ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Sunt balonata mereu!

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

poate face ca aia din filmul ala, "fosta mea super gagica"
  citeaza   raspunde

Deci, mamei mele inainte de a i se depista cancerul ovarian (de fapt era deja metastaza) a fost balonata citeva luni de zile FARA NICI UN REMEDIU.

GINECOLOG!!!!!
  citeaza   raspunde

tament.nu ma tratez dupa ureche,dar ma gandeam ca poate exista anumite persoane care au scapat de asta.Nu-s proasta,dar nu asta conteaza.Important e ca am luat tratamente prescruise de medici si degeaba!Iar la chestia cu ginecologul,am fost dar au spus ca nu-mi pot face egografie si cum am mentionat,am fost operata de doua ori de chist ovarian gigant,asa ca merg cel putin oadata la 2 luni.
  citeaza   raspunde

incearca tratamentul cu espumisan-2 capsule de 3 ori pe zi,nu mai consuma lichide carbogazoase si daca este cazul regleaza-ti tranzitul intestinal sau mai exact rezolva-ti problemele cu constipatia
o farmacista,
  citeaza   raspundeIA ODATA S-AU DE DOUA ORI PE ZI, O CANA CU APA, IN CARE TORNI PUTIN OTET ( 2-3 LINGURITE) DE OTET DE MERE CU MIERE DE LA PLAFAR, APOI PUNE O LINGURITA DE BICARBONAT SI SE AMESTECA. IMEIDIAT CE APARE SPUMA, IMCEPE SA BEI RAPID TOATA CANA INSPUMATA. SE AMESTECA DEASUPRA CHIUVETEI DEOARECE POATE SA DEA AFARA SPUMA. UNA CANA DIMERNEATA SI UNA SEARA. ATAT BICARBONATUL CAT SI OTETUL SUNT FOARTE BUNE NU NUMAI IN BALONARI CA SI TRATAMENT TERAPEUTIC IN DIVERSE BOLI PE CARE LE AI SAU NU.
  citeaza   raspunde

Alexandru, esti roman?
  citeaza   raspunde

De la: alexandru_revnic_yahoo_com, la data 2010-12-03 16:13:58

IA ODATA S-AU DE DOUA ORI PE ZI, O CANA CU APA, IN CARE TORNI PUTIN OTET ( 2-3 LINGURITE) DE OTET DE MERE CU MIERE DE LA PLAFAR, APOI PUNE O LINGURITA DE BICARBONAT SI SE AMESTECA. IMEIDIAT CE APARE SPUMA, IMCEPE SA BEI RAPID TOATA CANA INSPUMATA. SE AMESTECA DEASUPRA CHIUVETEI DEOARECE POATE SA DEA AFARA SPUMA. UNA CANA DIMERNEATA SI UNA SEARA. ATAT BICARBONATUL CAT SI OTETUL SUNT FOARTE BUNE NU NUMAI IN BALONARI CA SI TRATAMENT TERAPEUTIC IN DIVERSE BOLI PE CARE LE AI SAU NU.[/ ICEARCA SA IEI PE STOMACUL INAINTE DE MESELE PRINCIPAPE CU O ORA, OMEZ 5-6 ZILE.

BALONARE = BALON -ARE = ARE BALON

BALONARE =BAL- ONU -ARE =ALB -ONU - ARE
ORGANIZ. NATIUN. UNITE ARE ALB (LUMINA ALBA A SOARELUI = CERUL = UNIVERSUL = CA UN BALON = O

BAL -ON -ATA = ALB - ONU -NAT = ALB - ION -FIUL(sumer)

FIUL ION =ALB(ARIAN) =IISUS

I I = H = H- ELLIOS = HELL - I -OS
  citeaza   raspunde


  citeaza   raspunde

Alexandru,pe ce bazeaza recomandarea ta pt balonare?a fii balonat nu inseamna a avean balon.balonarea are multe motivatii de aparitie.de unde te inspiri cand tu te tratezi?e mare responsabilitate sa recomanzi tratamente fara sa fii medic,indiferent ca ai invatat si mecatie naturista,trebuie sa ai la baza medicina.
  citeaza   raspunde

capsule de galbenele de la plafar
  citeaza   raspunde

Adina,pt balonare ti-am gasit o informatie,incearca si acolo.

www.puremed.ro

telefon 0213353500

sanatate!
  citeaza   raspunde

Incearca sa bei ceai de chimen si anason stelat,este placut la gust,si sa maninci la masa felioare de ghimbir.Daca nu=l suporti ca atare pentru ca are un gust aromat dar arzator poti sa faci ceai si din ghimbir.O sa te simti mai bine.De asemenea exista magazine care contin ghimbir confiat.
Ca medicament incearca un remediu naturist = rovacholul-3/zi se vinde in farmacii si dreneaza foarte bine fierea,precum si espumisanul 3/zi are absoarbe foarte bine gazele.
Daca mai vrei si alte leacuri babesti scrie-mi pe carmennanu84@gmail.com
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: