Ceaiul de anghinare: cum se prepara, cum se consuma
Foto: Tolikoff Photography /Shutterstock
Intr-o cana de 200 ml, puneti o lingurita de frunze de anghinare ceai. Adaugati apoi 200 de ml de apa clocotita si lasati la infuzat timp de 10-15 minute, acoperind vasul. Il puteti strecura apoi si consuma cand nu mai este fierbinte.
O alta proportie corecta este cea de 500 ml de apa clocotita la 1 lingura frunze de anghinare.
Se consuma 2-3 cani de ceai de anghinare pe zi.
Atentie! Nu consumati ceaiul de anghinare daca suferiti de obstructie biliara, de insuficienta hepatica grava sau daca aveti o sensibilitate la aceasta planta. Evitati sa consumati ceai de anghinare in sarcina sau daca alaptati.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor