Drojdia de orez rosu obtinuta prin fermentare opreste actiunea unei enzime implicate in sinteza colesterolului, reducand formarea acestuia.

Cum ajuta drojdia de orez rosu la mentinerea unui nivel normal al colesterolului?

Recunoscuta drept un aliment-medicament, drojdia de orez rosu obtinuta prin fermentare opreste actiunea unei enzime implicate in sinteza colesterolului, reducand formarea acestuia. Conform unui studiu efectuat de University of Maryland Medical Center timp de 3 luni pe un numar de 446 de persoane cu un nivel foarte ridicat al colesterolului, s-a constatat ca, dupa administrarea drojdiei de orez rosu, nivelurile de colesterol si trigliceride au inregistrat scaderi foarte mari: nivelul de colesterol total a scazut cu 22.7%, nivelul de colesterol rau a scazut cu 31%, nivelul de triglicedide a scazut cu 34%, iar nivelul de colesterol bun a crescut cu 20%. Unele studii au aratat ca drojdia de orez rosu este benefica si in cazul persoanelor cu diabet si hipoglicemie.

Prin urmare, solutia pentru reducerea colesterolului este adoptarea unui mod de viata sanatos si a unei alimentatii echilibrate, alaturi de un supliment alimentar care sa completeze dieta normala.

Ropharma iti recomanda suplimentul alimentar Cholest Bio, un produs natural obtinut din drojdie de orez rosu. Cholest Bio este usor de administrat si cu efect benefic de reducere a depunerii colesterolului "rau" in peretii arteriali, contribuind la mentinerea naturala a nivelului normal de colesterol.

Foto: orez rosu, Andrii Gorulko / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri