Aloe Vera este o plantă folosită încă din cele mai vechi timpuri, iar Aloe Vera Barbadensis Miller poate fi folosită și cu uz intern, fără a avea efecte negative dacă este băută sau consumată în alimente. Vă invităm să descoperiți câteva produse naturiste pe bază de Aloe Vera care au grijă de sănătate și de starea ta de bine.

Suc de Aloe Vera 100% Ecologic/Bio 330ml PRONAT

Produsul poate fi comandat de aici.

Darul zeilor, furnizează organismului substanțe vitale valoroase. Sucul, cu cele peste 160 de ingrediente cunoscute, oferă numeroase beneficii organismului. Printre cele mai cunoscute se numără:

  • detoxifierea colonului și stimularea tranzitului intestinal (ameliorează simptomele în indigestie, balonare, flatulență, constipație, hiperaciditate gastrică)
  • Susține funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Ajută la menținerea în limite normale a nivelului de glucoză din sânge.

Ingrediente: 99,8% suc de Aloe Vera (Barbadensis Miller)*. Cu adaos de acid citric și acid ascorbic.

Aloe Vera Gel & Juice 1l Secom, NATURE'S WAY

Produsul poate fi comandat de aici.

Efecte adjuvante:

- detoxifiant hepatic și sanguin, hepatoprotector (hepatite virale B, C, steatoză hepatică), drenor biliar (colagog)

- imunomodulator (se administrează în stări cu deficit de imunitate dar și în boli autoimune)

- reduce simptomatologia în indigestii, sindrom de intestin permeabil, balonări, flatulență, halenă, ulcere, gastrite, boală Crohn, esofagită, constipație, hiperaciditate gastrică

- cicatrizant, epitelizant în acnee, eczeme, arsuri, răni superficiale, înțepături de insecte, fotodermatite, escare, psoriazis, dermatite seboreice, prurit anal și vulvar, lichen plan (poate fi aplicat și extern direct pe răni)

- antiinflamator (artrită, gingivită, glosită, stomatită, etc.), analgezic

- tonic general (în stres fizic și intelectual)

- antiviral, antifungic, antibacterian, antihelmintic

- antibronsitic, antialergic, antiastmatic

- adjuvant în terapii antitumorale, protector în radio și chimioterapie

Gel pur de aloe vera bio (99%), 100ml – Bioearth

Produsul poate fi comandat de aici.

Gel de aloe vera 99% Bioearth, 100ml - bebeluși, copii și adulți

Planta de aloe vera este o sursă importantă de aminoacizi, vitamine (A, B, C, E), minerale (calciu, fier, magneziu, zinc), acid salicilic și enzime. Gelul de aloe vera este un ingredient esențial pentru a trata unele afecțiuni ale pielii și pentru hidrata toate tipurile de piele.

Gelul pur de aloe vera 99% Bioearth este ideal pentru toată familia, inclusiv pentru copii. Este certificat BIO de ICEA (organism de certificare bio din Italia) și face parte din gama The Beauty Seed Bioearth (gama de cosmetice bio cu o concentrație mare de aloe vera).

Gel Aloe Vera & Argint Coloidal AloePlant 20ml VIVA NATURA

Produsul poate fi comandat de aici.

Gel Aloe Plant cu aloe vera, argint coloidal și ulei de tea tree - pentru piele

  • antiinflamator
  • antibacterian
  • cicatrizant
  • regenerant

Conține 100% substanțe naturale

Procesat la rece

Formulă Leonard Radutz

Argintul coloidal este cunoscut din antichitate și a fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia şi Fenicia antică pentru preîntampinarea şi tratarea diferitelor infecţii, Hipocrate – Părintele medicinii- consideră argintul deosebit de benefic în tratarea rănilor deschise, problemelor de inima, dar aprecia şi calitaţile sale de purificare a sângelui.

Ştiinţa modernă a demonstrat că argintul este unul din cele mai puternice antibiotice naturale care au efect împotriva a peste 650 de organisme patogene – germeni, viruşi și fungi (sursă : Revista Science Digest, 1978 martie), pe cînd un antibiotic artificial poate distruge în medie 6 tipuri de microbi. Argintul este de asemenea folosit în prepararea apei potabile chiar şi în navetele spaţiale. Rolul argintului în organismul uman poate fi descris că un „sistem imunitar secundar”. Consumul zilnic al unei anumite cantitaţi în scop preventiv va face că organismul uman să fie protejat împotriva bolilor și va fi întinerit și plin de energie.

Aloe Vera este o plantă minune care are multiple efecte benefice asupra organismului uman. Ea acționează la nivel tegumentar, având proprietăți cicatrizante extraordinare și regeneratoare. Aloe Vera este antiseptică, antimicotică, antibacteriană, antiinflamatoare, analgezică, antioxidantă (încetinește procesul de îmbatranire a pielii), purificatoare și detoxifiantă. Plantă conține vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, precum și o mare cantitate de aminoacizi și enzime, ușor asimilabile.

Gel Aloe Vera Natur 1L AGHORAS

Produsul poate fi comandat de aici.

Procesarea industrială a frunzelor de aloe se realizează întotdeauna prin micronizarea frunzelor, urmată de presare, extragerea aloinei și antrachinonelor, urmată, eventual, de procesare. De aceea, culoarea să ușor verzuie și gustul specific sunt firești pentru gelul natural, obținut din frunza integrală, care nu este supusă tratamentelor enzimatice și decolorarii.Totodată, el este foarte lichid, fiind obținut prin presarea sucului în filtre presă. În mod normal, mucopolizaharida (gelul propriu-zis) nu își păstrează consistența decât pentru scurt timp după ce a fost extras. Din acest motiv, unii producători aleg să dea gelului o consistentă mai ridicată prin utilizarea unor gelifianti (gume guar, xantan sau gellan). În ceea ce ne privește, noi nu am recurs la acest procedeu tehnologic, preferând să menținem puritatea și caracterul natural al produsului.

Sursa foto articol: Larisa Blinova/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri