"Otetul de foc" este un eficient remediu natural antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar ce are minunata capacitate de a stimula organismul sa lupte impotriva virusilor. Datorita ingredientelor sale proaspete si a efectelor extraordinare ale acestora, “otetul de foc” are un efect tonic extrem de puternic

Dupa ce au trecut cele 14 zile, pune intr-o strecuratoare sau sita peste care ai adaugat o panza de tifon (pentru o filtrare mai buna si pentru a evita scurgerea micilor impuritati) toate ingredientele solide din borcan astfel incat sa le storci bine si sa strecori tot lichidul din ele. Strecoara totodata si lichidul ramas in borcan. Lichidul obtinut dupa ce ai strecurat tot poate fi pus cu ajutorul unei palnii in sticle sau recipiente din sticla. Eticheteaza sticlele si pune da fabricarii pe ele. Le poti pastra intr-un loc intunecos precum o camara sau chiar si in frigider.

Utilizare:

Preventiv, pentru a tine raceala la distanta, sau la primele semne ale racelii, se iau 1 sau 2 linguri pe zi din acest lichid miraculos (o lingura dimineata si una seara). Nu se dilueaza cu apa. Fa gargara cu aceasta solutie si apoi inghite.

Daca esti bolnav sau ai o infectie obisnuita, mareste doza. In timpul bolii sau al racelii, poti lua de la 4 pana la 6 linguri pe zi, asigurandu-te ca iei dozele la distante de ore intre ele astfel incat sa le dispui in momente diferite ale zilei.

Atentie! Daca suferi de sindromul intestinului iritabil, inainte de a apela la acest remediu naturist, cere mai intai parerea medicului tau sau a doctorului homeopat.

Foto homepage: poza : ardei usturat, Shutterstock + poza 2: otet din cidru de mere, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri