Am nevoie de un sfat

Buna, am nevoie de un sfat imi place un baiat pe care il cunosc cam de un an dar nu am vorbit mult timp.De curnd am reinceput sa vorbim si nu prea stiu cum reusesc, dar raspunsurile mele nu prea au logica si nici nu prea am idee ce sal intreb.Ce as putea sa fac ca sa-l fac sa ma placa?
annoyingimperfection
Postat pe 15 Martie 2011 18:17
mami, pai nu numai raspunsurile tale nu au logica, dar nici ce vorbesti nu are

pisi, grija mare la neuron!

alo, domnii admini, daca sunteti in pana de idei care sa salte ratingu' forumului, va rog sa ma cautati. am o imaginatie debordanta
michelle_
Postat pe 15 Martie 2011 18:22
mirobolanta chiar, am putea spune!
Thor_again
Postat pe 15 Martie 2011 18:25
da da...mirobolant de-ala

you, little bastard, cum ma cunosti tu
michelle_
Postat pe 15 Martie 2011 18:28
le trantesc o telenovea 3 in 1, cu toate ingredientele de succes
michelle_
Postat pe 15 Martie 2011 18:30
nu trebuie sa il intrebi nimic. Cu cit mai putine intrebari, cu atit te va placea mai mult....
quasaria
Postat pe 15 Martie 2011 18:45
Cand am zis ca dau raspunsuri fara logica ma refeream ca zic tot felul de prostii uneori jenante cand vorbesc cu un tip care-mi place.Si eram curioasa cum procedeaza alte fete,dar presupun ca pt cele ca tine trebuie sa dau niste explicatii in paranteza.Mai bine ai tu grija de neuronu tau.
annoyingimperfection
Postat pe 15 Martie 2011 19:33
hai ca poti, pisi!

by the way! acilea nu e forum de "fete"...eu zic sa incerci pe org.
michelle_
Postat pe 15 Martie 2011 19:37
De la: annoyingimperfection, la data 2011-03-15 18:17:40Buna, am nevoie de un sfat imi place un baiat pe care il cunosc cam de un an dar nu am vorbit mult timp.De curnd am reinceput sa vorbim si nu prea stiu cum reusesc, dar raspunsurile mele nu prea au logica si nici nu prea am idee ce sal intreb.Ce as putea sa fac ca sa-l fac sa ma placa?


pai daca raspunsurile tale nu pre au logica si nici nu prea ai idee ce sa-l intrebi, cel mai bine ar fi sa taci. S-ar putea ca omul sa te creada chiar desteapta.
In orice caz, multi barbati prefera o femeie tacuta, chiar mai prostuta, uneia limbute si destepte. Cine stie, poate o sa ai bafta!
charmelen
Postat pe 17 Martie 2011 14:31
be annoying!
ufishor
Postat pe 17 Martie 2011 15:23
Pai barbatii prefera femeile mai tacute ca sa poata profita ei cum vor...barbatii vor sa aiba mereu dreptate de aceea cauta femeie proaste care asculta toate balivernele si minciunile lor si nu isi impun punctul de vedere
ingerasulluptator
Postat pe 17 Martie 2011 15:48
Pi d-ne mai multe detalii despre baiat ca s tim ce sa ii recomandm...este serios, timid, vorbre...pentru moment nu ii pot recomanda dect s profii de foecare ocayie pe care o ai pentru a purta o discuie cu baiatul.
marius_r
Postat pe 21 Martie 2011 14:32
De la: annoyingimperfection, la data 2011-03-15 19:33:01Cand am zis ca dau raspunsuri fara logica ma refeream ca zic tot felul de prostii uneori jenante cand vorbesc cu un tip care-mi place.Si eram curioasa cum procedeaza alte fete,dar presupun ca pt cele ca tine trebuie sa dau niste explicatii in paranteza.Mai bine ai tu grija de neuronu tau.


ia relateaza aici pe larg o discutie o analizam noi sa vedem daca vorbeste gura fara tine
ameno
Postat pe 21 Martie 2011 14:41
nu degeaba ti-ai ales id-ul asta
eu zic sa taci in continuare si sa cauti alt site, in care te-ar putea ajuta cineva cu vreun sfat
Laura_M
Postat pe 21 Martie 2011 15:07
Daca intr-o relatie nu exista reciprocitate intre ceea ce dai si ceea ce primesti, nu are rost sa lupti in continuare pt ca-ti pierzi timpul.

Ai grija de TINE!

SUCCES!
liviuvoica
Postat pe 23 Martie 2011 21:35
oamenilor le place sa vorbeasca despre ei insisi,deci intreaba-l despre el,cum este ca om,lasa-l sa se laude .....cum era cand era copil,ce visuri de viitor are,daca ii plac copii,animalele,ce ii place si ce nu,daca ii place sa faca jogging,sau sa se plimbe in timpul liber,etc.
dar cel mai important e sa il faci sa vorbeasca despre el insusi,cum se vede,ce personalitate are,
succes,d
daniilia
Postat pe 24 Martie 2011 09:45
Annoy,cati ani ai ?E prima prietenie ?
In general ,oamenilor le place sa arate ca sunt importanti ...
Fii tu insuti !Chiar tacuta ,dar sincera ,vesela ,zambitoare si intuieste ce-i place ...
Subiecte de discutie se gasesc ,pe diverse teme ...religie ,cariera ,idile ,prietenii ,familie ,carti,filme,excursii ,etc .
























ica2
Postat pe 24 Martie 2011 16:27
spune-i lucruri din care sa deduca ce grozav e el - asta reprezinta 50% din succes... Un barbat care e convins ca il admiri sincer devine precis interesat de tine... Doar stia el ca e nemaipomenit si uite, esti fata desteapta si ti-ai dat si tu seama....
quasaria
Postat pe 24 Martie 2011 20:30
sec. 19 ... quasi ...
ce grozav e el ... si ce piedestal inalt are...
cricat
Postat pe 24 Martie 2011 20:38
Inainte de vorbii ceva gandeste de doua ori. Fii tu insusi, nu incerca sa il pacalesti cu versuri din poezii, pt. ca risti sa il pierzi. Dupa un timp in prietenie totul devine mai monoton si daca tu nu mai ai chef sa il impresionezi cu versuri, va fii dezamagit.
bafta.
dor40
Postat pe 31 Martie 2011 07:35
Draga mea,
Eu cred, ca ar fi trebuit sa ne dai mai multe date despre tine si chiar despre el. Adica ce faceti voi ca si statut : sunteti elevi?, studenti?, munciti?, unde?
Si atunci, poate reuseam si noi sa intelegem cam care este nivelul vostru de a purta o conversatie, nu?
Oricum eu cred ca atunci cand doua persoane se plac reciproc sau si mai rau cand sunt foarte indragostite, nu au nevoie de prea multe cuvinte. Si in al doilea rand, cand sunt indragostite, vorbind de un sentiment reciproc, sigur trebuie sa aiba multe in comun si nu lipsesc subiectele de conversatie.
Oricum pentru inceput trebuie sa va descoperiti , sa vedeti ce puncte comune aveti, ce muzica ascultati, ce filme preferati, unde va place sa va petreceti timpul liber, poate cititi si voi vreo carte, poate aveti vreun hobby.

,, Mi-e tare dor, -dar n-as trece-n CV-
De inocenta, de naivitate.
Nu ca mi-ar fi rusine dar-tu stii-
Cuvinte precum dragoste, sinceritate,
Oricat ar fi de rare, si astfel, nestemate-
Sunt prost remunerate!
Regret naivitatea-mi de-nceput.
... Nu c-am avut-o ci fiindca a trecut.
In ce-am crezut cred azi la fel de
Ramtha
Postat pe 31 Martie 2011 18:05
De la: quasaria, la data 2011-03-24 20:30:35spune-i lucruri din care sa deduca ce grozav e el - asta reprezinta 50% din succes... Un barbat care e convins ca il admiri sincer devine precis interesat de tine... Doar stia el ca e nemaipomenit si uite, esti fata desteapta si ti-ai dat si tu seama....
Si dupa ce "pui"mana pe el....arata-i cine cu adevarat SEF>>A
elisabeta_boia
Postat pe 2 Aprilie 2011 00:47
si daca o sa ai nevoie de flex,are vecinul meu
elodia
Postat pe 2 Aprilie 2011 01:05
poarta-te normal.ori nu mai ai sentimente pt el,ori despartirea voastra cere rabdare.nu insista daca vezi ca nu consonati.iti doresc sa iti gasesti iubirea adevarata!
vuvuzela
Postat pe 2 Aprilie 2011 01:07
sfatul meu e urmatoru.........daca tot ati inceput sa revorbiti dupa o anumita periada de timp pt inceput ar trebui sa descoperi daca are pe cineva
si pe urma sa incerc sa ai intalniri si conversati prietenesti sal asculti sa te asculte incercand sa descoperi daca sunteti cu adevarat compatibili pe urma lasa timpu sa sa treaca de la sine si daca cu adevarat ii va placea de tine si va vrea o relatieserioasa poate va face un pas inainte sau poate va vrea decat sa se culce cu tine si apoi.................asta depinde de tine sal cunosti ....asa cum e elsa sti ce vrea inainte sa faca pasul ..............vb aceea sa fi cu un pas inaintea lui ......nu stiu ce sa te mai sfatiuesc poartate normal cat mai natural fi tu insuti nu alcineva bafta
garbo083116
Postat pe 2 Aprilie 2011 03:02
De la: annoyingimperfection, la data 2011-03-15 18:17:40Buna, am nevoie de un sfat imi place un baiat pe care il cunosc cam de un an dar nu am vorbit mult timp.De curnd am reinceput sa vorbim si nu prea stiu cum reusesc, dar raspunsurile mele nu prea au logica si nici nu prea am idee ce sal intreb.Ce as putea sa fac ca sa-l fac sa ma placa?


De obicei nu prea conteaza ceea ce spui sau mai bine spus limbajul articulat conteaza destul de putin la inceputul unei relatii, ceea ce conteaza e "limbajul trupului" pozitia in care stai, gestica cu care insotesti conversatia, tonalitatea vocii...oricum sunt prea greu de controlat, de aceea cel mai bine e sa discuti cu el fata in fata si atunci fii tu insati, iar daca e o discutie pe net, atunci foloseste macar o camera web si microfonul. In general ar trebui tu sa-i transmiti prin gestica ca-l placi...o vei face involuntar (te joci cu parul, iti atingi gatul repetat, pozitia intredeschisa a buzelor...etc.)
Apropierea celor doua persoane, daca primele contacte au fost facute se face printr-o atingere usoara (incearca sa-l atingi pe mana de exemplu), apoi, uita-te in ochii lui (de obicei ne place mai mult o persoana dupa ce am privit-o in ochi 30 de secunde macar) . Cauta sa mergeti impreuna in "locuri care emana adrenalina" intr-un parc de distractii daca ai posibilitatea...mesajele sunt percepute accentuat in astfel de locuri, sau daca nu macar la o sala de gimnastica...
Asa, in mare, cam astea ar fi...
ROI2009
Postat pe 2 Aprilie 2011 10:00
Ca sa te placa un baiat incearca sa fii tu insuti, feminina, naturala, onesta, iubitoare.Nu bate campii si nu te purta ca o razgaiata.Pentru ca ceea ce poate fi acceptat la inceput ca o cochetarie, se poate intoarce la un moment impotriva voastra.
garbo172845
Postat pe 2 Aprilie 2011 10:05
Invital undeva aseazate pe spate cu picioarele si nu trebuie sa zici nimic ca sigur ii place
Iar peste cateva luni il intrebi si tu DACA TE IA DE NEVASTA SAU PLATESTE PENSIE ALIMENTARA
Sa vezi ce subiecte de discutii o sa se gaseasca
bafta
garbo180867
Postat pe 2 Aprilie 2011 14:55
Draga garbo1685...,

Daca s-ar face clasamente pentru raspunsuri, ai merita, fara gluma, locul I. Frumos, coerent, sincer, chiar educativ.

La capitolul umor si bascalie, bravo Timisoara! ai dreptate si tu! (Ma rog, si altii, dar n-am putut sa citesc tot...). Pai... vino cu subiecte, dar nu neaparat de telenovela.
anca16
Postat pe 2 Aprilie 2011 17:56
ancuta...lectureaza-ma si pe mine si pe altii si ai sa vezi cam ce subiecte dezvoltam

pentru un inceput modest, iti recomand topicul "club literar de toamna"
michelle_
Postat pe 2 Aprilie 2011 18:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
s.o.s 10 De la: LADY_23_ 15 Martie 2011 15:43
compiuterul care te vrajeste 9 De la: allexanndrra 28 Iulie 2009 03:32
ce sa fac ca sa nu ma insele? 78 De la: garbo_7980 19 Decembrie 2012 00:09
citate celebre 5 De la: AGAPI_MOU 8 August 2012 21:23
TOATE NECAZURILE PORNESC DE LA CUPLARE SI SCULE 0 De la: 20 Februarie 2012 15:08
Setari Cookie-uri