Dar eu cred ca difera de gandirea omului...Pt ca omul cum gandeste asa si actioneaza..Probabil oamenii care fac lucruri rele asa cnsidera ei ca este bine.pt ca au o gandire proasta si nu ii ajuta Dumnezeu sa vada adevarul pt ca sunt rai...si diavolul vrea ca oamenii sa se chinuiei unuii pe altii..Diavolul nu vrea ca oamenii a traiasca in pace unii cu altii...Eu cred ca pe ei nu ii ajuta Dumnezeu pt ca nu au credinta,,fac rele..Pt ca sa poti avea o gandire curata trebuie sa duci o viata curata...sa nu faci rau nimenui,,ca si pe tine Dumnezeu sa te ajute sa te feresti de oameni rai care vor sa te chinuie |
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Septembrie 2010 10:45 |
---|
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-09-25 10:45:17Dar eu cred ca difera de gandirea omului...Pt ca omul cum gandeste asa si actioneaza..Probabil oamenii care fac lucruri rele asa cnsidera ei ca este bine.pt ca au o gandire proasta si nu ii ajuta Dumnezeu sa vada adevarul pt ca sunt rai...si diavolul vrea ca oamenii sa se chinuiei unuii pe altii..Diavolul nu vrea ca oamenii a traiasca in pace unii cu altii...Eu cred ca pe ei nu ii ajuta Dumnezeu pt ca nu au credinta,,fac rele..Pt ca sa poti avea o gandire curata trebuie sa duci o viata curata...sa nu faci rau nimenui,,ca si pe tine Dumnezeu sa te ajute sa te feresti de oameni rai care vor sa te chinuie |
ingerasulluptator Postat pe 29 Ianuarie 2012 16:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dietoterapia �n afectiunile hepato-biliare si pancreatice exocrine | 1 | De la: Terapii_Naturiste 15 Noiembrie 2010 10:56 |
stresul ingrasa? | 29 | De la: tomaioana 13 Iulie 2011 13:34 |
Buna fetelor, voi cumparati in supermarket carne tocata ? (ma refer la carnea tocata de ei, pe loc) | 7 | De la: sunshine1981 18 Octombrie 2014 06:19 |
|
||
ce pot sa mananc inainte de culcare? | 29 | De la: Nirvana 19 Martie 2010 12:18 |
Celulita | 10 | De la: anamariatoma 17 Noiembrie 2013 12:50 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani