31 Martie 2023 publicat în Spiritualitate 65 share-uri

Ești în căutarea unei mantre zilnice? A unor cuvinte magice care să te ajute să atragi energia pozitivă din Univers, să vezi partea plină a paharului, să te concentrezi pe ce este mai frumos și să trăiești cu recunoștință în suflet și liniște în inimă? Atunci ai ajuns acolo unde trebuie. Acest material este realizat cu scopul de a îți schimba viața.

Ce este o mantră?

O mantră este orice cuvânt (sau cuvinte), sunet (sau sunete) sau mix de cuvinte/ sunete menite să promoveze concentrarea, să crească încrederea și să ajute sufletul să se conecteze la puterea magică a Universului și să atragă energia pozitivă a acestuia.

Iată care sunt mantrele de care ai nevoie (ar fi bine să le rostești de fiecare dată când simți nevoia) pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă:

1. Totul este bine în lumea mea. Sunt aici și mă bucur de această călătorie incredibilă numită viață.

2. Nu mă mai concentrez pe destinație, ci fac un pas în spate, încetinesc și învăț să apreciez această călătorie și să trăiesc în momentul de acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui

3. În lumea mea este liniște. În jurul meu este pace. În sufletul meu există doar energie pozitivă, în timp ce inima îmi este încărcată de iubire pentru tot ce este frumos.

4. Eu sunt de ajuns. Am toate instrumentele de care am nevoie pentru a trăi așa cum trebuie să trăiesc. Sunt fericită, am încredere în mine și mă bucur de această viață cum știu eu mai bine.

5. Nu am nevoie de aprobarea nimănui, sunt liberă să fac ce vreau, să merg pe drumul pe care inima îmi spune să merg și să iau deciziile pe care sufletul meu le consideră potrivite pentru mine.

6. Nu-mi este teamă să renunț la bine și să merg spre și mai bine. Nu-mi este teamă să îmi asum riscuri, să ies din zona de confort și să lupt pentru a îmi împlini visurile.

7. Sunt conectată la magia divină. Inima mea preia toată energia pozitivă din jur, în timp ce sufletul meu se conectează la liniștea Universului.

5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

8. Nu mă las pusă la pământ de probleme. Aceasta este doar o perioadă a vieții mele, furtuna va trece, iar eu voi întâmpina Soarele și curcubeul cu zâmbetul pe buze.

9. Învăț să mă concentrez pe rezolvarea problemelor și mai puțin pe frica de schimbare. Acționez în loc să îmi fac griji. În deciziile mele se află adevărata mea putere.

10. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc. Fiecare greșeală vine cu o lecție de viață, fiecare greutate mă face și mai puternică.

11. Sunt binecuvântată să fiu înconjurată de suflete frumoase. Oamenii dragi mie sunt cei care îmi dau putere în zilele grele.

12. Renunț la tot ce nu pot controla și mă concentrez pe lucrurile pe care le pot controla, pe cele pe care le pot schimba și pe cele care chiar fac o diferență în viața mea.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau

13. Universul are grijă de mine. Fac un pas în spate și îi permit destinului să își joace cartea, în timp ce eu aleg să mă bucur de călătorie.

Foto prima pagină Valeriy-S/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri