Va pregatiti de plaja dar nu va place cum aratati in noul costum de baie? Iata 10 metode naturale prin care sa va accelerati metabolismul si sa dati jos kilogramele in plus.

Mancarea picanta

Oamenii de stiinta sustin ca mancarea picanta ajuta la accelerarea metabolismului cu pana la 23%! Asa ca, daca ai nevoie de un plus de ajutor, adauga in mancarurile tale piper, boia, ardei iute, jalapenos sau sos Tabasco dar ai grija ca inainte sa aflii daca organismul tau le suporta (ca nu ai alergii, ca nu iti deranjeaza stomacul, ca nu ai hemorozi etc.).

Omega 3 iti accelereaza metabolismul

Printre macarurile care accelereaza metabolismul se situeaza si cele bogate in Omega 3, adica pestele si fructele de mare. Pe langa faptul ca ajuta sa arzi grasimile si te mentin sanatos, iti dau o senzatie placuta de satietate.

Sursa foto: sxc.hu

Doza zilnica de calciu

Saptamana trecuta scriam (in articolul Laptele de capra – un miracol pentru sanatate) ca avem nevoie calciu nu numai pentru a ne mentine sanatatea oaselor dar si pentru a ne ajuta organismul sa functioneze sanatos. Cercetarile Universitatii din Copenhaga au demonstrat ca metabolismul poate fi accelerat de calciu. Doza zilnica recomandata este de trei pahare de lapte pe zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Ceaiul verde

Probabil ca ati auzit peste tot ca ceaiul verde ajuta la slabit, este foarte sanatos etc. Da, ceaiul verde este un puternic antioxidant iar civilizatiile rasaritene ii cunosc efectele foarte bine. Consumul de ceai verde accelereaza metabolismul pentru ca acesta are in componenta sa ECGC, o substanta care stimuleaza procesele sistemului nervos si grabeste ardea caloriilor.

Sursa foto: sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri