In toate traditiile culturale ale lumii, din antichitate si vremuri chiar mult mai stravechi pana astazi, apa este considerata a fi unul dintre elementele esentiale ale existentei.

Foto: Shutterstock.com; apa, pahar cu apa, carafa de apa

3. Consumul de apa iti face muschii puternici

Un alt beneficiu mai putin cunoscut al consumului de apa este acela ca ajuta la formarea unei musculaturi puternice. Consumul de apa iti ajuta muschii sa functioneze mai bine, de asemenea au o mai mare rezistenta atunci cand faci miscare. In consecinta reusesti sa iti construiesti o masa musculara puternica, adaugand dietei tale zilnice, cel putin 8 cani de apa pe zi!

4. Consumul de apa te face mai destept/ desteapta

Consumul de apa creste functiile tale cognitive. Creierul tau are nevoie de mult oxigen pentru a functiona la nivel optim. Daca bei suficient de multa apa, asiguri aportul de oxigen necesar bunei functionari a creierului. Bea intre 8 si 10 cani de apa pe zi si iti imbunatatesti capacitatea cognitiva cu peste 30%!


5. Consumul de apa iti ajuta articulatiile

Una dintre cele mai putin cunoscute beneficii ale consumului de apa este faptul ca acest obicei ajuta si in ceea ce priveste sanatatea articulatiilor. Acestea au nevoie de apa pentru a fi sanatoase, bine lubrifiate. Articulatii sanatoase inseamna mai multa vivacitate, senzatia de vitalitate si pofta de miscare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Iti mai recomandam si:

APA cu LAMAIE: 30 de motive puternice pentru a consuma acest miracol detoxifiant!

Miracolul cristalelor de apa. Apa vorbeste

Secretul persoanelor care slabesc foarte usor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri