In prag de Divort

BRAVO BRAVO ,sa ai grija de tine si de copil sa nu vina sa il ia iar ,vezi ce trebuie sa faci sa nu il ia dinou ,te pup si ma gandesc cu drag la voi ,Sa aveti parte numai de bine .
garbo122396
Postat pe 4 Februarie 2011 13:31
Va multumesc pentru incurajari, nici nu avei idee ct de mult m ajuta!!! Legat de biletele sa tii ca am ncercat si asa. Ii lsm seara inainte de culcare, masa pregtit, pentru atunci cnd se v-a ntoarce de la casino, si lng o foaie in care ii explicam ca nu este normal sa i doreasca sa joace cri mai mult dect sa vina Acasa. Ii scriam ce m deranja, ce m supara, si l rugam sa mi spun si el ce sa fac, cum sa reactionez in situaia in care m pune. Din pcate nu au avut chiar nici un efect, iar dup 3-4 bilete deja nu mai aveam nici un chef de scris. Dar s-a ntmplat atunci, nainte de a arat ct valoare are el ca brbat.
Acum Bebe doarme, suntem in maina, am tras pe dreapta, si astept sa vad dac nu suntem cumva urmariti. Sa nu credei ca exagerez, dar la cum l cunosc pe Tatal copilului meu, ar fi in stare, chiar dac nu el personal, mai ales ca nainte sa l iau pe Bebe m-am si mutat de unde tia el ca locuiesc. Ca si pana acum va scriu de pe telefonul mobil, si dac mai sunt litere gresite prin cuvinte, e din aceasta cauza. Oricum, sunt fericita! Foarte fericita! Si recunosc ca sunt in primul rnd din cauza ca am puiul meu lng mine, si apoi, pentru ca cei care mi-au luat copilul nc sunt socati, dac pot spune asa, pentru ca eu sunt cam singura persoana careia nu i-a fost frica de banii si relaiile lor, si nc nu le vine sa cread ca l-am luat si ncearc sa gseasc vinovai, dac nu cumva m-a ajutat cineva, luandu-se de unele persoane, amenintandu-le pana si cu moartea, si ca le taie pe fata, si tot felul de maltratari, care sincer m-au inspaimantat, doar pentru ca ei nu tiu ce nseamn "dragostea de mama".
Preety
Postat pe 4 Februarie 2011 18:52
Bravo preety!!!!!!!!!!!!

Esti o adevarat femeie! Lupta pentru copilul tau!!!!!!!!!!!

Stiu ca nu iti e usor, dar nu-ti pierde speranta si puterea. Iar pe aia care te ameninta.....sa se duca.....unde a intarcat mutu iapa, si m-ai lasa-i draq.... si cu banii lor si cu influenta lor. Doar nu or fi ei miezul din....nuca...:)

Sa ai grija de tine si de bebe, sa fie sanatos si tu la fel sa-l poti creste frumos.

emory
Postat pe 5 Februarie 2011 03:00
Felicitari pentru curaj...bine a zis cine a zis ca o mama e capabila sa faca orice pentru copilul ei. Insa drumul pe care l-ai ales, e greu, dar o sa ai putere sa lupti de fiecare data cand iti privesti copilul. Mult succes
delia_diana
Postat pe 5 Februarie 2011 10:06
acum eu nu vreau sa fac legatura intre faptul ca au multi bani si modul in care reactioneaza: chestia asta cu taiatul e suburbana si e evident cum se fac banii prin Ferentari... Whatever. Daca asta e situatia, poti sa le servesti bomboana de pe tort, sa aiba tupeul sa se ia de copilul tau si o sa ai si tu tupeul sa povestesti cam cit de curat si placut uscat se string averi in the family.
Eu asa as juca...si probabil dupa citiva ani de casnicie ai niste asi in mineca.
quasaria
Postat pe 5 Februarie 2011 10:38
Minunat, Preety!
Esti o luptatoare!
Felicitari!
Capul sus si mergi pana la capat!
Asa am luptat si eu, iar acum sunt multumita pentru copii mei.
Lupta nu s-a terminat. De acum incepe. Nu te lasa!
Suntem si noi alaturi de tine!
mihaiinf
Postat pe 5 Februarie 2011 15:22
Mai ceva ca-n filme....!!!Greul abia acum incepe!! Daca Bebeul ,la inceput,il deranja...acum il vrea!! si v-a lupta necinstit...pregateste-te de un mare razboi!!Daca au si bani....dar nu ceda,nu scapa copilul din ochi...sa nu ti-l fure si el!! Mare,mare grija!!!Succes!!
elisabeta_boia
Postat pe 5 Februarie 2011 20:57
Vreau sa incep prin a te felicita...nici nu iti dai seama cat de puternica esti!!! Eu am trecut prin aceasta situatie dar al meu sot a jucat la jocuri fara ca eu sa stiu .Eu stateam acasa cu fetita iar el isi motiva sosirile tarzii acasa prin faptul ca mergea peste orele de program sa mai faca rost de bani....A mizat pe faptul ca eu nicodata nu l-am controlat si am avut incredere si ca stia ca eu veneam de la serviciu si trebuia sa stau cu copilul...Cartile au fost puse pe masa in momentul cand a adunat foarte multe datorii peste tot si a inceput sa fie cautat pentru ele...
Din acest moment am inceput sa regret toata prostia din capul meu (faptul ca am suportat relatia tip sanwich adica sot+soacra si la final eu..timp de atatia ani si reprosuri si multe altele)
si pentru ce? Pentru faptul ca am un copil? Noi suntem mult mai puternice decat credem...uneori pentru puiutii nostrii devenim adevarate "fiare"!!! Asa ca lupta pentu voi (tu si bebe) si pentru linistea voastra!!!
Va pup dulce..si va doresc tot binele din lume!!!
PS- La jumulit de soacra te ajut si eu --absolut GRATIS
garbo177655
Postat pe 7 Februarie 2011 18:42
bravoo...esti o mama adevarata si o femeie puternica care a demonstrat ca are taria sa lupte pentru ea si copilasul ei ...bravo pentru curajul tau , bravo pentru tine , sa iti dea domnul putere in continuare sa infrunti orice obstacol in viata
cory_emy
Postat pe 7 Februarie 2011 19:14
De la: Preety, la data 2011-01-28 14:18:18Buna Garbo! Buna tuturor!
Am nevoie de un punct de vedere obiectiv.
Sunt cstorita de doi ani si am un baietel de un an jumate. Am rmas gravida putin nainte de cununia civil. Nu tiu dac s-a insurat cu mine din cauza sarcinii, simtindu-se " obligat", sau chiar m iubea. Stiu ca eu l-am iubit si l-am considerat un viitor sot si tata bun, de aceea am spus "DA". Relaia noastr era foarte frumoasa, linistita, placuta. Perioada sarcinii, din pcate doar 6 luni jumate ca am nscut prematur, a fost cea mai special din viaa mea, m simteam implinita din toate punctele de vedere.
Problemele au nceput insa dup ce am nscut. Nu mai dormeam mpreuna, el mutandu-se in camera alturata pe motiv ca Bebe se trezeste noaptea, plnge, si l deranjeaz, se trezeste nervos si indispus. A nceput sa vina tot mai trziu acasa, motivnd ca a avut mult de lucru sau a rmas cu nu tiu cine sa mai vorbeasc. Pleca tot mai devreme si venea tot mai trziu, cu o vizita acasa in jurul orei 12-13 la masa apoi pana la ora 16 se odihnea in pat. Am ncercat sa stau de vorba cu el, sa l ntreb ce l deranjeaz, ce l supara, am greit ceva; sa ii neleg comportamentul. Mi-a spus simplu ca nu are nimic si gata a plecat. Apoi de fiecare data cnd ii spuneam ca trebuie sa vorbim mi spunea ca da doar ca o sa vorbim la prnz cnd vine, si asa se ntmpla de fiecare data ca mereu era ocupat, sau era pe fuga si mnca in ora, iar cnd ajungea acasa trziu, sincer nu mai aveam nici un chef de discutat. ntr-o zi





































































































venind nervos acasa, l-am ntrebat ce s-a ntmplat si a ridicat tonul zicandu-mi ca de ce l ntreb, vreau sa i aduc aminte din nou sa se enerveze iar!?!
In fine, nu am mai spus nimic, am nceput sa merg la el in camera noaptea, sa dorm cu el, sa facem dragoste, fceam, dar cred ca doar din nevoie fizica, nu mai era ca alta data. Ceva se schimbase, si lipsa comunicrii si-a pus amprenta asupra relatiei.
Nu tiu dac si-a gsit pe alta, dac m inseala, nici nu mi-a dat motive sa cred; doar dect o singura data in perioada de dup ce am nscut, cnd nu aveam voie sa avem contact sexual. M-a sunat la ora 18 sa m intrebe ce fac, i ddeam mncare la Bebe, i-am spus ca urmeaz sa l culc si sa merg sa mi fac baie. Mi-a spus ca vine imediat acasa. A ajuns acasa la ora 12:00, mestecand guma mentolata, si mirosind a un parfum pe care nu l cunosteam. Nu i-am spus nimic atunci, s-a menajat, iar nainte sa se pregteasc i-am spus ca eu cred ca a fost cu una si nu m intereseaz dac da sau nu, i-am spus doar ca sa i dea seama ca nu s fraiera. Mi-a spus ca nu este adevrat, ca nu a fost cu niciuna, ca parfumul l are la birou de mult timp si nu l-a folosit. Ok, dar peste 3 saptamni cnd mi-a spus sa nu l mai acuz vreodat ca m inseala, mi-a spus ca parfumul e din masina. I-am spus sa tava ca se da de gol singur, ca nu m intereseaz, atta timp ct eu nu ii puteam oferi, l-am neles ca a avut nevoie. Acum ca m-a inselat sau nu, el tie, poate ca mi s-a prut mie, fiind mai subiectiva, exista posibilitatea sa mi se fi prut mie mai exagerat. Relatia noastr a avut un punct in care a murit aproape complet, eram practic inexistenta, ajunsesem nici sa ne mai salutam.
Nu vreau sa postez in victima, si nu zic ca e numai vina lui, dar nu tiu cnd ne-am ratacit, poate am greit eu, dar nu tiu cu ce, tiu ca puteam sa l salut mcar eu sau sa continui sa merg noaptea la el in camera, dar la un moment te saturi, am considerat ca m injosesc. L-am ameninat ca plec cu tot cu Bebe. O prostie, dar poate mergea! Nu a avut nici un efect. L-am ameninat ca plec singura si l las pe Bebe pe cap, sa stea si el cu fiu-su sa vad ca nu-i chiar asa simplu, a spus ca suna nu tiu ce asistenta de pe la spitalul de copii si se descurca. Am ajuns sa cred ca el vrea sa ne despartim si nu tie cum sa mi spun. Am hotrt eu sa ne despartim, sa luam o pauza, sa ne gndim la noi. Mi-am nchiriat apartament si m-am mutat. L-am sunat ntr-o zi nu mai tiu exact ce sa l ntreb si mi-a spus ca nu tie, ca nu poate, si ca e prea fericit acum ca sa se gndeasc la ce l-am ntrebat. Ok, era prea fericit, foarte bine. M-a durut, eu nu eram chiar deloc.
Peste cteva zile au venit sarbatorile si le-am petrecut mpreuna, ncercnd sa fie totul bine. Am spus ca uitam tot, trecem peste, ncepem noul an mpreuna.
Astazi situaia este aceeai, poate mai proasta dect nainte. E greu, consider ca m-a mintit frumos ca sa m mrit cu el, pentru ca si dac eram gravida, si dac l iubeam, dac el nu vroia sa ne casatorim, nu o fceam. M-a mintit ncepnd de la faptul ca se va-a lsa de fumat in prima zi a anului nou, cnd nc eram prieteni, apoi in Ziua cnd o sa rmn gravida, apoi cnd o sa nasc, apoi cnd o sa ajung cu Bebe Acasa, si tot ASA, l-am neles ca ii era greu,





















dar eram acolo sa l sprijin. Iar problema cea mai grav cu care m-a dezamgit este pasiunea lui pentru jocurile de poker. Ct am fost prieteni nu cred ca am dormit o luna noaptea mpreuna. Era mereu noaptea la cazino, atunci l-am neles, ca eram prieteni si att, putea sa mi spun "pa" oricnd. nainte de cstorie mi-a promis ca nu v-a mai merge asa des, si ca in timp se v-a lsa. Asa s-a ntmplat, a rarit plecarile, iar cnd am nscut, nu a mai plecat deloc. A nceput sa joace poker pe internet. Zi si noapte, cnd era Acasa avea laptopul pornit si juca, dac se ntmpla sa merg pe la el la birou, l gaseam tot jucnd. Are scuza ca mi-a spus de la nceput ca e juctor de poker, dar tot atunci mi-a spus si ca nu o sa sufar niciodat din cauza jocurilor. El s-a referit ca nu o sa i piard averea la jocuri, ca nu o sa imi lipseasca nimic. Intradevar, din punct de vedere financiar, nu am dus lipsa, nici eu nici Bebe, ne-a oferit de toate, in schimb ne-a lipsit el.
Si astfel, astzi, sunt in prag de divort. Si cred ca este singura soluie ca sa fie bine. Astept prerile voastre, dac e corect sau nu , suntei de acord cu mine sau nu. Exista posibilitatea ca eu sa fiu prea afectat si sa nu vad alta soluie si poate privita obiectiv relaia, se mai poate face ceva... Nu tiu ....
perla_negra
Postat pe 7 Februarie 2011 23:18
esti super, taaaaare! abia acum'am reusit sa intru sa vad ce se mai intimpla cu tine!!!!!!!!!!!ma bucur nespus de mult, ca ai facut pasul acesta, si pt faptul c-ai aratat ca esti o invingatoare! mult succes, draga mea, si fiiii




































































































































perla_negra
Postat pe 7 Februarie 2011 23:23
oare ce se intampla cu postarile ?
cory_emy
Postat pe 8 Februarie 2011 01:28
De la: Preety, la data 2011-01-28 14:18:18Buna Garbo! Buna tuturor!
Am nevoie de un punct de vedere obiectiv.
Sunt cstorita de doi ani si am un baietel de un an jumate. Am rmas gravida putin nainte de cununia civil. Nu tiu dac s-a insurat cu mine din cauza sarcinii, simtindu-se " obligat", sau chiar m iubea. Stiu ca eu l-am iubit si l-am considerat un viitor sot si tata bun, de aceea am spus "DA". Relaia noastr era foarte frumoasa, linistita, placuta. Perioada sarcinii, din pcate doar 6 luni jumate ca am nscut prematur, a fost cea mai special din viaa mea, m simteam implinita din toate punctele de vedere.
Problemele au nceput insa dup ce am nscut. Nu mai dormeam mpreuna, el mutandu-se in camera alturata pe motiv ca Bebe se trezeste noaptea, plnge, si l deranjeaz, se trezeste nervos si indispus. A nceput sa vina tot mai trziu acasa, motivnd ca a avut mult de lucru sau a rmas cu nu tiu cine sa mai vorbeasc. Pleca tot mai devreme si venea tot mai trziu, cu o vizita acasa in jurul orei 12-13 la masa apoi pana la ora 16 se odihnea in pat. Am ncercat sa stau de vorba cu el, sa l ntreb ce l deranjeaz, ce l supara, am greit ceva; sa ii neleg comportamentul. Mi-a spus simplu ca nu are nimic si gata a plecat. Apoi de fiecare data cnd ii spuneam ca trebuie sa vorbim mi spunea ca da doar ca o sa vorbim la prnz cnd vine, si asa se ntmpla de fiecare data ca mereu era ocupat, sau era pe fuga si mnca in ora, iar cnd ajungea acasa trziu, sincer nu mai aveam nici un chef de discutat. ntr-o zi venind nervos acasa, l-am ntrebat ce s-a ntmplat si a ridicat tonul zicandu-mi ca de ce l ntreb, vreau sa i aduc aminte din nou sa se enerveze iar!?!
In fine, nu am mai spus nimic, am nceput sa merg la el in camera noaptea, sa dorm cu el, sa facem dragoste, fceam, dar cred ca doar din nevoie fizica, nu mai era ca alta data. Ceva se schimbase, si lipsa comunicrii si-a pus amprenta asupra relatiei.
Nu tiu dac si-a gsit pe alta, dac m inseala, nici nu mi-a dat motive sa cred; doar dect o singura data in perioada de dup ce am nscut, cnd nu aveam voie sa avem contact sexual. M-a sunat la ora 18 sa m intrebe ce fac, i ddeam mncare la Bebe, i-am spus ca urmeaz sa l culc si sa merg sa mi fac baie. Mi-a spus ca vine imediat acasa. A ajuns acasa la ora 12:00, mestecand guma mentolata, si mirosind a un parfum pe care nu l cunosteam. Nu i-am spus nimic atunci, s-a menajat, iar nainte sa se pregteasc i-am spus ca eu cred ca a fost cu una si nu m intereseaz dac da sau nu, i-am spus doar ca sa i dea seama ca nu s fraiera. Mi-a spus ca nu este adevrat, ca nu a fost cu niciuna, ca parfumul l are la birou de mult timp si nu l-a folosit. Ok, dar peste 3 saptamni cnd mi-a spus sa nu l mai acuz vreodat ca m inseala, mi-a spus ca parfumul e din masina. I-am spus sa tava ca se da de gol singur, ca nu m intereseaz, atta timp ct eu nu ii puteam oferi, l-am neles ca a avut nevoie. Acum ca m-a inselat sau nu, el tie, poate ca mi s-a prut mie, fiind mai subiectiva, exista posibilitatea sa mi se fi prut mie mai exagerat. Relatia noastr a avut un punct in care a murit aproape complet, eram practic inexistenta, ajunsesem nici sa ne mai salutam.
Nu vreau sa postez in victima, si nu zic ca e numai vina lui, dar nu tiu cnd ne-am ratacit, poate am greit eu, dar nu tiu cu ce, tiu ca puteam sa l salut mcar eu sau sa continui sa merg noaptea la el in camera, dar la un moment te saturi, am considerat ca m injosesc. L-am ameninat ca plec cu tot cu Bebe. O prostie, dar poate mergea! Nu a avut nici un efect. L-am ameninat ca plec singura si l las pe Bebe pe cap, sa stea si el cu fiu-su sa vad ca nu-i chiar asa simplu, a spus ca suna nu tiu ce asistenta de pe la spitalul de copii si se descurca. Am ajuns sa cred ca el vrea sa ne despartim si nu tie cum sa mi spun. Am hotrt eu sa ne despartim, sa luam o pauza, sa ne gndim la noi. Mi-am nchiriat apartament si m-am mutat. L-am sunat ntr-o zi nu mai tiu exact ce sa l ntreb si mi-a spus ca nu tie, ca nu poate, si ca e prea fericit acum ca sa se gndeasc la ce l-am ntrebat. Ok, era prea fericit, foarte bine. M-a durut, eu nu eram chiar deloc.
Peste cteva zile au venit sarbatorile si le-am petrecut mpreuna, ncercnd sa fie totul bine. Am spus ca uitam tot, trecem peste, ncepem noul an mpreuna.
Astazi situaia este aceeai, poate mai proasta dect nainte. E greu, consider ca m-a mintit frumos ca sa m mrit cu el, pentru ca si dac eram gravida, si dac l iubeam, dac el nu vroia sa ne casatorim, nu o fceam. M-a mintit ncepnd de la faptul ca se va-a lsa de fumat in prima zi a anului nou, cnd nc eram prieteni, apoi in Ziua cnd o sa rmn gravida, apoi cnd o sa nasc, apoi cnd o sa ajung cu Bebe Acasa, si tot ASA, l-am neles ca ii era greu, dar eram acolo sa l sprijin. Iar problema cea mai grav cu care m-a dezamgit este pasiunea lui pentru jocurile de poker. Ct am fost prieteni nu cred ca am dormit o luna noaptea mpreuna. Era mereu noaptea la cazino, atunci l-am neles, ca eram prieteni si att, putea sa mi spun "pa" oricnd. nainte de cstorie mi-a promis ca nu v-a mai merge asa des, si ca in timp se v-a lsa. Asa s-a ntmplat, a rarit plecarile, iar cnd am nscut, nu a mai plecat deloc. A nceput sa joace poker pe internet. Zi si noapte, cnd era Acasa avea laptopul pornit si juca, dac se ntmpla sa merg pe la el la birou, l gaseam tot jucnd. Are scuza ca mi-a spus de la nceput ca e juctor de poker, dar tot atunci mi-a spus si ca nu o sa sufar niciodat din cauza jocurilor. El s-a referit ca nu o sa i piard averea la jocuri, ca nu o sa imi lipseasca nimic. Intradevar, din punct de vedere financiar, nu am dus lipsa, nici eu nici Bebe, ne-a oferit de toate, in schimb ne-a lipsit el.
Si astfel, astzi, sunt in prag de divort. Si cred ca este singura soluie ca sa fie bine. Astept prerile voastre, dac e corect sau nu , suntei de acord cu mine sau nu. Exista posibilitatea ca eu sa fiu prea afectat si sa nu vad
alta soluie si poate privita obiectiv relaia, se mai poate face ceva... Nu tiu ....



Tu te-ai schimbat ,el s-a schimbat...atentia ta e indreptata catre copii..despresia apare si la un barbat nu doar la o femmeia care a nascut
Problema cu jocurile de noroc e o problema mare ,foarte mare , e ca un drog
Gandeste-te care sunt resursele relatiei voastre .ce v-a apropiat si ce crezi tu ca simti pentru el...
garbo185480
Postat pe 9 Februarie 2011 05:05
voi bagadivort si partaj cat de curand ,si cu banii obtinuti imi voi da avansul laocasa
garbo107589
Postat pe 10 Februarie 2011 22:34
Iar ai baut mai mult decat poti duce.Apropos,esti vreodata treaza?
lala2
Postat pe 11 Februarie 2011 19:20
Eu spun sa divortezi avnd in vedere cum stau lucrurile ....
sunt sigura ca-ti vei gasi omul care sa te iubeasca si sa te pretuiasca ...
si eu ma gandesc sa divortez pt ca nu ne mai iubim deloc ...
nici el pe mine dar nici eu pe el ....
va ffi greu si pt mine dupa 20 de ani ..dar asta e ...trebuie sperat in ceva mai bine ...
astept vesti de la tine !fruntea sus si inainte daraga mea ...Curaj
garbo171454
Postat pe 11 Februarie 2011 21:08
mai, voi astea ce tot scrieti pe "foaia" asta ati citit ce a spus fata? sau, mai bine zis, intelegeti ce a scris?
si_totusi
Postat pe 11 Februarie 2011 21:24
Fiecare intelege ce vrea...si spune ce-i trece prin minte....
nuti_vio
Postat pe 11 Februarie 2011 21:27
Tushelu, da' pe cine mai intereseaza ce a scris? Aici se dau doar raspunsuri

PS: Da' a scris ceva? Unde?
Thor_again
Postat pe 11 Februarie 2011 21:34
a scris, mai thoru, a scris. unde? mai la vale
si_totusi
Postat pe 11 Februarie 2011 21:47
Draga Preety !! Un singur lucru e clar : lupul isi schimba parul dar naravul ba !!!! 3 ani am facut compromisuri , plus si dupa divort dar degeaba !!! Iti spun din experienta o sa ai o perioada foarte naspa pana iti faci ordine in viata ta si te descotorosezi de sentimentele tale fata de el , dar esti si tu o fiinta care nu merita batai de joc !! Nu uita ca ai copilul langa tine si iti va fi cel mai bun prieten intotdeauna ! Incearca sa-ti iei viata in mainile tale si traieste asa cum e cel mai frumos pentru tine pentru ca fiecare zi care trece aia nu se mai intoarce niciodata si nu e totuna cum o traiesti !! Ata rupta poti sa o legi dar nodul ramane intotdeauna !! Sper sa iei o decizie corecta ptr tine.....cu drag Ingrid !!
garbo3574
Postat pe 12 Februarie 2011 10:00
De la: Preety, la data 2011-02-03 16:08:34Viaa bate filmul! Ieri am avut parte de o zi nebuna. Stand de vorba cu avocatul si un domn procuror, i-am ntrebat iniial doar pentru cunotina mea, ce s-ar ntmpla dac stiind ca soul meu este in Timioara, m-as duce si mi-as lua copilul de la socrii? Si rspunsul acestora m-a fcut sa mi doresc sa mi strng puiul in brate, astfel ca am nchiriat o maina si am plecat ctre localitatea socrilor. Mi-am mai luat o prietena cu mine, ca sa aibe grija de Bebe pe drum. Am ajuns acolo in amurg, nc nu era foarte ntuneric, am parcat maina in fata casei, fr sa opresc motorul si am lsat portiera deschis. Am urcat scarile am intrat in casa si Bebe era cu o nepoata de 9 ani, se jucau in sufragerie, iar soacra-mea, cumnata-mea, si cumnatul meu erau cu toii in buctrie. Am intrat in casa si Bebe a exclamat "mama" parca cu aceleai sunete cu care i-am auzit glasul atunci cnd am nscut. L-am luat in brate si m-am ndreptat ctre usa, ntre timp nepoata a nceput sa strige ca am luat copilul. Am strigat si eu " La revedere" ca deja se auzea forfota venind dinspre buctrie, am ieit din casa, am cobort scarile, am urcat in maina si "PAAA"! Din urma se auzeau strigatele soacrei mele ca am furat copilul si mai mai ca a lesinat. A fost nevoie sa ocolesc aproximativ 150 de km deoarece am luat-o pe un drum pe care din fericire nu s-a gndit niciunul dintre ei ca voi merge. Dei au plecat dup mine cu 3 maini de acolo, si soul meu de la Timisoara naintea mea, le-am demonstrat ca Dumnezeu m iubeste, si nu au avut noroc sa m ajung careva dintre ei, din contra sotului meu i s-a rupt cureaua de distribuie iar cumnatul meu din cauza zapezii a derapat accidentand att maina lui ct si o alta aflat in trafic.
Singurul care m-a sunat a fost socrul meu, care m-a felicitat pentru curajul pe care l-am avut mi-a transmis ca m apreciaz de doua ori mai mult pentru astzi ca sunt o Mama Adevarata, si ca intradevar copilul trebuie sa stea cu mine. M-a rugat doar sa fiu atenta la drum, sa nu m-a grabesc. L-am linistit zicandu-i ca asa cum am avut grija de copilul meu pana acum, tot asa voi avea si de acum in colo, si ca sunt foarte atenta la drum, conduc prudent. Tot de la el am aflat si de ghinioanele sotului si cumnatului meu, si de faptul ca soacra mea a chemat Poliia, zicand ca s-a furat copilul, ca Nicoleta a furat copilul. Acetia au ntrebat-o cine-i Nicoleta, si a fost nevoit sa le spun ca MAMA copilului. Poliia le-a spus ca le pare ru, dar in acest caz nu mai pot interveni. Copilul este cu mama lui, si au plecat.
Nu pot exprima in cuvinte starile sufletesti si fizice care au fost asupra mea, pot doar sa spun ca acum mi in "viaa mea" in brate si m chinui sa va scriu in cuvinte ct de fericita sunt. Va multumesc pentru susinere si va voi tine l-a curent cu ceea ce v-a urma.



ai scapat de un idiot,
felicitari.
carmenere
Postat pe 12 Februarie 2011 18:50
Va multumesc mult! Acum schimb ntrebarea de la nceputul postarilor cu concluzia definitiva si irevocabila. Divortez! tiu ca mi v-a fi greu, tiu ca ncepe un rzboi, dar tiu si ca am copilul meu lng mine si meritam tot ce este mai bun. Iar dac pana acum m-am descurcat singura, asa cum am tiut si asa cum am putut eu, si de acum nainte m voi descurca. Consider ca sunt un om integru, cu demnitate si onoare, si Doamne ajuta sunt sntoas si am fora de munca, astfel ca nu am nevoie de un " sponsor", pentru ca Tatal copilului meu inafara de suport financiar nu ne-a oferit nimic.
Vreau ca fiul meu sa creasc in iubire si armonie, ceea ce in familia noastra nu se putea. Consider ca separat, att eu ct si Tatal lui i le vom oferi, dar cum am spus , separat!
Acum s-a trezit bb. Va scriu cu prima ocazie in care mi da pauza.
Preety
Postat pe 12 Februarie 2011 19:08
Bravo! Iti doresc tot binele din lume.
Ai inteles ca viata asta are un rost: comoara ta!
Ai inteles ca trebuie sa o aperi cu orice pret.
Sper ca ai familia ta langa tine.
Multa putere si credinta sa iti cresti copilul asa cum merita.
dor72
Postat pe 12 Februarie 2011 19:59
Birou detectivi Particulari UNITED
Ce atitea comentarii vrei sa vezi concret adevarul in fata convingete singura contacteaza 0730175949
garbo100651
Postat pe 13 Februarie 2011 07:00
De la: daniilia, la data 2011-02-03 22:00:39

Dar a meritat,acum am depasit toate dificultatile,si asteptamn al doilea bebe,cu mare bucurie amandoi.

Esti sigura ca relatia voastra suporta inca un copil? Sper ca esti constienta ca si acest copil o sa planga si va avea nevoie de atentie. Mare grija sa nu-ti stesezi barbatul. Eu propun ca dupa ce nasti sa ii dai o vacanta de 1 an de zile ca sa nu se streseze el inutil. Poate asa reusesti sa-l pastrezi ca merita.
Doara
Postat pe 13 Februarie 2011 08:58
De la: daniilia, la data 2011-02-03 22:00:39 aM MULT E prietene,la care relatia a inceput sa mearga prost dupa nasterea primului copil,si la cel mult dupa un an,s-a destramat.
Eu asa am tinut casnicia,cu texte din burta.
Dar a meritat,acum am depasit toate dificultatile,si asteptamn al doilea bebe,cu mare bucurie amandoi.
al meu,uitasem,nici nu vrusese copilul,imi spusese ca ma vrea doarr pe mine,fara copil,si copii poate va vrea dupa vreo doi ani de casatoire.....asa zisese.
acum adora baietelul care implineste cinci ani,in februarie....
Toate trec,trebuie sa stim noi femeile sa bagam texte,sa fim ca niste bomboane dulci,chiar si cand suntem moarte de obosite,sau suparate,sau neintelese.....
Iti doresc din inima sa reusesti,sa VA IMPACATI,sa fiti iubiti,si ma voi ruga pentru voi,si sa stii ca pana cum nu mi s-a intamplat sa ma rog,si sa nu se indeplineasca....
Succes,d


Draga mea, eu te felicit pentru "burta ta mare"
Nu e deloc normal sa fie nervos pe copil ( e si al lui), nici sa se simta stresat decat daca nu are treaba cu voi ( nu va iubeste)
Sotul meu venea noaptea ( 22-23) mort de oboseala dar daca ii spuneam ca baiatul a fost agitat toata ziua, il lua in brate, cam 1/2 h, il linistea si apoi ne odihneam cu totii. Nu l-a enervat niciodata copilul lui. Cand baiatul avea 8 luni, il ducea cu el 3-4 H/zi, ca sa imi lase si mie timp liber.
Fiecare trebuie sa hotarasca pentru el....
dor72
Postat pe 13 Februarie 2011 14:33
sunt in prag de divort ,niciodata nu m-am gandit cu adevarat laacest lucru si cred ca-l voi obtine fara prea multe infatisari ,de vreo doi ani sunt mutilata fizic ,acum recent am la omoplat o mare umflatura si in cap numai cucuie ,am decis sa numai am relatii cu el niciodata numai vreau o sa-mi cumpar un vibrator puteti rade ,el ar vreasa maintorc la el ,ii dau impresia asta pentru a nu mai fii mutilata fizic si psihic.
garbo107589
Postat pe 13 Februarie 2011 16:45
Jocurile de noroc...boala grea care se amplifica in timp .
Daca ati facut sarbatorile impreuna este incurcat cu o femeie casatorita dar oricum este pe locul 2 . Pe primul loc ...jocurile . Lasa-l !
Esti tanara iar copilul nu este o motivatie de care trebuie sa se lege parintii .
garbo093707
Postat pe 17 Februarie 2011 14:57
Preety, e cea mai buna decizie pe care poti sa o iei. In momentul in care s-a dus increderea intr-un cuplu, s-a cam dus tot.
Sigur, puteai si sa te agati de o relatie toxica ca de o martoaga moarta.... E si asta o optiune, sa te imbolnaveasca de tot, da'ce fericita esti ca nu l-ai scapat....
quasaria
Postat pe 19 Februarie 2011 10:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
disperata 2 De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:59
divort sau nu? am nevoie de o parere, please!!! 182 De la: iasomia 31 Iulie 2009 17:45
IMPORTANT 1 De la: garbo092075 20 Noiembrie 2011 12:24
ce sa fac...? sunt intr-o mare incurcatura !!! 32 De la: bente 2 Octombrie 2009 18:00
ralatia dupa divort 49 De la: mihay2001usa 4 Decembrie 2010 15:23
Setari Cookie-uri