ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce sali de fitness,aerobic taebo ati mai gasit in ultimul timp?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

daca ati gasit un loc care v a placut....accesibil ca si pret in Bucuresti
  citeaza   raspunde

Hello,

Eu ultima data am fost la FitCurves si m-am indragostit de locul respectiv. Am un grup de prietene cu care merg mereu, e o sala exclusiv feminina..fara baieti. Mi-a placut ca antrenoarele de acolo isi dau tot interesul, te sustin constant pe perioada antrenamentului si au niste aparate unice pe piata din Romania, din cate am inteles..e vorba de aparate hidraulice care se adapteaza in functie de forta persoanei care le utilizeaza. Astazi am aflat si eu ca e cea mai mare franciza de fitness pentru femei din lume. daca va tenteaza intrati pe site-ul lor:
www.fitcurves.ro/fitcurves-vitan. Astept parerea ta!
  citeaza   raspunde

Buna fetelor,
Eu am gasit o sala la Unirii, foarte draguta si primitoare...e chiar in magazin, sus de tot, si nici scumpa nu este, au programe de aerobic variate (eu merg la tae bo si e super eficient), si ceva aparate. am gasit-o asa din intamplare ca vazusem niste sagetele prin mall.
Aaaaa, uitasem e doar de fete.
Salsafit se cheama. si site-ul lor e salsafit.ro/index.html
  citeaza   raspunde

Gasit: fuga de timp
  citeaza   raspunde

oroviceanu in prelungirea ghencea
  citeaza   raspunde

Eu am ales abonamentul RealSports pentru a face sport si sunt pe deplin multumit de tot ceea ce ofera. Spun acest lucru deoarece acest abonament imi ofera mereu posibilitatea de a merge la alta sala de sport, fitness, aerobic sau forta, in functie de ceea ce imi doresc. Prin utilizarea acestui abonament rutina nu isi va mai face aparitia, deoarece orice persoana ce il detine poate merge la o sala de sport, diferita de fiecare data.
  citeaza   raspunde


Fetelor, eu am gasit o 'sala' unde te antreneaza exceptional in ... arsul gazului de pomana, in batutul apei in piua, taiatul frunzelor la ciini si dusul pe apa simbetei.


Totul e absolut gratis, accesul e neristrictzionat si au si abonament care-ti da posibilitatea sa mergi nelimitat la 'activitatzile' lor!


Ce ziceti, o sa scap in felul asta de celulita, aripioare si vergeturi?


De pe creier, desigur...
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: