Să ne pregătim pentru Luna nouă în Rac – 29 iunie – o dublă doză cosmică de energie a începutului și deschiderea unui Portal către o lume a Emoțiilor 

24 Iunie 2022 publicat în Spiritualitate 131 share-uri

Pe 29 iunie, ora 5.52 (ora României), pe cerul nopții vom simți prezența unei Luni Noi. Luna Nouă ne va înconjura cu energia ei înnoitoare, puternică și binefăcătoare, iar pe plan astrologic avem parte de o Lună Nouă ce cade la 9 grade în semnul cardinal al Racului.

Fazele de Lună Nouă sunt o declarație de putere și înnoire în sine, inspirându-ne către un nou început. Imaginați-vă că în noaptea respectivă vom fi noi și cerul înalt, întunecat și limpede asemenea unei pânze goale ce așteaptă să fie pictată sau asemenea unei tabule rasa pe care vom putea scrie noi capitole și vom așterne acele lucruri pe care ni le dorim.

Fiind o Lună Nouă în zodia Rac, o zodie de apă care la rândul său împrumută din caracteristicile astrologice ale Lunii (este misterioasă, sensibilă și puternică în același timp, ne guvernează emoțiile și trăirile interne, fiind asociată tradițiilor, sufletului, valorilor morale înalte, compasiunii, gândurilor profunde și cu adâncime), puterea selenară i se dublează. Este ca și cum este chemată să sublinieze și să certifice un mesaj astral: profitați de această energie a noilor începuturi și faceți acele schimbări în viețile voastre menite să producă reverberații benefice pe termen lung, chiar și când acest ciclu lunar se va încheia. Luna Nouă în Rac accentuează și creativitatea astfel încât, în funcție de propriile talente, valorificați-o cum știți mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna Nouă în Berbec de pe 21 martie: Când te ajuți pe tine însuți, și cerul te va ajuta. Puterea noilor începuturi! Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Poezia de colecție: Cele mai frumoase (și mai puțin cunoscute) Poezii Românești de Primăvară!

Luna Nouă în Rac de pe 29 iunie pune accent asupra familiei, asupra armoniei, dar și asupra laturii noastre sensibile. Astfel, dacă ne vom simți mai sensibili în perioada de dinainte și de după Luna Nouă, amintiți-vă că este în regulă să avem și astfel de stări. Îmbrățișați-le, conștientizați-le și folosiți această sensibilitate pentru a fi mai receptivi la mediul din jurul vostru, mai empatici și mai buni. Evitați însă să cădeți în sindromul martirului sau al autovictimizării căci aceasta este una din tendințele extreme negative ale unei astfel de teme lunare. Acest val de energie ne invită să ne onorăm emoțiile (chiar și pe cele mai intime, ascunse sau iraționale) și să ne ancorăm la acele sentimente de siguranță care ne împămantează și care, atunci când vine vorba de Rac, sunt cele legate de viața de familie, de cei dragi, de căminul și casa noastră, de toate acele lucruri în care sufletul nostru se simte confortabil și acasă.

Frumusețea nu ține cont de vârstă! 8 femei normale au ales să devină modele pentru o zi, în cadrul campaniei Diversity by Femi.Eko Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City
Foto: Danilo Sanino /Shutterstock

Investim timp și tandrețe în legăturile noastre cu noi înșine și cu oamenii de care ne pasă, dar putem câștiga și mai multă claritate și viziune limpede în aspecte importante ale lumii Racului: în viața noastră interioară, în tot ceea ce ține de rădăcinile și de legăturile emoționale ale sufletului nostru. Luna guvernează zodia Rac, creând de aceea o energie maternală, de factură feminină, care hrănește și protejează și ne încurajează să intrăm în contact cu copilul nostru interior. O Lună Nouă în Rac ne face atenți nu doar la nevoile celorlalți, dar și la propriile nevoi și dorințe, invitându-ne să ne retragem în refugiul nostru interior pentru a analiza acțiunile conștiente și concrete pe care le putem întreprinde pentru a ne manifesta și îndeplini aceste nevoi.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Un alt aspect pe care trebuie să îl menționăm în legătură cu această Lună Nouă în Rac este și faptul că Neptun va retrograda în Pești, iar acest Neptun retrograd (sau JUPITER?) va crea un aspect de 90 de grade cu Luna Nouă, accentuând energia apei (Neptun este asociat la rândul sau cu apă, Peștii și Racul sunt ambele semne de apă). Chiar dacă se pot crea valuri de energie ce pot aduce cu ele confuzie, instabilitate, senzația că ne scufundăm și că suntem doar niște bărci purtate de apă în derivă, marea de apă își va găsi calmul și limpezimea în curând. Ni se vor revela noi perspective și foarte posibil să avem acces la noi informații și detalii care ne vor ajuta să vedem ADEVĂRUL așa cum este el, distingându-l de iluzii, judecăți greșite, exagerări, lucruri spuse frumos, dar neadevărate, începuturi false.

20 Martie 2023: Dublă ALERTĂ Astrologică! Echinocțiul de Primăvară marchează noi începuturi, iar Soarele în Berbec ne aduce energie tămăduitoare, pasiune și curaj De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Dar careul cu Neptun nu este singurul creat de Luna Nouă de pe 29 iunie, mai avem de-a face și cu un Careu activ și intens cu Jupiter (în Berbec, zodie de foc), planeta abundenței și a expansiunii, care ne va împinge (în contradicție cu energia precautului Rac) să acționăm într-un stil mare, poate prea mare sau mai mult decât putem digera în acest moment fiindcă nu suntem tocmai pregătiți pentru el sau momentul este plasat prea devreme în timp /este inoportun. De aceea, ar trebui să rămânem cu picioarele bine înfipte în realitate, să trecem tot prin fitrul logicii și să fim conștienți și atenți la modul în care vrem să procedem.

Foto fr si main: mim.girl /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri