Faimosul chirurg plastician al Americii, Andrew Ordon, ne ofera cateva remedii naturiste menite sa dea timpul inapoi si sa redea pielii tineretea si stralucirea sa naturala.

Ingrediente:

- ½ cana afine proaspete

- ½ cana capsuni proaspete

-1 fruct de kiwi curatat de coaja si taiat bucati

- ½ cana seminte de rodie

- ½ cana suc de portocale proaspat

-cateva nuci faramitate

Se amesteca afinale, capsunile, bucatile de kiwi si semintele de rodie intr-un castron. Peste aceste ingrediente se toarna sucul de portocale, iar deasupra se imprastie nucile zdrobite. Aceasta salata de fructe este un mic dejun sanatos si energizant.

Tratament impotriva acneei

Un alt truc de infrumusetare pe care Andrew Ordon l-a cules in camera verde a Doctorilor de la specialistul in frumusete Kym Douglas este cel reprezentat de combinatia dintre drojdia de bere si sucul de lamaie. Daca ai un cos care te supara, apeleaza imediat la urmatorul remediu:

Ingrediente:

-drojdie de bere

-cateva picaturi de suc de lamaie

-apa

Intr-un castron, fa o mixtura din putina drojdie de bere, cateva picaturi de suc proaspat de lamaie si putina apa. Aplica imediat pe umflatura rosiatica si lasa sa actioneze timp de 10 minute. Drojdia are un efect benefic in sensul in care lupta impotriva bacteriei, iar sucul de lamaie contribuie la uscarea instantanee a cosului.

Foto int Masca faciala via Shutterstock

Sursa: www.rd.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri