Daca vrem sa vorbim despre grasimi sanatoase, vom vorbi despre acizii grasi Omega 3, compusi care sunt recomandati de catre toti specialistii, pentru sanatatea intregului organism. Desi multe grasimi nu sunt bune pentru corp si pot cauza obezitatea si alte afectiuni, acizii grasi omega3 sunt grasimi bune.

4. Seminte decorticate de canepa

Semintele de canepa sunt unul dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al semintelor de pin si de floarea soarelui.

Constituie o sursa ideala de energie, fara gluten, bogata in proteine, continand 31% proteina completa cu toti aminoacizii esentiali si in acizi grasi nesaturati avand raportul ideal intre Omega 6 si Omega 3.

Se recomanda 2 linguri de seminte (aprox.30g) pentru necesarul zilnic de acizi grasi esentiali.

Produsul poate fi achizitionat din magazinul bio online Plantum.ro

5. Ulei cu compozitie speciala care ofera un bogat continut de acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6.

Bio balance Omega 3+ 6 - 70% ulei bio de floarea soarelui presat la rece si 30% ulei bio de in presat la rece.

Din studiile efectuate, s-a demonstrat ca echilibrul perfect intre cele doua familii de acizi grasi esentiali (Omega 6 acid linoleic si OMEGA 3 acid alfa-linolenic) este esentiala pentru mentinerea corpului in forma buna. Acesti acizi grasi nu pot fi sintetizati de organismul uman, dar trebuie neaparat sa fie introdusi in alimente. Datorita compozitiei sale speciale, el ofera un bogat continut de acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6. Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Bioportal.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri