'Splendoare de Sarbatoare', emisiunea Mihaelei Radulescu, a fost in fruntea preferintelor telespectatorilor (n.r. in Ziua Pastelui), fiind urmarita de o medie de aproape o jumatate de milion de telespectatori din mediul urban', anunta cu fast postul de televiziune care a produs aceasta emisiune.

Si repet, aceasta a fost oferta televiziunilor pentru un moment ce ar fi trebuit sa fie sacru, indiferent ca am fi fost sau nu, credinciosi. Era momentul cand pranzeam in familie, reunindu-ne in zi de sarbatoare... In loc sa ne bucuram, atmosfera este tulburata de prost-gust si valva. Poate ca am capatat si prostul obicei de a deschide televizorul chiar si atunci cand suntem la masa. Cu toate astea, televizorul ar fi trebuit sa ne fie prieten si nu dusman deghizat in mascarici.

Teoria mea este una clara si trebuie sa o spun in mod transant: “Suntem efectiv luati de prosti”... Refuz sa cred romanii si-au pierdut orice reper. Refuz sa cred ca femeia este o simpla “carpa de sters praful” si ca ea apare pe sticla doar pentru a capta atentia. Refuz sa cred ca doar in acest mod se poate face audienta, fiindca sunt convinsa, aceeasi reteta a fost respectata si de catre celelalte posturi concurente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Si pana la urma ma mai intreb cum oare, o personalitate a mediului TV, cum este Mihaela Radulescu poate sa accepte sa isi asocieze imaginea cu astfel de practici, cum poate accepta astfel de propuneri ce vin probabil din partea producatorilor? Oare de la inaltimea notorietatii sale, a prezentei sale care a fost construita sa denote verticalitate, nu ar putea sa faca ceva mai mult si sa spuna “nu”?

“Paine si circ” este metafora ce caracterizeaza superficialitatea maselor, inca din timpurile Imperiului Roman. Metafora este extrem de actuala. Iata cum am ajuns sa fim manipulati de televiziune. "Calitatile intelectuale ale indivizilor care compun multimea nu au importanta si nu contrazic acest principiu. Odata integrati masei, inteleptul si cel sarac cu duhul devin deopotriva incapabili de observatie”, scrie Gustave Le Bon in “Psihologia multimilor”.

A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Cred ca pana la urma ar trebui sa renunt si la ideea ca personaje cu notorietate din lumea televiziunii ar putea sa schimbe ceva. Poate ca pana la urma, noi ar trebui sa fim aceia care sa invatam sa spunem “nu”, manifestandu-ne individualitatea si propriile valori. Deschizand cu adevarat ochii.

Foto front si main: Miss Brendalina Badchild

de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri