La inceput de an, odata cu realizarea listei rezolutiilor pentru 2017, intentia de a avea un stil de viata mai sanatos si mai echilibrat reprezinta un prim pas catre un an mai bun, in care forma fizica se reflecta pozitiv in toate activitatile.

8. Spune NU substantelor chimice din detergentii conventionali

Alege detergenti BIO atat pentru rufe, cat si pentru uzul casnic. Te vor surprinde placut detergentii pe baza de plante, fara adaos chimic, coloranti sau conservanti si totodata pielea ta iti va multumi, deoarece nu va mai fi agresata de iritatii.

9. Foloseste produse cosmetice fara parabeni

Vei gasi fond de ten, rimel, fard, pudra, oja, solutii de curatare a fetei si a machiajului si deodorante naturale, fara substante chimice care dauneaza pielii.

10. Foloseste produse de ingrijire si curatare pe baza de ingrediente naturale

Utilizeaza pentru curatarea si ingrijirea parului si a pielii, sampoane, sapunuri si geluri de dus pe baza de ingrediente naturale, deoarece acestea sunt delicate cu orice tip de piele.

11. Intareste-ti organismul cu miere de Manuka

Incearca o cura de intarire a organismului cu miere de Manuka. Aceasta are proprietati anibacteriene, ceea ce o califica pentru a fi folosita in scopuri medicale si este foarte benefica atat pentru infectii, cat si pentru fortifierea unui organism sanatos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

12.Consuma cafea verde sau cicoare

Inlocuieste cafeaua din comert cu o cafea verde sau cicoare, pentru a-ti proteja organsimul.

13. Foloseste pasta de dinti cu ingrediente naturale

Foloseste pasta de dinti 100% naturala, cu argila, propolis si alte plante benefice, fara substante chimice, pentru a evita problemele stomatologice.


Miere de Manuka

14. Consuma doar sucuri din plante naturale

Inlocuieste sucurile din comert cu siropuri si sucuri din plante naturale, pentru a-ti proteja organismul.

15. Alege suplimente nutritive naturale

Alege intotodeauna suplimente nutritive naturale, pe baza de plante medicinale, pentru a-ti intari organismul sau a lupta impotriva unor afectiuni.

16. Foloseste masti cu ingrediente naturale pentru fata sau par

Creeaza masti faciale acasa, din uleiuri vegetale 100% naturale, precum- ulei de cocos, ulei de macadamia, ulei de avocado, ulei de migdale dulci sau ulei de argan.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

17. Alege produse fara adaos chimic pentru ingrijirea pielii copiilor

Alege pentru copilul tau produse de ingrijire BIO, vegane si fara parabeni, pentru o piele sanatoasa si ferite de probleme dermatologice.

Un articol oferit de Vegis.ro, magazinul online cu produse naturiste nr.1 pe piata din Romania, a creat o lista de 17 schimbari de adoptat in 2017 pentru a avea un organism mai sanatos si mai puternic, prin simpla inlocuire a produselor folosite frecvent cu produse naturiste, BIO si raw.

Foto homepage: Pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri