|
||
Thiara Postat pe 3 Ianuarie 2011 22:29 |
||
---|---|---|
Pentru o dezamagire iti pui probleme de supravietuire???? Cand o sa ai adevarate probleme .... ce o sa faci?? |
||
cricat Postat pe 18 Ianuarie 2011 23:28 |
||
mai are de crescut.... intrebarea tocmai pusa o sa i se para banala.... |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 19 Ianuarie 2011 00:36 |
||
Da-l in Doamne iarta-ma - la 40 ani plange si face ce-i spun parintii???? N-ai nevoie de asa un barbat. Acum doare dar o sa treaca. | ||
Lady_Di Postat pe 19 Ianuarie 2011 09:03 |
||
a disparut textul scris de Thiara ![]() |
||
ameno Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:31 |
||
A fost si text? cred ca a fost doar intrebarea ![]() |
||
cricat Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:34 |
||
facem exercitiu de imaginatie! ![]() |
||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:34 |
||
cri....unde ti-e matza???? ![]() |
||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:34 |
||
pai ma gandesc ca a fost text...ca altfel la ce au raspuns fetele mai devreme ![]() |
||
ameno Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:37 |
||
ufi .... acum cauta prin sertare Mitzi.... ![]() ![]() acum nu sunt in stare de relaxare pisiceasca ![]() |
||
cricat Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:39 |
||
La intrebare, ameno,... eu la intrebare am raspuns.... ![]() |
||
cricat Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:40 |
||
daca am dat copy/paste la ce am gasit la ea in profil oarte ma poate acuza de viol de domiciliu sau furt ![]() asta am gasit scris la ea la profil.. SUPRAVIETUIESC DUPA O DRAMATICA DEZAMAGIRE ? Am crezut ca asa ceva numai prostilor se poate intimpla ! Deci asa sunt si eu ? Nici macar nu pot sa spun ca sunt tanara , ca n-am experinta ! Dupa ce am iesit dintr-o realtie lunga de 20 de ani ( dar nedivortata inca ), trista si crezand ca viata (amoroasa) s-a terminat pt. mine, intalnesc un barbat superb , un pic mai tanar . Era idealul , exact ceea ce am visat din totdeauna ;destept , chipes , foarte educat ( intr-o pozitie inalta de conducere ),cu un caracter forte , mereu invingator - ma flateaza cu dragostea lui , imi aduce inapoi surasul uitat. Treptat ma indragostesc tot mai mult , totul este frumos , minunat mai mult , si in cariera ne ajutam reciproc .Facem planuri de viitor , visam impreuna .. El face totul pt. mine , isi ia un apartament mai mare sa avem spatiu suficient pt. noi doi sau copii ( el vine cu ideea de a adopta unul daca eu n-as putea avea din cauza varstei ) Dar parintii lui nu sunt de acord cu relatia noastra , ei viseaza altceva pt. fiul lor ( desi ei au o casnicie daramata, traiesc separat ) - iese la iveala dupa 6 luni de convietuire ,dupa o vizita facuta de el acasa. . Ei nici macar nu ma cunosteau , traiesc la mare distanta de noi dar ii spun verde-n fata ca nu sunt bine venita ! Desi nu sunt mai prejos ca el , in nici un fel ... El e sfasiat de durere ,tine foarte mult la parinti ,ar vrea sa-i impace pe toti dar imi spunea ca mai bine renunta la viata lui dar nu la mine ! Divortul meu este in curs dar foarte dificil , intoteauna apar probleme noi dar eu nu-mi fac probleme , IL AM PE EL ,SUNTEM IMPREUNA,MA SUSTINE ,MA IUBESTE ! Parintii fac presiuni sa se-n soare ,ca nu mai e tanar , are nevoie de familie !si-l suna tot timpul .Mai trec sase luni , noi fericiti - eu credeam ca este ireal , CA E PREA FRUMOS SA FIE ADEVARAT ! SI ASA SI E ! Dupa o visita , singur acasa se intoarce schimbat ; chiar avusem o mica cearta la telefon pentru ca m-a sunat foarte rar si i-am spus ca plec la ai mei si eu pt. o zi doua. Cand s-a intors nu se astepta sa fiu acasa , dar eram (n-am mai plecat) asteptam atat de mult sa-l revad , eram bolnava fiind departe de el cateva zile. Intrand in casa izbucneste intr-un plans cu hohote , nu juca teatru -era totul serios , il cunosc , nu l-am mai vazut asa !M-am speriat , stiam , am simtit !am avut sentimentul ca se va intimpla ceva cu noi ! Si da . EL , marele curajos , intotdeauna invingator imi spune numai ca a avut aprinse discutii cu parintii lui - dar nu mai mult . si telefoanele curg , neincetat chiar daca el nu raspunde intotdeauna . Simt ca ceva nu e in ordine , dupa un timp il intreb - si raspunsul ma rapune ! A ACCEPTAT SA SE-NSOARE CU FATA ALEASA DE PARINTII LUI ! Nu , nu vreau sa cred si il implor , ii pun mii de intrebari ,il amenint - si simt ca ma iubeste DAR EL NU VREA SA-SI SCHIMBE HOTARAREA ! Spunet-mi dragilor cum se poate intampla asa ceva , cum pot sa merg eu mai departe , CUM ? EU NU MA SIMT IN STARE SI IMI DORESC NUMAI SA MOR ! SI EL SE-NSOARE PESTE 3 LUNI ! |
||
ameno Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:46 |
||
cri, adica esti asa....mai fierbinte....arzi in flacari? pentru cineva ![]() |
||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:46 |
||
![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:49 |
||
A draqului dragoste... Iubire mare, dar.... pentru alta! Urma alege! ![]() Vorbe, vorbe... Fapte? Faptele spun altceva. Iar muma-sa, mastera, sa se casatoreasca ea cu cealalta, daca o iubeste atat de mult! ![]() |
||
picaturaderoua Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:52 |
||
toti suntem mai fierbinti cateodata, ufisor..... mai ardem.... mai cu grija .... sa nu ne alegem cu arsuri.... ![]() ameno.... povestea asta am mai citit-o undeva, pe un topic.... acum imi aduc aminte.... Thiara, sa nu faci vreo prostie..... chiar te rog.... mai ales ca nu ai 20 ani..... iubim... suferim .... invatam..... ![]() |
||
cricat Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:54 |
||
![]() probabil ca nu a avut succes si a " incercat "iar |
||
jeanette40 Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:59 |
||
e naspa ![]() Sa ia toata povestea asta de dragoste ca pe un lucru bun si sa-si dea un impuls.Daca unul ca el(ma refer ma tanar, artos si cu bani) sa uita la o femeie ca ea(nu in sensul rau o zic) maine isi poate gasi alti 5.Ma gandesc ca totusi este inca o femei care atrage privirile, inteligenta etc. Dar in nici un caz sa-si puna streangul la gat. |
||
ameno Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:03 |
||
daca problema persista nu este bine ![]() cu cat te afunzi mai mult in depresie cu atat iesi mai greu, asa vad eu. |
||
cricat Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:04 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:05 |
||
Pup fetele.... am fugit .... e super tarziu.... ![]() O zi usoara tuturor! ![]() Thiara, daca duce la sfarsit casatoria ..... chiar nu merita sa te chinuiesti tu. |
||
cricat Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:14 |
||
ameno...daca nu s-a lasat cu o sarcina...nu cred ca e asa grav violul ![]() ![]() ![]() cat despre poveste...ma abtin,ca vin imediat "realistii" si azi nu am dispozitia necesara.... azi nu-s justitiara....sunt mai zen d'aia ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 19 Ianuarie 2011 13:29 |
||
![]() ce ma amuza fazele de genu "io te iubesc de mor, da' nu ma lasa mama sa ma insor/marit cu tine" vrajeala mai mare n-am auzit! cine iubeste pleaca de acasa si la 15 ani, ce sa mai zic de un adult pe banii lui??? ![]() haidi mai! pana la urma, nu-i nici o pierdere! ai scapat de-un idiot! |
||
zambila Postat pe 19 Ianuarie 2011 13:34 |
||
Ciao! Am citit doar printre randuri si mi-a sarit in ochi subiectul. Viata merge doar inainte, important daca ai facut ce ti-a stat in putiinta spre a fi cum iti doreai/doreati. Atunci, datoria ta ai facut-o si sa arunci in trecut tot ce-ti cauzeaza rau si sa incepi uitandu-te doar in fata, doar la ce va veni! Nu e usor, iti trebuie multa forta si curaj dar, mai bine asa decat sa suferi distrugandu-te, fara remediu benefic. BAFTA MULTA!!! |
||
Niccoolle Postat pe 26 Ianuarie 2011 17:43 |
||
zambilicu, treci sa te pupacesc. eu sunt zgarcita la pupici dar, meriti ![]() |
||
si_totusi Postat pe 26 Ianuarie 2011 19:38 |
||
Cati ani are ? Mie mi se pare o persoana cam imatura. Problema este ca nici el nu-si doreste asa de mult aceasta relatie daca a acceptata asa usor decizia parintilor cu privire la viitorul lui. |
||
Kamitzu15 Postat pe 26 Ianuarie 2011 21:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oare vorbeste cu prietenii lui despre intimitatile relatiei noastre? | 40 | De la: garbo_407743 29 Ianuarie 2015 20:11 |
Ce parere aveti despre analingus? | 6 | De la: garbo_485388 19 Martie 2018 16:07 |
SINGURATATE IN DOI | 10 | De la: pik_nik 24 Septembrie 2009 10:38 |
|
||
Cum e cu pauza in relatie????? | 65 | De la: Alins80 30 Martie 2012 21:23 |
Garbo089465 | 40 | De la: bestia 23 Decembrie 2009 10:37 |
Parteneriatul PENNY și Habitat for Humanity - Implicare în comunitate pentru copiii defavorizați
Dăruiește sânge, oferă viață
Habitat for Humanity România strânge și anul acesta fonduri pentru copiii afectați de lipsa unei locuințe decente prin campania: Facem loc, donație cu donație!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor