Dacă consumi ciorbe, supe, salate, smoothie, prăjituri de casă, pește, carne, preparate cu ouă, sigur vei putea să introduci cu ușurință și aceste pulberi alimentare delicioase, care te vor ajuta să consumi alimente foarte bogate în nutrienți, prietene cu imunitatea. Îți recomandăm 5 pulberi alimentare ecologice care întăresc sistemul imunitar și previn foarte multe afecțiuni.

Susțin IMUNITATEA: 5 Pulberi ecologice din plante cu puteri medicinale

Sfeclă Roșie Pulbere Ecologică/Bio 125g OBIO

Produsul poate fi comandat de aici.

Pulberea de sfeclă roșie conține un complex de antioxidanți, vitamine și minerale esențiale pentru echilibrul organismului nostru: vitamina A, B și C, calciu, magneziu, potasiu, fier, fosfor, iod, mangan, fier și sulf. Printe beneficiile sale se numără: protejarea ficatului, scăderea tensiunii arteriale, preîntâmpină depunerea colesterolului, contribuie la stabilizarea glicemiei.

Ingrediente: 100% pudră de sfeclă roșie*

*ingredient certificat ecologic

Sugestie de folosire: în sucuri, smoothie, salate, supe creme, etc. Se poate folosi ca și colorant natural roșu în diverse preparate culinare.

PULBERE DE MĂCEȘE ECO, 125G – OBIO

Produsul poate fi comandat de aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română

Măceșele sunt fructele trandafirilor sălbatici, și sunt printre sursele cele mai apreciate de Vitamina C naturală.

Ingrediente: 100% pudră de măceșe*

*din agricultură ecologică

Cătină Pulbere Ecologică/Bio 60g NIAVIS

Produsul poate fi comandat de aici.

Datorită conținutului bogat de antioxidanți și vitamine, în special vitamina C, fructele de cătină sunt recunoscute pentru beneficiile extraordinare aduse sistemului imunitar.

Ingrediente: 100% fructe întregi de Cătină (Hippophae rhamnoides l.)* uscate și măcinate.

MERIȘOR PUDRĂ BIO, 125G – OBIO

Produsul poate fi comandat de aici.

Pudra de merișor se amestecă în iaurt, smoothies, în cerealele pentru mic dejun, se poate folosi în preparate raw, etc.

Ingrediente: merișor*

*din agricultură ecologică

Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Ghimbir Pulbere Ecologică/Bio 60g NIAVIS

Produsul poate fi comandat de aici.

Ghimbirul este unul dintre cele mai vechi condimente folosite, fiind foarte popular în bucătăriile asiatice. Este folosit de mii de ani în medicina ayurvedică datorită proprietăților sale terapeutice.

Ingrediente: 100% pulbere Ecologică de Ghimbir

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lasă la îndemână și la vederea copiilor mici.

Mod de păstrare: A se păstra cu ambalajul închis într-un loc uscat, întunecat și răcoros.

Sursa foto articol: dewspliff/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri