Vreau sa divortez

VOI MAJORITATEA BARBATILOR,
Aveti atat de multe vicii si credeti ca vi se cuvin foarte multe uitati-va mai intai la voi si apoi judecati...toate relatiile pe care le aveti veti plati pt absolut toate suntem vazuti in fiecare secunda si scris in CARTEA VIETII FIECARUIA si veti fi femei cum veti plati multele voastre relatii? va veti prostitua si veti spune ca n-am noroc pai de ce?fiecare plateste numai ce face el/ea asa ca aveti mare grija la cate relatii aveti si ce aveti in papornita aia veti plati nici mai mult nici mai putin...
DRAGA MEA,
Cel mai bine e sa consulti un avocat se poate si prin telefon la AVOCATUL POPORULUI intre orele 10-14 de luni pana joi iar vineri au zi scurta intrebi care e programul de vineri iar nr de telefon de la DISPECERAT este: 021/312.71.34 poti sa intrebi orice problema in fiecare zi e altcineva.
Ai avut o karma negativa cu acest barbat din alte vieti cel mai bine e sa te desparti de el i-ai platit ce aveai de platit acum continua-ti viata asa cum crezi tu de cuviinta roaga-te la ingerasul tau pazitor si la sfantul caruia ii porti numele si daca nu ai la sfantul cel mai apropiat de ziua ta de nastere si la SFANTUL CUVIOS IOAN DE LA PRISLOP SI SFANTUL ANDREI ocrotitorii Romaniei .
Te pup dulce si sa ai mare grija de tine si de copilasii tai.
Cu multa iubire Mariana A.
garbo173858
Postat pe 9 Februarie 2011 08:45
De la: garbo177916, la data 2010-11-30 10:02:26 Buna ziua...deci scumpilor in primul rand copii mei is micuti au intre 4 si 9 anisori...eu am 27 de ani,nu sunt chiar asa dusa cu pluta sau ceva de genul asta..nu ma puteti eticheta ca o mama denaturata ptr ca nu sunt..totusi is langa copii mei nu as putea renunta niciodata la ei ptr nimeni si nimic in lumea asta..eu langa sotul meu sunt de 5 ani..si asta datorita familiei mele care l'au ales si acceptat,eu nu il iubesc si nici nu l'am iubit vreodata...el este genul posesiv.injura,bea nu stine cont de abosul nimic..ptr el femeia respectiv eu suntem doar niste gunoaie care nu avem dreptul la nimic..eu nu ies din casa fara el sau fara vre'un insotitor doar ptr ca el este exagerat de gelos obsedat as putea spune..el este mai mare ca mine cu 10 ani..iar despre plecarea mea pot spune doar ca nu as pleca singura de acasa si nu inainte de a demara divortul acesta...dar odata ce ii spun ca vreau sa divortam nu'mi va da nici'un copil asta mi'a spus clar ca eu sunt libera sa plec cand doresc dar fara copilasi..ceea ce eu asa ceva nu accept niciodata sa plec fara ei...respectivul ma accepta asa cum sunt asta vizavi de com lui Thor_again ..crede'ma ca ma accepta cum is eu..si cu doi copii si el si familia lui am stat de vb deci nu se pune prob asa dragule. si nu cred,ca te poti numii imorala sau denatura cand iubesti si esti iubit asta din punctul de vedere al unei femei..barbatii au altfel de gandire ,va multumesc anticipat ptr ca mi'ati raspuns..o zi buna si toate cele bune sa fiti iubiti :)

Normal ca injura si bea si femeia e un gunoi, ca genul asta de barbati gasesc mereu fetele bune...si le mai "cumintesc " ei si daca e nevoie si daca nu. Eu as pleca unde as vedea cu ochii. Mai ales ca acesti copii nu trebuie sa asiste si sa creasca intr-un astfel de mediu, mai bine fara tata.
lety_lety
Postat pe 10 Februarie 2011 20:03
Buna tuturor. eu am trecut de curand printr-un divort. nu pot sa spun ca sunt fericita dar sunt mai mult decat linistita. fiecare trebuie sa se gandeasca la sufletul lui, asa si copii sunt bine
moldoalina
Postat pe 13 Februarie 2011 20:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parintii nu ma lasa sa divortez 64 De la: garbo_408271 2 Decembrie 2016 12:05
E bine sa desparti copii??? 22 De la: garbo020185 13 Iulie 2009 00:47
imi iubesc sotia dar ea......cred ca nu ,ce sa fac? 62 De la: quasaria 18 Aprilie 2013 15:49
helicobacter pylori:( 40 De la: hermosa20 26 Decembrie 2013 15:24
RE: salut 24 De la: prometeus_wife 13 Iunie 2009 15:45
Setari Cookie-uri