Grupa sanguina si imunitatea. Care este legatura? Rolul grupelor sanguine in mentinerea sanatatii, vitalitatii si chiar controlul greutatii corporale este un subiect indelung dezbatut in cercetarile medicale.

Grupa B

Grupa sanguina B prezinta o combinatie de caracteristici specifice grupelor 0 si A. Totusi, acesta este un tip sanguin mult mai rezistent la infectiile sau dezechilibrele digestive, astfel ca alimentatia persoanelor cu grupa B este mai permisiva, fiind recomandate in special tipurile de carne cu valori proteice consistente: vita, peste si miel. Trebuie evitata insa carnea de pui deoarece aceasta contine cantitatile cele mai mari de hormoni de crestere si prezinta un risc foarte mare pentru bolile autoimune.

Grupa AB

Aceasta este cea mai rara grupa sanguina si combina atat caracteristicile benefice cat si punctele slabe ale tipurilor de sange A si B.

Afectiunile cele mai comune, specifice acestei grupe se manifesta la nivelul respirator, auditiv si faringian prin sinuzite, alergii, rinite, laringite si otite. O alta problema frecventa o constituie infectiile si dezechilibrele digestive, cauzate de inabilitatea de a procesa in intregime proteinele animale si cele din lapte. Astfel, dieta vegetariana este adesea recomandata persoanelor cu grupa sanguina AB.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

***

Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand calitati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante, ceea ce il face ideal pentru perioada rece si in perioadele de tranzitie, cand racelile si gripele sunt in toi.

Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele sale de baza: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru.

Activit Imuno Forte este recomandat pentru profilaxia si tratamentul adjuvant al virozelor gripale, asociate cu pneumonii, amigdalite, faringite, bronsite, sinuzite precum si in cazul infectiilor renale, urinare, genitale, alergiilor, herpes, zona zoster. Pentru cele mai bune efecte se administreaza 3 comprimate pe zi. Pretul recomandat este de 23 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri