Yoga nu doar ca aduce beneficii mintii, sufletului si corpului, insa ofera si o intensa experienta spirituala celor care au inclus-o in rutina lor zilnica.

Namaste! Yoga este o arta antica ce a rezistat trecerii timpului si este in prezent practicata la nivel universal. Nu doar ca aduce beneficii mintii, sufletului si corpului, insa ofera si o intensa experienta spirituala celor care au inclus-o in rutina lor zilnica. Daca esti hotarat/a sa incepi sa practici Yoga, trebuie sa stii ca ai nevoie de o ghidare eficienta si de o practica regulata pana sa incepi sa culegi roadele acestei arte. Desi poate fi putin dificil la inceput, pana sa te familiarizezi cu tehnicile de baza, nu uita de urmatoarele sfaturi care iti poti fi de ajutor:

1. Alege-ti un loc potrivit.

Hotaraste-te unde anume vei practica Yoga in casa ta sau daca o vei face intr-un cadru organizat, in anumite grupe ghidate de un instructor cu experienta. Daca te-ai decis pentru confortul propriului camin, alege o camera sau un colt din aceasta, in care sa iti aranjezi intreaga recuzita pentru sedinta de Yoga. Nu uita de imagini, fotografii, statuete, un covoras, lumanari parfumate, orice te poate inspira si determina sa practici des Yoga. in general, lucrurile care ne inconjoara emit vibratii pozitive si au un efect uimitor asupra noastra, a starii noastre psihice si a determinarii cu care facem anumite lucruri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Împreună în arte și simțiri

Foto: dean bertoncelj / Shutterstock

2. Cumpara o saltea de Yoga.

Covorasele, pledurile sau paturile din casa nu sunt la fel de eficiente pentru a practica Yoga, intrucat nu sunt destul de sigure pentru a fi folosite, existand riscul de autoaccidentare. Anumite posturi necesita un sprijin ferm, iar daca aluneci, poti avea parte de incidente neplacute. O saltea speciala de Yoga asigura aderenta optima la nivelul solului/podelei si te ajuta sa practici Yoga in conditii de siguranta si confort. Cel mai bine te poti convinge imprumutand o saltea de Yoga si incercand-o. Atunci vei realiza de ce anume este necesara si usurinta cu care vei practica te va convinge sa iti achizitionezi salteaua proprie.

Foto: f9photos / Shutterstock

3. Imbraca-te confortabil!

Desi in magazinele specializate exista imbracaminte care se muleaza pe corp, pentru practicarea Yoga ai nevoie de haine usor largi, comode, confortabile, care sa iti permita miscari complexe, intrucat in timpul unei sedinte de Yoga te vei rasuci, intoarce si intinde in toate directiile si nu vrei ca imbracamintea sa iti restrictioneze miscarile. Daca participi la sedinte publice de Yoga, evita accesoriile care te-ar putea stanjeni atat pe tine, cat si pe ceilalti, cum ar fi curelele sau bijuteriile masive sau zgomotoase.

Foto homepage: Dragon Images / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri