Afla de la un mare expert in neurologie care sunt Noile Reguli ANTICANCER, reguli care, daca ar fi respectate, ar putea tine la distanta cancerul, aceasta boala atat de comuna in ziua de astazi....

David Servan-Schreiber: Reguli non-alimentare impotriva cancerului

13. Cultiva fericirea ca pe o gradina: Asigura-te ca faci un lucru pe care il iubesti in majoritarea zilelor (si nu trebuie neaparat sa iti ia mult timp).

14. Implica-te: Descopera ce anume poti face pentru a si oferi ceva comunitatii locale de care apartii, apoi ofera.

15. Adu-ti aminte sa respiri: Invata o tehnica de baza pentru a te relaxa si a respira astfel incat sa scoti afara din energia negativa pe care o simti atunci cand esti stresat.

Foto: pathdoc /Shutterstock

16. Contacteaza oamenii (si atinge pe cineva!): Contacteaza cel putin doi prieteni pentru sprijin (logistic si emotional) in vremuri de stres, chiar daca este prin intermediul internetului. Iar daca sunt la un brat distanta, fa un pas inainte si imbratiseaza-i. Des!

17. Evita substantele chimice nocive. Evita expunerea la substantele contaminante comune din locuinta. Foloseste produse de curatenie organice sau poarta manusi. Nu incalzi lichidele si mancarea in recipiente din plastic. Evita cosmeticele cu parabeni si substante nocive. Nu folosi pesticide chimice in casa sau gradina ta. Schimba-ti tigaile si cratitele de teflon. Filtreaza-ti apa de la robinet (sau foloseste apa imbuteliata) daca traiesti intr-o zona contaminata; nu iti tine telefonul mobil aproape de tine cand este deschis.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

18. Expune-te putin la soare in fiecare zi. Incearca sa te expui cel putin 20 de minute la soare in fiecare zi (expune-ti trunchiul, bratele si picioarele), fara protectie solara, dimineata pana in 10 sau dupa-amiaza dupa orele 18.

19. Fa miscare fizica. Fa-ti timp sa faci miscare, indiferent ca ne referim la mers, la dans sau la alergat. Incearca sa faci 30 de minute de activitate fizica cel putin 5 zile pe saptamana. Alege o activitate care iti face placere; daca te si bucura, foarte probabil ca vei face din ea un obicei.

Sursa: Huffingtonpost.com

Foto homepage: margouillat photo /Shutterstock

Iti recomandam si articolele:

Michael Pollan: 28 de Reguli Noi dupa care sa mananci corect in zilele noastre - Informatii de dat mai departe!

Personalitatea TIP C – Exista un fel de a fi specific persoanelor care se imbolnavesc de cancer


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri