Antropologi, biologi si medici s-au straduit de mii de ani sa gaseasca cele mai bune cai pentru a le asigura semenilor nostri o viata cat mai lunga.

A trai mult, in sanatate si fericire, a fost preocuparea dintotdeauna a omenirii. Antropologi, biologi si medici s-au straduit de mii de ani sa gaseasca cele mai bune cai pentru a le asigura semenilor nostri o viata cat mai lunga.

Sintetizand o asemenea experienta in domeniul medicinei complementare si adaugandu-i rezultatele cercetarilor gerontologice proprii, Fanica-Voinea Ene, renumit specialist in sfera terapiilor naturiste, prezinta in aceasta lucrare metode si procedee practice, la indemana fiecaruia dintre noi, pentru a ne prelungi viata.

Astfel, veti gasi in lucrare recomandari originale si de mare folos privind alimentatia sanatoasa, masurile pe care trebuie sa le luam pentru incetinirea proceselor oxidative si, implicit, a imbatranirii organismului, fortificarea sistemului imunitar, echilibrarea metabolismului, respectarea cronobiologiei umane, intoarcerea la natura, toate acestea constituind repere majore ale stilului de viata pentru a deveni longevivi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Fanica-Voinea Ene apartine unei celebre familii de tamadiutori populari din zona Vrancei. El a studiat, in colaborare cu medici specialisti, metodele terapeutilor cu renume, lucrari de specialitate si a efectuat cercetari medicale proprii.

Puteti achizitiona aceasta carte din libraria online Elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri