Enzima intineririi

12:05, 15 Mai 2014 publicat în Tratamente naturiste24 share-uri

Inversarea procesului de imbatranire, revitalizarea celulelor, refacerea vigorii corporale.

In cartea deschizatoare de drumuri Enzima miracol, dr. Shinya isi prezenta teoria enzimelor sursa si modul in care acestea influenteaza longevitatea. In cartea de fata, autorul introduce ideea unei noi categorii de enzime, capabile sa inverseze deteriorarile produse de inaintarea in varsta prin curatarea celulelor senescente sau „zombi“, pe care ultimele cercetari stiintifice le arata ca fiind cauza principala a imbatranirii. In paginile cartii de fata vei afla:

  • cum reusesc enzimele intineririi sa distruga celulele zombi;
  • de ce alimentele de culoare visinie contribuie la imbunatatirea vederii si a memoriei; de asemenea, este prezentat un plan complet cu ajutorul caruia poti sa-ti activezi enzima intineririi si sa-ti revitalizezi sanatatea.
  • totul despre comutatorul cancerului;
  • de unde stiu celulele ce trebuie sa faca.

Stim ca un numar tot mai mare de oameni sufera de dementa, de Alzheimer sau de efectele unui atac cerebral. Celulele imbatranite pot sa ne faca, de asemenea, mai sensibili la bolile infectioase. Aceste celule pot chiar sa duca la cancer. Esenta vitalitatii si sanatatii noastre este data de buna functionare a celulelor organismului.

Citeste si:
Asociația Zi de Bine amenajează un teren de antrenament pentru...
Asociația Zi de Bine...

Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice, contribuind si la proiectarea instrumentului folosit in acest tip de operatii. Printre cele peste 300 000 de persoane tratate de el, s-au numarat presedinti de tari, prim-ministri, staruri de film, muzicieni celebri. In prezent, este profesor de chirurgie la Colegiul de Medicina Albert Einstein din New York si seful Unitatii de Chirurgie Endoscopica de la Centrul Medical Beth Israel.

Carte aparuta la editura Lifestyle si disponibila pe elefant.ro


Citeste si:
Terapia cu băi galvanice - în ce afecțiuni este recomandată?
Terapia cu băi galvanice - în...

Foto homepage: Legume, fructe visinii via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri