O carte menita sa vina in sprijinul persoanelor care sufera de atacuri de panica!

Cartea este disponibila pe site-ul elefant.ro

"Ajuta-te singur in caz de atac de panica" este o carte prietenoasa si accesibila, destinata pentru a sprijini persoanele care au suferit sau sufera atacuri de panica. Aceste persoane cauta de cele mai multe ori cu disperare un ajutor calificat, dar nu le este usor sa il gaseasca.

Nu de putine ori „specialistii“ incearca sa profite de pe urma pacientilor, cautand sa ii „lege“ de ei pentru a obtine beneficii materiale. Cartea de fata este scrisa din perspectiva unei persoane afectate de atacuri de panica – Veronica – si are menirea de a-i ajuta pe cititori sa devina independenti de medic, sa duca o viata cat se poate de normala.

Bineinteles, cartea nu elimina necesitatea consultarii unui specialisti atunci cand cazul este grav, dar metodele si exercitiile expuse in ea sunt utile pentru orice pacient.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Autor: Radu Vrasti; Carte publicata la editura All


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri