Ajutati-va colonul sa scape de constipatie, printr-un consum adecvat de fructe si legume crude si el, o sa va "ajute" sa va detoxifiati intregul organism!

Detoxifierea organismului

Alimentatia moderna este de cele mai multe ori lipsita de proprietati nutritive, datorita procesarii termice sau a diversilor aditivi (E-uri). In aceste conditii, in organism se acumuleaza cu trecerea timpului foarte multe reziduuri, pe care omul nu mai ajunge sa le elimine.

Detoxifierea colonului este echivalenta cu o detoxifiere a intregului organism, intrucat, cea mai mare parte a toxinelor se acumuleaza la acest nivel.

Medicina naturista, dar si cea conventionala propun numeroase metode de detoxifiere a organismului, dar sa nu uitam de metoda cea mai simpla si poate cea mai eficienta, pentru aceasta “curatire” : alimentatia naturala.

Fibrele

Fibrele sunt ca un burete ce absorb toxinele si reziduurile din colon, mai ales daca se asociaza cu un consum optim de apa.

Un adult are nevoie de 30g fibre pe zi, pentru a nu suferi de constipatie, dar majoritatea oamenilor abia consuma 10 grame pe zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Asigurati-i colonului o “cura” de fibre, de cateva saptamani,timp in care sa consumati foarte multe fructe si legume crude (salate), astfel incat sa se elimine treptat toxinele acumulate de-alungul anilor in colon. Aceasta “dieta” bazata pe vegetale crude, e bine sa fie asociata si cu o buna hidratare (2l pe zi).

Incercati, pe parcursul acestei “cure” (de cel putin o luna) , sa alcatuiti o dieta zilnica formata 50% (minim) din fructe si legume crude, nepreparate termic si restul din alimentatia obisnuita.

In acest mod, veti creste aportul de fibre, treptat colonul se va curata de toxinele acumulate, tranzitul intestinal va fi “reactivat” si veti scapa de constipatie, fara medicamente.

Puteti face oricand din alimente, medicamente, consumandu-le asa cum ni le ofera natura.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

sursa foto: shutterstock; sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri