPABIL sa iubeasca,nu poti face asta daca esti un NIMIC ! Si mai ales o femeie care sa iubeasca sincer si neinteresat este si mai rar dupa parerea mea,de toata admiratia!Bravo,doamna,esti un suflet nobil ce s-a ratacit printre atatia smecheri de care nu mai ai loc sa traiesti,fii asa cum te-a lasat Dumnezeu si te-au educat parintii tai,ferice de sufletul lor ca au reusit asa ceva!
Gabriel1960
Postat pe 2 August 2011 00:25
De la: Gabriel1960, la data 2011-08-02 00:25:15Unii oameni(nu multi!)mai au inca aceasta calitate si IUBESC sincer!!Din pacate vin tot felul de dobitoci care-i iau la misto pentru ca sunt oameni de caliate [...]


Matale vorbesti despre copchiii de clasele V-VIII, asa-i?
Ca numa' pe-acolo mai poti intalni astfel de minti, care "sa ia la misto" pentru chestii din astea. Ori ai vrut doar sa faci conversatie?
Thor_again
Postat pe 2 August 2011 00:29
acum trec si eu printr o situatie asemanatoare si mi-am dat seama ca nu se merita sa suferim..incearca sa mergi mai departe...ce e al tau e pus deoparte!!!ai sa vezi ca mai tarziu nu o sa-l mai vrei tu....
garbo187219
Postat pe 12 August 2011 14:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TUTUNUL... CUM SA RENUNTAM ??? 49 De la: jognysc 20 Mai 2010 15:34
Problema.. 11 De la: garbo_5587 22 August 2012 11:08
Ce parere aveti?Am nevoie de sfaturi in legatura cu situatia mea 8 De la: quasaria 16 Decembrie 2009 23:33
Clarviziune, cartomantie 2 De la: reyya 21 Ianuarie 2010 02:24
Doresc un sfat ..o solutie.. 16 De la: Diana_DM 20 Martie 2014 17:51
Setari Cookie-uri