CUM SA LUPT CU DRAGOSTEA LOR?

Interesanta idee: intai sotie si apoi amanta? Merita sa ma gandesc la asta dar doar pt razbunare ca apoi sa vada si sa isi aminteasca ce a pirdut? oki.....
garbo053092_vica
Postat pe 9 Iulie 2011 20:49
razbunarea-i arma prostului. vezi-ti de treaba, numai tu ai de suferit din asta.

uita-l, si vezi-ti de viata.
Freya__
Postat pe 9 Iulie 2011 21:16
este dificil si dureros cand aflii ca esti inselat ...fie ca esti femeie sau barbat. parerea mea este ca ar trebuii sa incerci comunicarea...ea este ce leaga sau dezleaga casnicii.... daca sotul tau are pe altcineva . .(..un barbat incearca ca si un cocos sa calce toate gainile din ograda .)...asta nu inseamna ca nu te mai iubeste pe tine ....ce este al tau ,eu cred ca este pus bine deoparte dupa 10 ani de casnicie ....dar de multe ori intervine monotonia ,plictiseala rutina zilnica .
incearca sa il surprinzi cu ceva placut ,incearca sa ii oferi o seara placuta si care sa se termine cu o noapte incendiara in care sa vada ca sotia lui este ceva ce inca nu a descoperit pe de-a intregul .sa il faci sa se mire si sa se simta ca si cum ,acum te descopera ....o lenjerie sexi ,o seara cu mult sex poate sa faca ca privirea lui sa se intoarca asupra ta .incearca ceva nou ...o pozitie o diversificare a ceeea ce faceai de obicei ...in fine, este f greu de analizat la rece in momentul in care sunt implicatii sentimentale ,dar sfatul meu este sa incerci ceva nou care sa il surprinda si sa il faca sa te vada altfel ....nu sotia cu care imparte de 10 ani o casnicie ci o femeie noua care acum se vrea descoperita si iubita
Mult succes si sper sa ne auzim cu bine
garbo211885
Postat pe 10 Iulie 2011 08:41
sau mai am un sfat ....destul de greu de acceptat de unii sau altele ...incerca sa vorbesti cu el ...si sa faceti un menaj in trei ....se si poarta chestia cu swingul plus ca ai sansa sa discuti deschis despre fanteziile lui sau ale tale ...si sa vedem daca ii propui sa faca sex cu tine si cu amanta ii place sau tie iti place . poate iese ceva bun si frumos ....asta in cazul in care il mai doresti ca sot si vrei sa il pastrezi.
garbo211885
Postat pe 10 Iulie 2011 08:53
Oteea, daca-l vrei cu adevarat si mai si recunosti ca nu esti straina de "instrainarea" lui, lasa timpul sa-si faca datoria, dar nu sta cu mainile in san si iata ce ai de facut: 1.nu ai voie sa arati tristete sau deznadejde si nici "cerseala";2.schimba culoarea parului la un specialist, nu acasa, mergi la o sala de gimnastica si imbraca-te modern dar nu ostentativ; 3.Cand vine acasa sa nu fi imbracata dezordonat, cu pete sau sa mirosi a ceapa prajita sau a detergent,un strop de parfum de calitate face minuni, iar un zambet poate schimba TOTUL; 4.nu-i reprosa absolut nimic si nu-i cere sa faca dragoste pentru ca el deja nu mai gandeste dacat invers si te vei simti umilita; zambeste, strecoara cate o gluma si incearca sa devii misterioasa fara a starni simtamantul de indoiala in sufletul lui. Incearca sa devii mai feminina si.... ALTA, sa-si dea seama ca nu te cunoaste, incearca sa nu te plangi, sa nu cersesti, sa ai demnitate si...vei vedea. Nu sta pe capul lui permanent dar nici nu-l incuraja spunandu-i "fa ce vrei, nu-mi pasa". Daca incepi, da-mi de veste ce rezultate ai. SUCCES SI SA AI PARTE DE LUMINA, IUBIRE SI ARMONIE !
oktaviatdy
Postat pe 10 Iulie 2011 19:12
De la: OTEEA, la data 2011-06-20 11:37:44 Au trecut doua luni de cand am aflat ca sotul meu a fost cu alta..... Am ascultat sfaturile voastre .......... Am facut cum am crezut de cuviinta : vreau sa lupt pentru dragostea mea, asa e normal dupa zece ani de casnicie.
EL INCA NU STIE CE VREA . E INDRAGOSTIT DE FEMEIA AIA .....
am facut exact cum nu trebuia i am gasit parola de mess si am vazut ca se "iubesc" , poate e doar o faza a sotului meu sii va trece? poate nu vreau sa vad realitatea.
IL VREAU INAPOI.... ce sa fac?
Oteea, nu incerca sa lupti cu ei, asta inseamna razboi, incearca sa-i arati ce pierde, ce valoroasa esti tu, ca calitati ai, fara sa stai la picioarele lui, ridica-ti vibratia energetica si spirituala dovedindu-i ca nu te poate egala altcineva in fata lui, descapera-te ca sotie, prietena, iubita si de ce nu, ca amanta. Si nu uita zambetul din inima! Iti urez succes, rabdare si multa iubire !
oktaviatdy
Postat pe 11 Iulie 2011 09:54
Gata .. acum imi aduc aminte de tine Oteea .. si de problema ta. Da ! 10 ani din viata nu se sterg asa usor, si nu se uita. Odata luata decizia nu mai este loc de dat inapoi si de suferinta. Priveste doar inainte!
cricat
Postat pe 11 Iulie 2011 10:26
De la: garbo053092_vica, la data 2011-07-09 20:49:33Interesanta idee: intai sotie si apoi amanta? Merita sa ma gandesc la asta dar doar pt razbunare ca apoi sa vada si sa isi aminteasca ce a pirdut? oki.....


razbunare??? si crezi tu ca o sa te simti mai bine dupa???crezi ca o sa te aprecieze dupa ce faci asta??? daca nu o face acum cu atat mai mult nu o va face dupa ce te vei razbuna tu pe el( nu stiu cum ai tu de gand sa te razbuni pe el.).....daca o iubeste pe respectiva mai devreme sau mai tarziu va ramane cu ea indiferent daca il verifici tu mesajele mailurile sau stiu eu ce alte idei mai aveti...si chiar daca va sta cu tine in casa asta nu inseamna ca nu o iubeste inca si nu o aprecieaza pe ea sau ca nu e impreuna cu ea...tu in schimb nu ramai decat o piesa de mobilier eventual care ii face mancare si ii spala hainele...
De ce sa te pretezi la tot felul d lucuri si sa-ti pierzi respectul pentru propria-ti persoana doar pentru a te razbuna...cand poti pleca cu capul sus...si poate atunci o sa-si dea seama cu adevarat ca a pierdut "ceva"....
AnaAna21
Postat pe 12 Iulie 2011 18:07
De la: cricat, la data 2011-07-11 10:26:21Gata .. acum imi aduc aminte de tine Oteea .. si de problema ta. Da ! 10 ani din viata nu se sterg asa usor, si nu se uita. Odata luata decizia nu mai este loc de dat inapoi si de suferinta. Priveste doar inainte!


Daca realmente o iubeste pe cealalalta (si vad ca nu era o aventura, ci o relatie in adevaratul sens al cuvantului), poate sa isi dea cu toata sticla de parfum... nu o sa se intoarca. Lasa-l sa plece si fii demna. Nu ii cersi dragostea. Asta il va face sa te simta dependenta de el si nu va face decat sa il trimita tot timpul la ea.
Daca mai are macar un dram de iubire pentru tine... o sa vina la un moment dat sa va impacati. Dar, esti sigura ca il mai vrei inapoi? Si daca a facut-o o data, nu o sa o faca si a doua oara?

Treaba cu distanta e relativa. Cu cat e mai departe si poate sa o vada mai rar, cu atat e mai incitant. Nu m-as baza ca e un atu distanta.
cineva1
Postat pe 21 Iulie 2011 09:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia! Mama, iubita, sotie sau amanta. Ea intruchipeaza totul. 60 De la: betty37 25 Aprilie 2011 23:09
LA MULTI ANI TITUROR ROMNILOR DE FLORII ! 4 De la: VOIAJOR 13 Aprilie 2012 08:17
masina de facut paine 36 De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:29
Nulitatea sentimentelor ofera echilibru 559 De la: _blondyna 29 Iulie 2013 13:00
8 Martie ! 35 De la: cricat 9 Martie 2011 00:04
Setari Cookie-uri