Afla de la un mare expert in neurologie care sunt Noile Reguli ANTICANCER, reguli care, daca ar fi respectate, ar putea tine la distanta cancerul, aceasta boala atat de comuna in ziua de astazi....

8. Consuma peste. De doua sau de trei ori pe saptamana daca nu ai alte probleme de sanatate si organismul iti permite proteinele de origine animala. Opteaza pentru sardine, macrou si ansoa care contin mai putin mercur decat pestii mari precum ton. Evita carnea de rechin si peste-spada despre care unii specialisti sustin ca nu ar trebui sa fie consumata de femeile insarcinate deoarece contin o cantitate ridicata de contaminanti.

9. Rareste consumul de cartofi. Cartofi cresc nivelul de zahar din sange, ceea ce poate duce la inflamatii in organism. De asemenea, cartofii neorganici contin niveluri ridicate de reziduuri de pesticide (a se nota ca in Statele Unite unii fermieri si producatori de cartofi nu consuma cartofii pe care ii cultiva).

10. Foloseste de cate ori ai ocazia turmericul (asociat cu piper) atunci cand gatesti. Combinatia este delicioasa si in salate. Acest condiment de o superba culoare galbena este una din cele mai puternic substante antiinflamatorii naturale. Adauga si ierburi mediteraneene in mancarea ta: cimbru, oregano, busuioc, rozmarin, magheran, menta etc. Nu doar ca adauga savoare mancarii, dar de asemenea pot reduce riscul dezvoltarii celulelor canceroase.

Foto: tarapong srichaiyos /Shutterstock

11. Opteaza pentru alimente organice ori de cate ori ai ocazia si oricand este posibil, insa adu-ti aminte ca este mai ok sa consumi broccoli care a fost expus pesticidelor intr-un procent mai mare sau mai mic decat sa nu mananci broccoli deloc. Acelasi lucru se aplica si altor vegetale si legume cu proprietati anticancer.

12. Fa loc si pentru exceptii. Ceea ce conteaza este ceea ce faci de obicei, nu faptul ca din cand in cand iti permiti un mic rasfat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri