Terapia Bowen este una dintre cele mai profunde tehnici de relaxare existente in lume si se bazeaza pe teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii.

Comunicat de presa

Sanatatea ii preocupa tot mai mult pe romani, in ultimii ani stilul de viata sanatos consolidandu-se, direct proportional cu cresterea cantitatii de informatii si a accesului la acestea, pe internet, in reviste de specialitate, evenimente dedicate si emisiuni audio-vizuale. Sanatatea a devenit un subiect "la moda", iar alegerile consumatorilor tind sa se modifice si in Romania, in special in Bucuresti si in orasele mari.

In acest context, una dintre alegerile cu cea mai notabila crestere in tara noastra se refera nu la un produs, ci la o terapie de real succes international, ce si-a dovedit rezultate deosebite si in Romania: terapia Bowen, originara din Australia (unde este inclusa in sistemul asigurarilor de sanatate, deci la rang de medicina autentica), promite tratarea unui spectru larg de afectiuni, un grad avansat de relaxare si mereu ameliorarea suferintelor pacientilor care aleg acest tratament complementar (in paralel cu tratamentele clasice, in cazurile in care medicii prescriu astfel de tratamente). (Foto Homepage: Copyright Kzenon - Shutterstock)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Beneficiile terapiei Bowen

"Terapia Bowen (bowtech) este deopotriva salutata, pe plan international, de medicina alopata, alternativa si complementara, ca fiind una dintre cele mai bune tehnici de insanatosire. Daca sunteti in cautarea unui mod de a-i ajuta pe ceilalti sa-si invinga suferintele si durerile, alegeti Bowen", spune Luiza Predescu, terapeut Bowen de grad avansat, care detine un cabinet de specialitate in Bucuresti si care a dezvoltat website-ul www.terapeutic.ro.

Exista un numar foarte mare de afectiuni ce pot fi tratate prin terapia Bowen - alergii, angina, artrite, astm, atacuri de panica, crampe, depresie, drenare limfatica, dureri de provenienta diversa, discopatii, enurezis, fibromialgie, incontinenta urinara, infertilitate a cuplului, lumbago, leziuni datorate activitatii sportive, menstre dureroase sau neregulate, migrene, probleme ale rinichilor, prostatei, tiroidiene, poliartrita reumatoida, reumatism, scolioza, spondiloza, sciatica, stres si multe altele. In cazurile grave in care nu se poate atinge vindecarea, pacientii constata insa imbunatatire semnificativa a sanatatii.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Terapia Bowen este una dintre cele mai profunde tehnici de relaxare existente in lume si se bazeaza pe teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie. Aceasta tehnica de re-echilibrare, foarte delicata si deloc invaziva, dar extrem de puternica, revolutioneaza in prezent arta vindecarii la nivel mondial. Terapia Bowen se practica in toata lumea, iar in Europa este foarte cunoscuta in Austria, Franta, Italia, Germania, Marea Britanie, Spania, Grecia, unde o sedinta costa, in general, si de 4-5 ori mai mult decat in Romania. In tara noastra, preturile sunt accesibile publicului larg, mult mai usor decat unele masaje si tratamente spa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri