31 Martie 2023 publicat în Spiritualitate 4071 share-uri

Pe 6 aprilie, ora 7:34, frumosul cer al primăverii va fi luminat de o superbă lună plină, un mesager al ciclului vieții și totodată un astru care vine să ne vorbească despre cea de-a două lecție a primăverii.  Această Lună plină în Balanță este o lună plină de revelații, concidente și influențe uimitoare care vor ieși la lumină.

Prin urmare, din punct de vedere astrologic, cea de-a doua lună plină a primăverii are loc la 16 grade și 7 minute în semnul Balanței și va crea o opoziție cu Soarele în Berbec. Există o forță de atracție și de respingere între aceste două forțe contradictorii și diferite și care se cere adusă în echilibru. Pe de o parte, Soarele în Berbec vobeste despre “eu”, despre nevoile mele, despre nevoia de independență, în timp ce Balanța are mai mult în vedere cuvântul “noi”, nevoile noastre, parteneriatul și colaborarea dintre noi.

Cum aducem la un numitor împlinirea nevoilor personale, dar și pe cele ale unei persoane care contează pentru noi, care își are rolul ei în inima și viața noastră? Ce rol avem noi în interiorul relațiilor noastre, ce rol au acestea pentru noi? Sunt răni acolo care sunt reactivate de o relație cu o persoană anume în momentul actual? Îl susținem pe cel de lângă noi, dar suntem văzuți, auziți, ascultați și susținuți la rândul nostru?

Foarte probabil că vom răspunde săptămâna aceasta și următoarea acestor întrebări, doar că într-un mod pașnic, fără a mai tulbura apele în vreun fel, fără a mai accentua haosul în jurul nostru sau a crea prilejuri pentru certuri și discuții în contradictoriu. Sub aspectul unei Luni Noi în Balanțe înțelegem perfect importanța relațiilor în viața noastră, de ce contează atât de mult să investim în ele, să le menținem, să le echilibrăm – fiindcă relațiile ne fac viețile mai frumoase, mai interesante, ne echilibrează sau ne provoacă să evoluăm. Este momentul cel mai potrivit pentru a ne trezi și a ne potrivi propriul ritm al emoțiilor la ritmul și vibrația celor din jurul nostru și invers.

În timpul unei Luni pline în Balanță suntem mai maleabili și mai flexibili ca niciodată când vine vorba de relații și conexiuni, investim mai mult în emoțiile noastre, suntem înclinați să cooperăm. Totodată, suntem mai dispuși să mediem, să rezolvăm anumite probleme și controverse în cuplu acolo unde există un limbaj comun – cel al iubirii, al empatiei, al compasiunii, să negociem și să facem compromisuri pentru a face lucrurile să meargă în mai orice domeniu al vieții noastre care implică interacțiuni umane. Totul cu o condiție însă: să nu facem rabat de la cine suntem cu adevărat de dragul unei dorințe sau al unui vis, să nu ne lăsăm pe noi pe un loc secund de dragul unei iluzii care seamănă cu iubire.

Tocmai de aceea trebuie să spunem că în această perioadă vor trece la nivelul următor sau vor merge mai departe, trecând testul unei posibile rupturi, doar acele relații sănătoase, benefice, care scot ce este mai bun din noi și lasă loc pentru ca toți cei implicați să înflorească, să își atingă potențialul și să strălucească de fericire.

6 aprilie - Luna Plină în Balanță este și despre vindecarea de sine și vindecarea relațiilor

Foto: Daniel Eskridge /Shutterstock

Această Lună plină în Balanță este o lună plină de revelații, concidente și influențe uimitoare care vor ieși la lumină. Mai țineți minte că într-un articol anterior vă spuneam că luna aprilie se află sub vibrația cifrei 2 și că va avea ca teme centrale și recurente relațiile cu ceilalți, restaurarea echilibrului, armonia și colaborările? Ei bine, deseori universul conspiră într-un mod fabulos prin intermediul unor coincidențe și începutul de aprilie debutează chiar cu o lună plină în semnul Balanței, ea însăși o zodie pentru care relațiile, emoțiile, compromisurile, liniștea și buna înțelegere sunt primordiale. Balanța aduce în centrul atenției și ideea de pace și diplomație, de justiție, de dreptate, de modurile în care ne pasă de ceilalți.

Luna plină în Balanță este aici ca să ne amintească de spiritul nostru independent, dar în același timp și de ideea de interdependență dintre noi și tendința de co-dependență. Această Lună plină în Balanță este aici și ca să ne ușureze sufletele, să ne ia o piatră de pe inimă, să ne elibereze de dramă și sentimentele negative pe care le aduc unele relații prin puterea iertării. Cu atât mai mult cu cât în timpul acestei lunatii, Soarele este aliniat cu asteroidul Chiron și cu Jupiter, ambele aspecte favorizând vindecarea de sine, iertarea de sine și a celuilalt, acceptarea de sine și a celuilalt, dar și vindecarea și repararea unor relații – acolo unde încă este posibil acest lucru și există iubire autentică de ambele părți.

Chiron în aspect cu Luna Plină în Balanță dorește să ne conștientizăm rănile mai vechi, să le acceptăm și să ne îmbrățișăm această imperfecțiune frumoasă cu scopul de a crea conexiuni mai autentice cu ceilalți, în care să ne permitem să lăsăm garda jos și să fim văzuți așa cum suntem cu adevărat.

Partea frumoasă a acestei lunații este că, beneficiind de aceste energii benefice și fiind chiar în semnul Balanței, ea dorește să aducă vindecare într-un mod blând și gentil, cu delicatețe și empatie, fără să ne zdruncine și mai tare decât o fac înțelegerea și acceptarea unor adevăruri. Totodată, toate planetele aflate în conjunctură cu Luna plină în Balanță sunt în mișcare directă, așa că așteptați-vă să ne simțim mai liberi, mai despovărați, cu sufletul mai ușor, mai drăgăstos și mai curajos.

Persoanele care vor resimți mai puternic influența acestei Luni pline în Balanță sunt cele care, conform https://cafeastrology.com, au planetele personale și unghiuri la 12-20 de grade în semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn).

Foto fr și main: PLIMPLUM /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri