Cosmetice preparate acasa

12:01, 19 Ianuarie 2017 publicat în Tratamente naturiste3 share-uri

In ziua de azi suntem practic coplesiti de multitudinea de produse ale companiilor cosmetice. Ce ar fi daca pentru igiena si ingrijirea personala am avea la indemana produsul care ni se potriveste perfect despre care stim exact ce contine si ce efecte va avea asupra noastra?

Va recomandam aceasta carte Jinaika Jakuszeit. Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Elefant.ro.

In ziua de azi suntem practic coplesiti de multitudinea de produse ale companiilor cosmetice. Deseori ne gasim in dificultatea de a alege produsul potrivit, iar dupa o escapada prin magazinele de specialitate recurgem la compromisuri - produsul cu care ne intoarcem acasa nu este exact de ceea ce avem nevoie, mai ales la nivel de compozitie si efect.

Citeste si:
Patru uimitoare metode de înfrumusețare cu balsam de buze
Patru uimitoare metode de...

Ce ar fi daca pentru igiena si ingrijirea personala am avea la indemana produsul care ni se potriveste perfect despre care stim exact ce contine si ce efecte va avea asupra noastra?

Daca pana nu demult trebuia sa platim sume exorbitante pentru produsele organice, care mai erau si dificil de procurat, azi avem totul la indemana pentru a ne crea o gama larga de produse cosmetice naturale, la un cost relativ redus.

Citeste si:
5 Soluții naturiste pentru a scăpa de PUNCTELE NEGRE
5 Soluții naturiste pentru a...

Cartea de fata este o sursa valoroasa pentru cei care sunt dispusi sa-si investeasca timpul si fantezia in crearea produselor cosmetice pentru placerea si sanatatea proprie si a celor care vor avea acces la acestea. Atat incepatorii cat si cunoscatorii tehnicilor de preparare a produselor cosmetice acasa, vor gasi informatii valoroase care ii vor ajuta pe parcursul intregului proces, de la alegerea ingredientelor, pana la modul de prezentare a produsului finit.

Parcurgeti-i cu interes continutul si lasati frau liber creativitatii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri