4 Iulie 2023 publicat în Spiritualitate 183 share-uri

În prima săptămână a lunii iulie și mai exact în perioada 4-7 iulie se deschide portalul lui Sirius, un eveniment pe care astrologii îl aduc în centrul atenției în fiecare an datorită energiei sale sacre puternice.

Astfel, în zilele 4-7 iulie 2023 are loc o conjuncție între Soarele planetei noastre și steaua Sirius, activându-se o poartă sacră care ne va permite, dacă reușim să ne conectăm cu forțele superioare și cu sinele nostru cel mai înalt, să accesăm, preț și de câteva momente, înțelepciunea și conștiința universală superioară. Punctele cele mai înalte ale acestui val puternic de energie vor fi în zilele de 4 și 5 iulie, dar întreaga săptămână poate fi una deosebită, aflată sub influența energiei lui Sirius și aducătoare de evoluție spirituală.

Prin urmare, perioada 3-7 iulie este o perioadă extraordinară din punct de vedere energetic, ea poate însemna un progres spiritual fabulos pentru unii dintre noi și poate aduce cu sine transformări la nivelul cel mai profund pentru mulți dintre noi. Soarele se va afla în această perioadă la distanța cea mai mare față de Terra și de aceea vom resimți cu mai multă ușurință această curgere liberă de energie dintre Pământ și Sirius și abundența cu care vine la pachet. Suntem mai deschiși în această perioadă să primim vibrațiile înalte transmise de la un nivel superior, vibrații care ne pot facilita deschiderea către alte dimensiuni și alte modalități de înțelegere și conștientizare.

Ne putem regenera și reînnoi energetic cu ușurință în această perioadă, totul este cu putință sub influența energiei portalului Sirius!

De asemenea, ne este mai ușor în această perioadă să ajungem la un echilibru între trup, minte și suflet, între realitatea prezentă și proiecțiile minții noastre, să ne conectăm la o forță superioară, dar și al sinele nostru cel mai înalt. Această energie are și o mare capacitate regeneratoare, fizică și spirituală, este energia renașterii după un ciclu al morții așa că am face bine să o folosim astfel încât să lăsăm în trecut tot ceea ce ne blochează și ne ține pe loc și ne-a cauzat colapsul sau moartea spirituală.

Foto: YanaBu /Shutterstock

Ne putem regenera și reînnoi energetic cu ușurință în această perioadă, totul este cu putință. De aceea, pentru unii dintre noi această perioadă poate fi chiar perioada vacanțelor, căci în aceste momente ne relaxăm cu adevărat, ne regenerăm spiritul nostru născut liber, ne permitem să fim noi înșine, creativi, liberi, flexibili și deschiși către nou, bucurie și inspirație.

Chiar și noile începuturi sunt posibile în această perioadă! Unii dintre noi vor avea parte de ele din plin și își vor începe un nou drum pe care l-au ales recent. Energia lui Sirius ne permite să renaștem mai energici, mai puternici și mai fericiți ca niciodată. Ea ne va permite să găsim un nou sentiment al libertății în noi înșine sau chiar în viețile noastre, să depășim niște bariere, limite sau obstacole care ne făceau să ne simțim niște prizonieri ai propriei sorți, fără șansa de a o schimba. Acum avem însă șansa, oportunitatea, puterea de a ne regăsi acea libertate interioară sau exterioară după care tânjeam, descătușarea acea divină menită să ne transforme viețile subtil, dar atât de puternic.

Este însă important să ne eliberăm de propriile lanțuri sau limitări, să facem un pas înapoi, dincolo de rutină și zonele noastre de confort, să fim mai autentici și să ne iubim mai mult adevărul propriu, acceptându-ne și îmbrățișându-ne așa cum suntem și onorându-ne sufletul pentru ceea ce suntem. Iar dacă în jurul nostru sunt persoane care ne “iubesc” pentru ceea ce am putea fi sau pentru ce am putea și facem pentru ei, vom simți nevoia să ne îndepărtăm și de aceste persoane.

Fiindcă energia de pe Pământ este una mai puternică în această perioadă, universul ne oferă șansa de a ne crește nivelul de conștiință, dar și de a ne ascuți creativitatea și spiritul de intuiție. Dacă simțiți o efuziune de creativitate și vă simțiți plini de idei în această perioadă, asigurați-vă că o fructificați într-un mod pozitiv, pentru binele vostru și al celor din jur. Inspirația se poate manifesta în nenumărate feluri creative, dar și prin încercări de a fi mai independent financiar propunând proiecte antreprenoriale originale, ieșite din comun, deseori în pas cu inovațiile tehnologice avansate sau care se bazează pe niște idei inovatoare și nemaiauzite.

Este un strop de inspirație divină în tot ceea ce întreprindem în această perioadă magică și această energie siriusiană a libertății ne îndeamnă să acționăm dintr-un loc al lipsei de constrângeri, mai degrabă dintr-unul al inspirației, pentru a ne îndeplini țelurile și a ne transforma visurile în realitate.

De asemenea, dacă aveți de luat o decizie importantă la început de iulie, ascultați-vă intuiția. Conștientizați în primul rând că este o adevărată forță din interiorul vostru care se cere manifestată așa că lăsați-o să vă fie cu adevărat ghid călăuzitor.

Foto fr si main: Billion Photos /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri