Va pregatiti de plaja dar nu va place cum aratati in noul costum de baie? Iata 10 metode naturale prin care sa va accelerati metabolismul si sa dati jos kilogramele in plus.

Cura cu grapefruit

Grapefruitul este cunosc ca fiind fructul dietelor pentru ca este bogat in vitamina C dar si pentru ca el ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange, proces responsabil pentru stocarea grasimilor. In plus, grapefruitul este un fruct cu calorii negative, adica pentru procesarea lui, organismul are nevoie sa consume calorii.

Cofeina

Alaturi de ceaiul verde, cofeina ne ajuta sa ne trezim de dimineata si, mai mult, accelereaza metabolismul cu 16%!

Apa rece

Stiati ca daca beti apa rece sau consumati alimente reci organismul nostru consuma mai multe calorii pentru ca el trebuie sa le aduca la aceeasi temperatura cu cea a corpului? Acest lucru a fost descoperit de o echipa de cercetatori de la Universitatea Utah din SUA. Mai mult, ei spun ca cei care consuma cel putin 10 pahare de apa pe zi, au un metabolism mai rapid decat cei care nu se hidrateaza corespunzator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Sursa foto: sxc.hu

Broccoli

Broccoli este o leguma minune care ajuta la accelerarea metabolismului pentru ca ea contine calciu si vitamina C, un cocktail care ajuta organismul in procesul de ardere rapida a grasimilor.

Cerealele integrale

Oamenii de stiinta sustin ca fibrele pot ajuta procesul de ardere a grasimilor cu pana la 30%! Cerealele integrale sunt o sursa excelenta de fibre si pot fi consumate zilnic cu suc de portocale sau cu lapte. In plus, sunt foarte hranitoare.

Sursa foto: shutterstock 8896612

Somn si sport

Iata doi factori care au o influenta foarte mare asupra capacitatii de ardere a grasimilor a organismului. Un studiu recent a scos la iveala ca persoanele care dorm mai putin de 7 ore pe noapte sunt mai expuse riscului de a se ingrasa decat cei care dorm suficient. Iar sportul, pe langa faptul ca ne mentine tineretea si sanatatea, ne modeleaza corpul si il ajuta pe acesta in procesul de accelerare al metabolismului.

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Atentie! Consumul de alcool reduce cu pana la 73% capacitatea organismului de ardere a grasimilor!

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pentru tine si sanatatea ta:

Accelereaza-ti metabolismul in 6 pasi simpli

14 alimente care stimuleaza metabolismul

8 Ceaiuri medicinale cu efect de slabire

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

Garbo.ro te invita la comentarii: Voi ce tratamente naturiste pentru accelerarea metabolismului ati folosit?

Sursa foto frontpage si interior: shutterstock 2755179


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri