fidelitatea in cuplu

970, ce inseamna ca `o iei de la zero`? si apoi, nu e spaima asta de care pomenesti tot un fel de lasitate, de `lasa ca e mai bine asa, cel putin stiu ca asa pot rezista`? de ce nu incerci sa vezi de esti in sptare de una singura? tu insati, independent de altcineva!
esme
Postat pe 13 Martie 2011 18:13
De la: esme, la data 2011-03-13 18:13:30970, ce inseamna ca `o iei de la zero`? si apoi, nu e spaima asta de care pomenesti tot un fel de lasitate, de `lasa ca e mai bine asa, cel putin stiu ca asa pot rezista`? de ce nu incerci sa vezi de esti in sptare de una singura? tu insati, independent de altcineva!
In cateva cuvinte nu am cum sa ma exprim prin ce trec,stiu ca intr-o buna zi voi face acest pas,insa acuma sunt nevoita sa stau pe loc pt ca,fetele in vara aceasta au de dat examene si sunt sigura ca le va fi si mai greu.Daca esti parinte vei intelege,pt mine,ca mama este mai important viitorul lor,nu al meu.SI mai mult ca sigur voi face acest pas atunci cand voi crede ca sunt pregatita din toate punctele de vedere(oricum suntem despartiti doar ca stam sub acelasi acoperis)
garbo200970
Postat pe 13 Martie 2011 18:38
stau si ma gindesc cind citesc toate gindurile trairile voastre, de la ce a pornit subiectul asta ...si care ar fi concluzia? o sa-mi cer scuze(ptr ce urmeaza) catre ambele parti ...feminin , masculin . eu am o parere poate buna , poate rea...daca sunteti de acord sau nu.......NU MA INTERESEZA. eu zic asa: sper ca cei ce-si pierd timpul sa citeasca sa si scrie(stiu ca fraza e de contradictie dar ....scrie daca ai ceva de spus ...dar nu o lua la modul personal cind raspunzi)....pe marginea a ceea ce transmit eu...:)dupa mine problema e singulara si e genetica....iubesti pe cineva intens mult si stii ca nu o sa mai fie nimeni ca el(ea) .........DAR GRESESTI INVOLUNTAR...sincer acum...cind suntem indragostiti nu mai admiram? nu mai comparam?...vina noastra e o vina animalica umana si nu e de vina el sau ea... intr-o relatie este un cal si un calaret.....si de aici intervin problemele...da sa revin unde cred eu ca e buba.
Genetic noi barbatiii avem un cult a frumosului si nu ma refer aici la felul cum avem grija de noi ci la felul in cae ne orientam sexual......genetic nu putem avea stop ptr ca trebuie sa procream...cit mai mult cit mai frumoase ..cu atit mai bine
..................nu o sa auzi nici o dat un barbat zicind sunt combinat cu tipa de la finante...ci mane o stii be bruneta aia cu cracii lungi?...
:) ma gindesc acum la fetele care citesc...ete alt nesimtit si mai e si direct...dar nu dragele mele , genetic voi sunteti si mai pregatite...aveti ce numesc eu..SIMT ANALITIC...niciodata dar niciodata o femeie nu o sa se indragosteasca de un tablou de un el....o aventura da, dar doar atit.....cind alegeti voi femeile cautati un cuib ..daca cuibul are BMW e k daca are si o virsta rezonabila si mai bine.....daca arata bine ...e un bonus(PS am o situatie excelenta nu ma pling de ce traiesc discut de dragul discutiilor)...si atunci intrebare ....cine e de vina? eu sau el?
nu EXZISTA el nu exzista ea ..e un cuplu e un tot unitar care atunci cind nu functioneaza e culpa comuna......e chestia aia din batrini unde Dzeu nu cere....cind stii sa iubesti ce ai totul vine de la sine dar nu poate fi dintr-o singura parte....cind e..EL+EA=EI si atunci nu mai e de vina unul dintre ..ei nu are cum ....e un sistem care functioneaza prost si atit....
cit despre cal si calaret...ziceam mai sus.....cind esti cal poti simti ca poti alerga ...vezi cimpii verzi..intinse, dar totul se rezuma la cit de mult vrea calaretul sa-si continuie drumul cu voi.....cit despre cei care va simtiti calareti...atentie...din sa de sus e distanta lunga ....au ce m-am lovit....
MproF
Postat pe 15 Martie 2011 01:16
"Hai sa separam apele! Altfel atat femeile cat si barbatii vor gasi mii de scuze pentru motivatia
de a insela.
- Casatorii din interes, aici fiecare inseala pe celalalt intr-o veselie si se accepta tacit.
- Casatorii din dragoste; aici e buba infidelitatii.
Cauzele pot fi, atat la barbati cat si la femei:
- curiozitatea
-Razbunarea cand celalalt a luat-o razna,
- nepotrivirea sexuala, singura scuzabila la femei cu conditia sa fie si sincere, sa motiveze si sa dea divort- "nepotrivire de caracter" Complacerea ca viermele in branza in situatia materiala care o scuteste de griji este tot atat de imorala ca si atitudinea barbatului care inseala o sotie cinstita, gospodina si care, ea dedicata gospodariei, copiilor, el n-o mai vede atragatoare.
- slabiciunea si nestapanirea simturilor sexuale in toate cazurile de seductie."

Ar mai fi una in cazul celui mai bun preieten al meu. Adica acel caz in care el o iubeste pe ea , dar lui nu-i ajunge cat ii ofera ea.Asa ca se duce si el sa completeze lipsa. Concret, intre ei este iubire, respect, etc etc...dar cand vine vorba de sex , ea nu poate mai mult de 2-3 ori pe saptamana. Asta e nu poate si gata. Iar el ar vrea si de doua ori pe zi daca s-ar putea. Si asta nu e de 2-3 ani , este de vreo 10-11 daca nu ma insel. Timp in care nu au putut rezolva problema deloc, in nici un fel.
garbo184899
Postat pe 15 Martie 2011 13:28
nu exista femeie care "sa nu poata decit de doua ori pe saptamina". La o femeie nu poate = nu ii place, mai precis CU EL nu ii place. Asta, ca sa lamurim cum e cu putirinta.
Solutia e gestionarea relatiei, nu saltul in alt pat. Sau despartirea....
quasaria
Postat pe 15 Martie 2011 19:03
Q...e grele astea...
unii nu stiu ca dar"barbatu' pana poate,femeia...."
eladaela
Postat pe 15 Martie 2011 19:29
899...
Prietenul tau imi pare ataaaat de cunoscut..
A,gata! Acum stiu si de ce: pt ca intra in categoria covarsitoarei majoritati.
Allegra
Postat pe 16 Martie 2011 20:57
Fidelitatea in culpu Candva ocupa locul intii in moralitatea oamenilor indragostiti.Pacat ca noi,oamenii contemporani,n-am pastrat aceasta calitate.Pentru a fi mindru si sigur pe sine,iata problema care ne impinge sa schimbam persoana iubita.Alta i trebare e daca intr-adevar suntem indragostiti?...Cine stie...Unii asa is mainifesta dragostea sa,ceva de genul: eu te schimb fizic dar moral ramin neschimbat fata de tine...Parerea mea e ca femeia de natura ei are intuitie netradatoare.Chiar daca fidelitatea e incalcata,si femeia nu stie nimic,ea devine iritanta de totul ce o inconjoara,nervoasa ... Apoi urmeaza despartirea...Hai sa fim fideli unul cu altul,asta doar e atit de minunat...
Lady_Rock
Postat pe 25 Martie 2011 20:02
lady rock.... tu imi pari mandra in toate cele!!!

oamenii de azi nu mai au valori , bun simt,etc.

toate pornesc de la proasta educatie.......primita acasa....
superbus
Postat pe 25 Martie 2011 20:09
Cam dezlanat discurs...
Allegra
Postat pe 25 Martie 2011 20:15
De la: superbus, la data 2011-03-25 20:09:49lady rock.... tu imi pari mandra in toate cele!!!

oamenii de azi nu mai au valori , bun simt,etc.

toate pornesc de la proasta educatie.......primita acasa....




superbule sunt de acord cu tine,fara ultima fraza.de ce invinuesti parintii ?poate ei au dat educatia necesara copilului.insa daca aceasta invatatura nu s-a lipit de el,vinovat este copilul care a preferat calea raului. copilul il faci ,il cresti,il educi,dar la un moment dat il lasi sa zboare din cuib,traindu-si viata pe picioarele proprii.depinde numai de societatea in care se integreaza tanarul.
vuvuzela
Postat pe 25 Martie 2011 20:30
cred ca voi traiti in alta lume.azi exista o majoritate aproximativa de casatorii din interes,motivele sunt multe.cui ii mai trebuie fidelitate,dupa ce iti atingi scopurile casatoriei,sau concubinajului? apoi ori te desparti cu circ sau amiabil respectand promisiunile stabilite la inceput, ori traiesti in compromisuri.sa vedem cat mai rezista casatoriile din vremea ceausista,in sistemul societatii prezente???depinde de propriul sistem de valori al partenerilor care isi unesc destinele.
vuvuzela
Postat pe 25 Martie 2011 20:49
moazela alegri..... tu poti sa inlanezi ceva???
superbus
Postat pe 25 Martie 2011 21:16
Adica sa tricotez?
Allegra
Postat pe 25 Martie 2011 22:15
da, draga...
fa-i o haina lui Superbus...ca il freaca armura
si ai ocazia sa te "mai inlanezi"
dor72
Postat pe 27 Martie 2011 14:26
Eu IL IUBESC pe Julio Iglesias!!Mult,mult!! Deseori adorm cu gandul la el,imi imaginez ca ma iubeste,ca-mi canta numai mie,ca ma mangaie...desi stiu ca-s doar vise...Dar cand se iveste o mica contradictie,cearta,sau orice altceva,intre mine si prea bunul meu sot,eu fug ,cu gandul,la Julio..el ma linisteste,ma saruta,si ma impaca!Asta inseamna ca-l insel pe sotul meu?!Eu nu ..cred!Stiu ca-i sunt fidela!!Dar de atatea ori s salvat casnicia noastra Julio...si uite ca fara scandaluri,certuri mari..si in iunie facem 25 de ani de casatorie fericita!Si fidela!
elisabeta_boia
Postat pe 27 Martie 2011 22:37
sa fie si dublu, betty...
da' de cate ori te-a scos barba'tu din mainile lui Julio de ce nu zici?
dor72
Postat pe 27 Martie 2011 22:49
Ai dreptate!!De multe ori..si BINEEEEE!!Se vede pe mie ca-s mereu proaspata..asta vine de la..mereu ..hormonizata!!Cred ca asta e si secretul tineretii!!
elisabeta_boia
Postat pe 28 Martie 2011 23:24
te-ajunge menopauza, maica...
dor72
Postat pe 28 Martie 2011 23:25
of, parca eram in visul meu de ieri noapte...se facea ca ma maritam cu un spaniol frumos...tocmai ma dusese sa-i vad casa...era totul gata, cand...
- Mami, nu te scoli sa-mi urezi "La multi ani"?
Era fiica-mea cea mare...cica era ziua ei...
sora_ilsi
Postat pe 28 Martie 2011 23:29
pe tine te-o fi intrecut....
dor72
Postat pe 28 Martie 2011 23:31

as vrea io...
sora_ilsi
Postat pe 28 Martie 2011 23:32
e clar... esti taman pe la mijloc... acu razi, acu plangi...un ochi rade, unu plange...esti de poveste...
dor72
Postat pe 28 Martie 2011 23:36


Ilsi, la multi ani fetei!
Sper sa nu fi dat in perete cu nuci...
tatoo
Postat pe 28 Martie 2011 23:36
tatule, iti dai seama ca numai de ziua ei nu-mi ardea mie atunci...cand sa ma bucur si io...cand i-am spus ce visam a apucat-o gelozia...ca cica numai la maritat mi-e gandul...sssst...sa nu m-auda iri...ca-s proasta rau...si stii tu...barbatii e porci orideunde ar fi ei...
sora_ilsi
Postat pe 28 Martie 2011 23:43
lasa ca suntem noi superbe...si perfecte...
dor72
Postat pe 28 Martie 2011 23:47
Ilsi .. La multi ani ! pentru fiica ta
cricat
Postat pe 28 Martie 2011 23:51
ai vorbit serios fata?
Bon anniversaire! pentru tine si pentru fiica
dor72
Postat pe 28 Martie 2011 23:53
De la: sora_ilsi, la data 2011-03-28 23:43:51tatule, iti dai seama ca numai de ziua ei nu-mi ardea mie atunci...cand sa ma bucur si io...cand i-am spus ce visam a apucat-o gelozia...ca cica numai la maritat mi-e gandul...sssst...sa nu m-auda iri...ca-s proasta rau...si stii tu...barbatii e porci orideunde ar fi ei...



Da,da...ssstt....hai sa-i barfim pe barbati in soapta....vreeei???
tatoo
Postat pe 28 Martie 2011 23:55
multam!
ieri a facut 20 de ani...azi am facut cinste la scoala si bazaiam ca sunt prea tanara sa am fata de 20 de ani...

sora_ilsi
Postat pe 28 Martie 2011 23:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dansurile si relatia de cuplu 18 De la: garbo_12994 13 Mai 2013 01:49
femeia berbec,comportament,compatibilitatea cea mai buna,,, 1 De la: ANNITTA10 6 Septembrie 2010 21:17
drum inchis 16 De la: carmlinda 11 Octombrie 2014 04:01
Voi intelegeti tipul asta? 4 De la: garbo110966 17 Iulie 2011 00:19
este normal?? 57 De la: elisabeta_boia 12 Septembrie 2011 23:48
Setari Cookie-uri