Dar eu cred ca difera de gandirea omului...Pt ca omul cum gandeste asa si actioneaza..Probabil oamenii care fac lucruri rele asa cnsidera ei ca este bine.pt ca au o gandire proasta si nu ii ajuta Dumnezeu sa vada adevarul pt ca sunt rai...si diavolul vrea ca oamenii sa se chinuiei unuii pe altii..Diavolul nu vrea ca oamenii a traiasca in pace unii cu altii...Eu cred ca pe ei nu ii ajuta Dumnezeu pt ca nu au credinta,,fac rele..Pt ca sa poti avea o gandire curata trebuie sa duci o viata curata...sa nu faci rau nimenui,,ca si pe tine Dumnezeu sa te ajute sa te feresti de oameni rai care vor sa te chinuie |
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Septembrie 2010 10:45 |
---|
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-09-25 10:45:17Dar eu cred ca difera de gandirea omului...Pt ca omul cum gandeste asa si actioneaza..Probabil oamenii care fac lucruri rele asa cnsidera ei ca este bine.pt ca au o gandire proasta si nu ii ajuta Dumnezeu sa vada adevarul pt ca sunt rai...si diavolul vrea ca oamenii sa se chinuiei unuii pe altii..Diavolul nu vrea ca oamenii a traiasca in pace unii cu altii...Eu cred ca pe ei nu ii ajuta Dumnezeu pt ca nu au credinta,,fac rele..Pt ca sa poti avea o gandire curata trebuie sa duci o viata curata...sa nu faci rau nimenui,,ca si pe tine Dumnezeu sa te ajute sa te feresti de oameni rai care vor sa te chinuie ![]() |
ingerasulluptator Postat pe 29 Ianuarie 2012 16:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Exercitii pentru abdomen | 14 | De la: Rotty 12 Ianuarie 2013 14:09 |
Cine ma ajuta si pe mine? | 54 | De la: yyoana_62 16 Iunie 2010 15:54 |
Credeti voi ca mai exista oameni cinstiti?Sau poate ei nici nu stiu ce inseamna acest lucru | 17 | De la: dor72 21 Iunie 2011 00:02 |
|
||
Sauna | 4 | De la: mihaela_miky12 10 Noiembrie 2011 21:20 |
Carti despre dieta | 1 | De la: alexpopa 26 Aprilie 2010 17:37 |
Parteneriatul PENNY și Habitat for Humanity - Implicare în comunitate pentru copiii defavorizați
Dăruiește sânge, oferă viață
Habitat for Humanity România strânge și anul acesta fonduri pentru copiii afectați de lipsa unei locuințe decente prin campania: Facem loc, donație cu donație!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor