Cartea Miraculoasele plante antistres prezinta utilizarile istorice ale acestor remedii vegetale in India, Rusia, China si continentele americane si explica felul cum functioneaza si de ce sunt atat de eficiente in combaterea bolilor generate de stres.

Cu totii ne confruntam zilnic cu stresul si in fiecare zi organismul nostru se straduieste sa se adapteze si sa ramana echilibrat si sanatos. In cartea de fata, autorii ofera o imagine cuprinzatoare asupra plan-telor netoxice, adaptogene, precum ginsengul, lemnul-dulce, eleuthero, care provoaca in organism o reactie defensiva fata de stres.

Aceste plante revigorante si tonice ajuta corpul sa se „adapteze“ la multiplele influente cu care se confrunta. Ele sporesc vigoarea si contracareaza efectele normale ale imbatranirii si astfel devin instrumente importante in medicina sportiva si in prevenirea si tratamentul oboselii cronice si a altor tulburari provocate de stres.

Cartea este disponibila online AICI.

Autorii prezinta utilizarile istorice ale acestor remedii vegetale in India, Rusia, China si continentele americane si explica felul cum functioneaza si de ce sunt atat de eficiente in combaterea bolilor generate de stres. Monografiile alcatuite pentru fiecare planta adaptogena prezinta totodata si ultimele cercetari stiintifice si includ originea, utilizarea traditionala, actiunile, proprietatile, pregatirea si dozajul pentru fiecare caz in parte.

David Winston este botanist si etnobotanist care practica medicina fitoterapeutica cherokee, chinezeasca si occidentala din 1969. Este membru fondator al Asociatiei Botanistilor Americani, si un cunoscut conferentiar international pe tema medicinei fitoterapeutice. Steven Maimes este cercetator, scriitor independent si director al Institutului SALAM Research din Rocherster, New Hampshire.

Autori: Steven Maimes, David Winston. Carte aparuta la editura Paralele 45

Foto homepage: Flori de lavanda_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri